Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Fürge Disno

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  275
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

Fürge Disno's Achievements

Térítő

Térítő (10/16)

 1. Üdv Ezzel csak egy dolog miatt nem értenék egyet, ha jól tudom akkor a lovagokra a páncélokat személyre szólóan a méretek levétele után az egyénre kovácsolják ezért eléggé kényelmetlen lehet mondjuk egy nállad 1.5 "számmal" kisebb mellvért viselése Másik kérdésem/feltevésem az lenne hogy itt ahogy CS hozzászólását olvasom felpattant egy szikra bennem, miért ne csinálnának mondjuk pont a praktikusság miatt csak egy vértet ami a dísz és a csatavért egyben, és mondjuk az anyag vékonyságát ellensúlyozza külölneleges mivolta (mondjuk abbit acél ötvözet) és akkor még a mágia szóba sem került ami azért szvsz eléggé sokat dobhat a dolgon!! nektek mi a véleményetek erről?
 2. Jájj nekem két év után most kezd visszajönni a fórumolvasós kedvem és örmmel olvasgatok oda-vissza de Gem most elvetted az életkedvemet nehogy már velem egy időben térjél vissza mindig tudtam hogy nincs szerencsém:P:P Jut eszembe Finom Gem féle nedűt hozol nekem Dark zalából a táborba tudod amit nagyon szeretek
 3. Fürge Disno

  Kalandozok.hu-s Nicknevek

  Üdv mindenknek!! Olvasgatom itt oda vissza a témát és teccik...érdekes olvasgani az eredeteket Ha már itt vagyok viszont akkor Con aki főleg Salamander segítsé mán nekem honnan is lett nekem ez a buta nevem mert hogy tőled kaptam csak nem emléxem mán hogy hogy :D
 4. Sziasztok!! A Tábor gyerekek jó volt nagyon, én élveztem!!!(egészen a végéig...)A Modul hátt ilyen olyan volt de volt és hála a KM-eknek nagyon nagyon élveztem a Modult...meg a kecskéket (köszi Mosquito).A szállás hellyel szerintem semmi probléma nincsen a fűtés néha télleg kissé hiányos volt de általában azért nem volt rossz a hőmérséklet...Piri néni szegény télleg nem volt csúcsformában nem jött neki össze ez az idei kaja de megbocsájtjuk neki mert 4 éve csúcsfromát hoz...Valakinek és Ramunnak nagyon szépen köszönöm a masszást olyan jó volt hogy nem találok szavakat...remélem azért sikerült törlesztenem bár hozzátok képest kispályás vok...nagyon nagyon örültem a sok régi ismerősnek most név szerint nem részletezném őket úgyis tudják akikről szó van!!!Andoron kijelentését kissé zokon vettem hogy IHB Tini buli...eléggé rossz hasonlat volt...Se IHB-ra se Tinibulira nem hasonlított véleményem szerint... Az alkohol tilalommal nekem meg az volt a problémám hogy én 4.éve járok ide és eccer sem volt probléma az alkohol fogyasztás mennyiségével és annak hatásaival sem és én idén sem fedeztem fel ilyen problémákat...És ez nekem így nagyon nem kóser hogy felnőtt ember létemre tiltják egy táborban hogy rég látott cimboráimmal akiket általában egy évben egyszer szerencsésebb esetben kétszer háromszor látok nem ülhetek le piálgatni egy kicsit...ez nekem így nagyon nem kóser...én inkább úgy vetettem volna ki a szankciót hogy akit nem szalonképest állapotban látnak a táborban az kerüljön erre a kissé nevetséges listára... És külön köszönöetet szeretnék mondani Sneernek aki egy fergeteges mesélést nyomott le nekünk utsó este pedig idő szűkében voltunk és köszönöm a srácoknak is CZ,Mosquito, Shalafi, és Tibycsoki, nagyon jó volt veletek játszani még ezt a keveset is és finom volt a pezsgő is Shala :twisted: szerintem egyes emberek túl merevek itt (nem rád gondolok most Z...rád csak félig )és nagyon a saját képükre akarnak formálni egy kialakult és mindeddig nagyon jól mükődő tábort és társaságot..de inkább csöndben maradok mielőtt elkezdenék kritizálni üdv mindenkinek RÖFF én beszéltem
 5. Fürge Disno

