Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Fürge Disno

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  275
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Minden, amit Fürge Disno tett közzé

 1. Üdv Ezzel csak egy dolog miatt nem értenék egyet, ha jól tudom akkor a lovagokra a páncélokat személyre szólóan a méretek levétele után az egyénre kovácsolják ezért eléggé kényelmetlen lehet mondjuk egy nállad 1.5 "számmal" kisebb mellvért viselése Másik kérdésem/feltevésem az lenne hogy itt ahogy CS hozzászólását olvasom felpattant egy szikra bennem, miért ne csinálnának mondjuk pont a praktikusság miatt csak egy vértet ami a dísz és a csatavért egyben, és mondjuk az anyag vékonyságát ellensúlyozza külölneleges mivolta (mondjuk abbit acél ötvözet) és akkor még a mágia szóba sem került ami azért szvsz eléggé sokat dobhat a dolgon!! nektek mi a véleményetek erről?
 2. Jájj nekem két év után most kezd visszajönni a fórumolvasós kedvem és örmmel olvasgatok oda-vissza de Gem most elvetted az életkedvemet nehogy már velem egy időben térjél vissza mindig tudtam hogy nincs szerencsém:P:P Jut eszembe Finom Gem féle nedűt hozol nekem Dark zalából a táborba tudod amit nagyon szeretek
 3. Fürge Disno

  Kalandozok.hu-s Nicknevek

  Üdv mindenknek!! Olvasgatom itt oda vissza a témát és teccik...érdekes olvasgani az eredeteket Ha már itt vagyok viszont akkor Con aki főleg Salamander segítsé mán nekem honnan is lett nekem ez a buta nevem mert hogy tőled kaptam csak nem emléxem mán hogy hogy :D
 4. Sziasztok!! A Tábor gyerekek jó volt nagyon, én élveztem!!!(egészen a végéig...)A Modul hátt ilyen olyan volt de volt és hála a KM-eknek nagyon nagyon élveztem a Modult...meg a kecskéket (köszi Mosquito).A szállás hellyel szerintem semmi probléma nincsen a fűtés néha télleg kissé hiányos volt de általában azért nem volt rossz a hőmérséklet...Piri néni szegény télleg nem volt csúcsformában nem jött neki össze ez az idei kaja de megbocsájtjuk neki mert 4 éve csúcsfromát hoz...Valakinek és Ramunnak nagyon szépen köszönöm a masszást olyan jó volt hogy nem találok szavakat...remélem azért sikerült törlesztenem bár hozzátok képest kispályás vok...nagyon nagyon örültem a sok régi ismerősnek most név szerint nem részletezném őket úgyis tudják akikről szó van!!!Andoron kijelentését kissé zokon vettem hogy IHB Tini buli...eléggé rossz hasonlat volt...Se IHB-ra se Tinibulira nem hasonlított véleményem szerint... Az alkohol tilalommal nekem meg az volt a problémám hogy én 4.éve járok ide és eccer sem volt probléma az alkohol fogyasztás mennyiségével és annak hatásaival sem és én idén sem fedeztem fel ilyen problémákat...És ez nekem így nagyon nem kóser hogy felnőtt ember létemre tiltják egy táborban hogy rég látott cimboráimmal akiket általában egy évben egyszer szerencsésebb esetben kétszer háromszor látok nem ülhetek le piálgatni egy kicsit...ez nekem így nagyon nem kóser...én inkább úgy vetettem volna ki a szankciót hogy akit nem szalonképest állapotban látnak a táborban az kerüljön erre a kissé nevetséges listára... És külön köszönöetet szeretnék mondani Sneernek aki egy fergeteges mesélést nyomott le nekünk utsó este pedig idő szűkében voltunk és köszönöm a srácoknak is CZ,Mosquito, Shalafi, és Tibycsoki, nagyon jó volt veletek játszani még ezt a keveset is és finom volt a pezsgő is Shala :twisted: szerintem egyes emberek túl merevek itt (nem rád gondolok most Z...rád csak félig )és nagyon a saját képükre akarnak formálni egy kialakult és mindeddig nagyon jól mükődő tábort és társaságot..de inkább csöndben maradok mielőtt elkezdenék kritizálni üdv mindenkinek RÖFF én beszéltem
 5. Fürge Disno

