Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Crowstone

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  832
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Crowstone

 • Rang
  Kalandozó-herceg
 • Születésnap 1977-10-17
 1. Ünnepek

  Hasonlókat kívánok neked Antail mint CS
 2. Ünnepek

  Köszönöm
 3. Élménybeszámolók

  Sokáig gondolkodtam hogyan írjam le az élményeimet, de nem egyszerű. Hogy miért? Mert én nem tudok a sok kíválló emberből kiemelni párat, akinek megköszönöm, hogy ott volt. Bár ha bele gondolok lehetne emlegetni párat. Például Kisszentynek a strandos storyt, Tetrának és Reqnek, a Wolfys kalandot, Mosquitónak a reggeli edzést, Tao-nak a különleges kalandot. Sneernek, Scyllanak, Cznek, Ramireznek a csapatot, Dekkernek, Batkának, Renegátnak, Wolfynak a Trónok harcát, Antailnak és CS-nek a tábort, és nem tudok mindenkit felsorolni, mert nem írtam Weilonnéknak a vizipisztolyról, Felonnak, Andoronnak az íróknak, Hullának, Sir Tomnak és sorolhatnám a neveket, hogy köszönöm, hogy ott voltak, hogy jól érezték maguk, hogy együtt voltunk. Az élmény, hogy együtt voltunk, és jól éreztük magunk. Mert nekem ez ad lendületet. Bár a régi nagy csapatos játékok kicsit hiányoznak, a focik, a kosarazás, a frizbi, vagy a reggeli torna amit Antail szokott tartani. Mert ott új emberekkel ismerkedhetünk meg, hiába vannak az alternatív játékestek, ha nincs lehetőség beszállni, mert a múlt évi kalandot folytatják, mert a múlt évi emberek már lefoglalták a helyüket és 10 ember már sok lenne, így van 1-2 lehetőség aztán annyi. És arról nem is beszélek mikor egy új csapat annyira zárkózott, hogy ugyan alternatív játékot játszanak (pl. Star Wars) de nem hírdetik meg másoknak, és még csak ki sem dugják az orruk a szobájukból. De majd jövőre újra megpróbáljuk.
 4. Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  Tetra a törpéknél ez nem túlsúly ez az átlag. Csak erős csontjai vannak.
 5. Warhammer aki jön, jön. Aki nem, nem

  A 3. Pont alapján. Alap karakterek semmi extra. Remélem karaktert mindenki hoz. Előtörténet helyben kérem a karakterrel.
 6. Warhammer aki jön, jön. Aki nem, nem

  Hát nem akkor mikor Dekker tervezi a Tronok Harcát. Elöljáróba annyi hogy a karakterek a városi csatornaművekben dolgoznak majd.
 7. Middelheim városában mesélnék egy storyt. Játékosok (lehetnek) - Tetra - Hulla - Wolfy - CS - ...
 8. Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  Lehetek a bíró? Ki eldönti ki nyert és kiveszített?
 9. Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  Azaz Sneer egy kráni démonlovassal jön aki Pyarronba disszidált, majd menekültstátuszt kért az utánna érkező mingrànsok elöl (akik nomád származásuak és háborús területről menekülnek)
 10. Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  TAO miért jobban örültetek volna noname törpe kovácsnak, kocsmárosnak, meg egy csak a karakter által ismert varázslónőnek?
 11. Július 8 - Trónok harca társasjáték (Dekker)

  Hmm érdekel, Dekker megvan az első jelentkező
 12. Pyar egyházszervezetek felépítése

  CS-vel értek egyet, a Pyar egyházak felépítése kaotikus minden isten másképp rendeli el, így mindegyik más és más. A PPL ad egy támpontot, de valójában a te fantáziád szab csak határt. Bár én CS felsorolását a tanoncok/templomszolgák/kispapok/papok.... kiegészíteném hisz ez is benne lehet a pakliban, de nem törvényszerű valószínűleg van olyan istenség aki kihagy belölle különböző szinteket (pl.: paplovagok).
 13. Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  Wolfy megint ki akarsz bújni a szabályok alol De megállj mert jönnek a félisten parasztok és egy csapásra agyonvágnak ( a csapatod meg majd jót röhög rajta, miközben a sört vedelik ) és jöhetsz az idézettel az ETK-ból, méghozzá a 14 oldalon olvasható leírást, ők azt nem olvasták sőt még az is kétséges, hogy olvasni tudnak e. De fel a fejjel amit az egyik kéz elvesz a másik megad.
 14. X. Lumina Cornu Asztali Torna és II. Kalandozók Napja

  Köszi fiúk. Weilon csak annyit tudok mondani, egy jó mesélő az ócska modulból is nagyon jó játékot tud csinálni, mert van fantáziája, egy jó modulból pedig csodákra képes.
 15. Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  Hulla ,ezek szerint a szabálykönyv írói paradoxont hoztak létre, mert a HBG szerint a Sirenari Erdőjáró csak elf lehet 25CÉ-vel amit felülír az ETK miszerint az Elf karakter CÉ-je 20 és ez mindent felülír. Természetesen egy tolvaj vagy egy bárd karakternél ez elfogadható, hisz a 10-es és 15-ös CÉ-t nem sajnál senki, de egy 25-ös Sirenari Erdőjáróét már igen. Játék nyelvére lefordítva, míg kiképzik az elfet eme kaszt képzetségeire, részben elfelejti ,hogy is kell használnia az íjjat. Nekdolan igazad van a Pyarroni inkvizícióra gondoltam.
×