  Krán - a sötétség birodalma

  hümm hümm tűlélő vagy sem ezt mindenki döntse el maga...de én is úgygondlom hogy túlélő állam...viszont az a kérdés felmerült bennem hogy Krán simán megtehetné hogy világuralomra tör...vagy pedig leigázza fél ynevet aztán visszahúzódik a is vackába(najó megteszi csak nem olyan gyakran:P) de az érdekesség az hogy tényleg csak azért nem teszi mert túl akar élni vagy ennek van egy más indoka?
 6. Fürge Disno

  Tarin -a kő fiainak birodalma

  Hello!Na most egy számomra kedves témát találtam miután képes voltam feldugni lassan egy év után ide azt a disznó képemet..na de ez nem ide tartozik... Témával kapcs: szerintem a törpök még nagyon nagyon sokáig eléldegélhetnek békességben és bőségben a föld alatt mivel a köztudott hogy a törpék a bányászat és a tárnaépítés mesterei ezért szerintem nem okozna gondot neki hogy ha kiürülnének Tarin tárnái és át kellene vonulniuk másik hegység alá, mondjuk ezzel kapcsolatban felvethetünk egy sor kérdést és problémát, de szerintem a ha Beriquelről képesek voltak átvonulni Ynevre akkor ez nem jelent nekik olyan nagy problémát... Az élőfémmel kapcsolatban, hmm elég hülye kérdés tudom de azt tenyésztik? (bocsi de ehhez nem értek) és ennek csak a törpéknél van hagyománya vagy mások is bortokolják ezt a tudományt? Tisztelettel....
 7. Fürge Disno

  Dumaterem

  Hát igen akkor úgy látom eléggé jól sült el ez a kis avatar váltási akcióm...de még két személynek minimum kívácsni vagyok a véleményére: Dark Cz nek(alias: Cézike) ÉS Antailnak(neki majd akkor ha hazatér a messzi messzi osztrákiából)... 8)
 8. Fürge Disno

  Dumaterem

  Nah mit szóltok az új Avatatromhoz?MIlyen lett??Jó mi? A Szavaztokat ide kérem leadni 1-10ig :
 9. Háát lássuuk csak kaja.hmmm hát akkor én Garfield Taktikáját követem!! LASAGNA] 8)
 10. Fürge Disno

  Dumaterem

  HÉÉÉÉ Darun vigyázzá miket beszélsz mi az hogy itt mersz hagyni minket??? :shock: :shock: Vagy egyáltalán az hogy ennek a gondolatával el mersz jáccani!!!Ilyet nem szabad csinálni már ha másért nem azért sem mer akkor Darton haragja le fog súlytani rád amiért ezt a jó kis társaságot aki bír téged itt mered hagyni!!!!
 11. Fürge Disno

  Dumaterem

  Gangler szegény Barátn?d...mit vétett hogy benn kell lennie állandóan??Mert hogy kivizsgálás oké; meg hogy lassú magyar korhzá oké na de ennyire hogy két és fél hétig vizsgálják ki?? :shock: :shock: :?:
 12. Fürge Disno

  Dumaterem

  Hoppá csak két hétig nem voltam fenn fórumon és máris mi történik Darun lett az odal f? machoja..Cz mi van veled látom már kezdesz öregedni.. (csendben megjegyzem hogy az a két hét kihagyás a saját lustaságomból történt...de most már újra itt vagyok!! 8) ) Szijja Nesire én is üdvözöllek téged így kicsit megkésve mint az oldal legfürgébb Disnoja!!
 13. Hajrá hajár csak siessetek!!!Szeretném már én is látni hogy Ganler milyen képeket készített de f?leg a videjókra vagyok kíváncsi ugyhogy siessetek vele!!
 14. Fürge Disno

  Ynev országai

  Lenne egy kérdésem.Nem tudom lehet hogy a Suammariumban írnak róla de az nekem nincs így nem is tudhatom...szóval maga a kérdés!Tarin hegység belsejében fekv? városokról tárnákról mennyit lehet tudni azon kívül amit ETKban írnak...engem ez érdekelne... Erionnal kapcsolatban..szerintem talán nem is ott volt a legnyagyobb gond a megfogalmazásnál hogy 18 millió lakosú mert az még elfogadtható lenne..hanem a méreteivel amit elmondtak...mert az eléggé irreális hogy ekkora lenne..szerintem maximum egy-másfél óra lovaglással el lehet jutni a város két ellentétes pontjára és így má?r reálisabb a dolog..de ez csak szvsz.
×
×
 • Új...