  Krán - a sötétség birodalma

  hümm hümm tűlélő vagy sem ezt mindenki döntse el maga...de én is úgygondlom hogy túlélő állam...viszont az a kérdés felmerült bennem hogy Krán simán megtehetné hogy világuralomra tör...vagy pedig leigázza fél ynevet aztán visszahúzódik a is vackába(najó megteszi csak nem olyan gyakran:P) de az érdekesség az hogy tényleg csak azért nem teszi mert túl akar élni vagy ennek van egy más indoka?
 6. Fürge Disno

  Tarin -a kő fiainak birodalma

  Hello!Na most egy számomra kedves témát találtam miután képes voltam feldugni lassan egy év után ide azt a disznó képemet..na de ez nem ide tartozik... Témával kapcs: szerintem a törpök még nagyon nagyon sokáig eléldegélhetnek békességben és bőségben a föld alatt mivel a köztudott hogy a törpék a bányászat és a tárnaépítés mesterei ezért szerintem nem okozna gondot neki hogy ha kiürülnének Tarin tárnái és át kellene vonulniuk másik hegység alá, mondjuk ezzel kapcsolatban felvethetünk egy sor kérdést és problémát, de szerintem a ha Beriquelről képesek voltak átvonulni Ynevre akkor ez nem jelent nekik olyan nagy problémát... Az élőfémmel kapcsolatban, hmm elég hülye kérdés tudom de azt tenyésztik? (bocsi de ehhez nem értek) és ennek csak a törpéknél van hagyománya vagy mások is bortokolják ezt a tudományt? Tisztelettel....
 7. Fürge Disno

  Dumaterem

  Hát igen akkor úgy látom eléggé jól sült el ez a kis avatar váltási akcióm...de még két személynek minimum kívácsni vagyok a véleményére: Dark Cz nek(alias: Cézike) ÉS Antailnak(neki majd akkor ha hazatér a messzi messzi osztrákiából)... 8)
 8. Fürge Disno

  Dumaterem

  Nah mit szóltok az új Avatatromhoz?MIlyen lett??Jó mi? A Szavaztokat ide kérem leadni 1-10ig :
 9. Háát lássuuk csak kaja.hmmm hát akkor én Garfield Taktikáját követem!! LASAGNA] 8)
 10. Fürge Disno

  Dumaterem

  HÉÉÉÉ Darun vigyázzá miket beszélsz mi az hogy itt mersz hagyni minket??? :shock: :shock: Vagy egyáltalán az hogy ennek a gondolatával el mersz jáccani!!!Ilyet nem szabad csinálni már ha másért nem azért sem mer akkor Darton haragja le fog súlytani rád amiért ezt a jó kis társaságot aki bír téged itt mered hagyni!!!!
 11. Fürge Disno

  Dumaterem

  Gangler szegény Barátn?d...mit vétett hogy benn kell lennie állandóan??Mert hogy kivizsgálás oké; meg hogy lassú magyar korhzá oké na de ennyire hogy két és fél hétig vizsgálják ki?? :shock: :shock: :?:
 12. Fürge Disno

  Dumaterem

  Hoppá csak két hétig nem voltam fenn fórumon és máris mi történik Darun lett az odal f? machoja..Cz mi van veled látom már kezdesz öregedni.. (csendben megjegyzem hogy az a két hét kihagyás a saját lustaságomból történt...de most már újra itt vagyok!! 8) ) Szijja Nesire én is üdvözöllek téged így kicsit megkésve mint az oldal legfürgébb Disnoja!!
 13. Hajrá hajár csak siessetek!!!Szeretném már én is látni hogy Ganler milyen képeket készített de f?leg a videjókra vagyok kíváncsi ugyhogy siessetek vele!!
 14. Fürge Disno

  Ynev országai

  Lenne egy kérdésem.Nem tudom lehet hogy a Suammariumban írnak róla de az nekem nincs így nem is tudhatom...szóval maga a kérdés!Tarin hegység belsejében fekv? városokról tárnákról mennyit lehet tudni azon kívül amit ETKban írnak...engem ez érdekelne... Erionnal kapcsolatban..szerintem talán nem is ott volt a legnyagyobb gond a megfogalmazásnál hogy 18 millió lakosú mert az még elfogadtható lenne..hanem a méreteivel amit elmondtak...mert az eléggé irreális hogy ekkora lenne..szerintem maximum egy-másfél óra lovaglással el lehet jutni a város két ellentétes pontjára és így má?r reálisabb a dolog..de ez csak szvsz.
 15. Hát szerintem nem engem kell ütlegelni!Én csak egy egyszer? szerencsétlen fotós vagyok...én nem tettem semmit azon kívül hogy néha véletlenül elsült a kezemben a gép.( :twisted: )A feliratokért TAO-t és CS-t tessék ütlegelni...Engem tessék békén hagyni bár mondjuk úgysem tudtok bántani mert Fürge vagyok és elszaladok!! 8)
 16. A képek valóban nagyon királyak!!Köszönet érte CS-nek és TAO-nak na meg persze magamnak!!(magamnak csak azért amiért elkészítettem őket!!és senki ne merjre nekem azt mondani hogy öndícséret büdös!!! ) Figy Shalafi valakit Bántani is kellett de sztem inkább annak örülj hogy reggel nem téged kaptalak el olyan pizícióban mint ahogy szegény Merant lekaptam!!! :wink: De a Vidám Szatír képek valóban jók!!KÖszz OSh sok vidám percet szereztél nekem!!
 17. Hát igen én is szívtam rendesen csak én vért és szegény TAO ezt látva csak egyre sápadtabb lett..hmmm lehet hogy azért mert az ő vérét szívtam??? :twisted: Csak az a megmozdulása nem tetszett hogy mihelyt lehetősége volt rá kinyomta a szememet én meg elájultam...MIcsoda pofátlanság ez kérem...előbb tiszetlettudóan meg kellet volna várni míg kiszíom az összes vérét csak aztán kellet volna próbálkozni..tekintettel arra hogy támadásnak 00-t dobtam.. 8)
 18. No igen de ha én nem nyomom le azt a 200 méteres sprintet gyorsabban mint ti tettétek akkor Luciusnak nem csak a telefonja maradt volna hátra hanem az Enoszukei könyve is...Az viszont tényleg vicces látvány volt hogy Futottam utánnatok és mindenki rohant mint állat kivév a Vidám Szatírt..CS vitte a cuccát és szaladt előre vele...én meg mikor elfutottam mellette a CS éppen noszogatta hogy gyerünk fussá má....erre Oshram:Dehogy futok haggyá má így is mingyárt elhányom magam... De Lucius tulajdonképpen mit vitt magával haza?? :?: Mert szinte minden fontosabb dolgát otthagyta.. TAO: Biztos élvezetes lehetett halgatni a kis ovodást...De mondd ő nem jutott véletlenül a lambéria sorsára?? :twisted: :wink:
 19. Nos TAO köszönöm a jellemzést csak néhény dolgot ezzel kapcsolatban :arrow: Röplabdázni tényleg tudok és ha szeretnéd akkor hozok röpit nyári táborba és ott jácchatunk...azt hogy szemtől szembe tudok hazudni azt nem cáfolom mert igaz.. :twisted: :roll: A példaképem valóban Szalacsi bácsi de még nem csak ő hanem Al Bundy is... na de most már essen szó a táborról is.. Tehát tavaszi találkozó vagyis :arrow: T.T. 2.0 Reggel felkelek Alkyone ébreszt...(már rosszul kezdődik a nap.. :twisted: )Gyorsan összerámolok mindent és veszek egy gyors zuhanyt...CS reggel nyomtatja a karakteremet és a modul utolsó részeit....Kiviharzok a csomagokkal mert CS faterja visz le minket és már vár ránk...úgy volt hogy Gangler is velünk jön de még semmi nyoma..gyors telefon és kiderül hogy sikerült leszállnia 3 megálloóvalk korábban...de aztán megtaláljuk és elindulunk Gántra. Az út eseménytelenül telik azt leszámítva hogy a térképnek és a térképézsnek (nevet nem említek..... találjátok ki)köszönhetően kissé kavargunk de végül megvan a jó irány...El is foglaljuk a szállást ahogy megérkezünk...újra Gánton...Lecuccolunk meg minden kiderül hogy Cs otthon hagyta a karakteremet...no nem akkor baj mert így gyorsan csináltam egy még táposabb karaktert... :twisted: :twisted: hopp és be is toppannak a résztvevők Thapsshy vezetésével..gyors bemutatkozás stb stb...Összeülünk..a KM-ek tartanak valami kis beszédet ami eléggé gyatrára sikeredik de hát ez van de nem baj mert nem is ez a lényeg igazán...azután ismerkedés a csapatommal és felkészülés a kalandra eközben kétszer jártam fönn e hegyen hála a drága Vodka-fon 97%-os lefedettségének aminek köszönhetően Gánton csak a hegyen van térerő... Este vacsi aztán Alkyone ismerteti a szükséges infókat a kalandhoz eközben én a beszólásaimnak köszönhetőn már -4. Tsz voltam...Mellesleg Thapsshyt fényképezgettem és ez nem tetszett neki ezért rám akarta küldeni a Székesfehérvári maffiát de valahogy nem tudott eléggé ijesztő arcot vágni hogy megijdejek.. Azért persze folyt némi harc a fényképezőgép utén hogy ki tudja törölni de hála TAO-nak(még egyszer köszi) meg tudtam védeni a gépet és a fényképet...(majd fel lesz töltve az oldalra nézegessétek szorgosan)nos tehát eltelt ez a nap is lefekszünk.. Másnap reggel... Ébredünk korán és már indulok is garázdálkodni a fényképezővel..készült is egy pár igen csak komisz kép.. Reggeli és utánna kezdődik a kaland...A mi csapatunknak a KM.-e Alkyone azthiszem ezt nem igazán fogom részletezni inkább megklérem a KM-eket hogy írjnak majd k is egy jobb teljesebb beszámolót....szóval jáccunk jáccunk jáccunk aztán ebédelünk és jáccunk jáccunk jáccunk tovább...én csak azt a lambériasort sajnálom nagyon amit TAO minden ok nélkül szép lassan elpusztított...este irány a helyi kocsma CSocsó és némi alkohol..nekem tetszik a dolog mert annak ellenére hogy énb nem is tudok csocsózni senki nem vert el engem és CS-t amíg ott nem hagytam a játékot mert meguntam...a többiek visszamennek a házba én újfent megmászom a hegyet Sms váltás és telefomálás miatt...Este megy az álaatkodás mert úgy döntünk hogy jáccunk tovább annak ellenére hogy teljesen hüjék vagyunk és kész vagyunk agyilag...de azt hiszem most már én is kész vagyok agyilag ugyhogy úgy ahogy van félbehagyom most ezt a beszámolót..úgy sem lett túl jó..majd nálam okosabb emberek megírják úgyis... inkább jellemeznék néáhány embert akit most ismertem meg (csak röviden..) TAO :arrow: Jó arc emberke..annyira nagy meglepetést nem okozott mert valahogy hasonló módon képzeltem el...Csak kissé nyugodtabnak..mármint nem számítottam rá hogy hiperaktív és szétveri a falat ok nélkül..mert az jó hogy a lambériát mert az megtámadta..de a fal is??De a szerepkátékot nagyon pengén nyomta..sokszor ellensújozta az én hülyeségemet... Oshram (Alias "Vidám Szatír";"Cukros bácsi" stb stb..) :arrow: Oshram egy alapvetően csendes de jófej emberke olyan csendes őrült féle,,(magadra ne vedd... :wink: )de igazán szerencsétlen szegény mert amikor kockával kell dobni nem iagzán szokott 2 fölé dobni... Calin :arrow: Õt én sem ismertem meg annyira de hogy megállapítsam hogy jó arc ahhoz elég ennyi ismeretség is...És ő is keni vágja a Magus-t Shalafi (őt már ismertem de azért leírom hogy) :arrow: T
 20. Fürge Disno

  Dumaterem

  Hát nem tudom Darrick szerintem nem arra hajtunk mert nem igazán vehettél észre tőlünk túl gyakran értelmetlen és rövid hozzászólásokat...mellseleg én pl mostanában nem is szólok hozzá a karakterek;fajok;mágia topic-hoz; meg még sok egyéb máshoz sem...tehát szerintem ha én csak a hozzászólások számát akarnám növelni akkkor ész nélkül beleírnék mindent mindenhova; de mint észrevehetted ez nem így megy.. csak ennyit akartam mondani..
 21. Fürge Disno

  Dumaterem

  Pontosan Darrick...ennek örülök.. mér tán szomorúnak kéne lennem,??Nemhiszem szvsz ez jó dolog...
 22. Fürge Disno

  Dumaterem

  Köszönöm Elf!Köszönöm!!(Fürge széles mosollyal az arcán meghajol az éljenző közönség előtt és fogadja a színpara feldobott ajándékokat... )és ezze meg is van a 250. hozzászólásom..de azért az az sem semmi hogy idáig eljutottam..(az én agykapacitásomal.. 8) )
 23. Fürge Disno

  Dumaterem

  nembaj Mazsi azért próbálkozni szabad!! :wink: Még ha szar is a poén de legalább poén..:DD
 24. Hát figyu én majdnem az összes sört szeretem de leginkább a Dreher a kedvencem de ki vagy békülve a többivel is!!Mér te melyik gyárban dolgozol?
×
×
 • Új...