Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Crowstone

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  925
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Crowstone

 • Rang
  Kalandozó-herceg
 • Születésnap 1977-10-17

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Crowstone

  Filmek, csak óvatosan!!!! Lehet hogy lelőjük a poént!

  Megnéztem az Upgradet jó a csavar benne. Tetszik, hogy senki nem gondolja ki mozgatja a szálakat valójában, kicsit az Én a robot-ra hajaz.
 2. Crowstone

  Nem mi általunk szervezett MAGUS rendezvények

  Sziasztok XII Kardok Ünnepe találkozó Szombathelyen, akinek van kedve ideje, kérem ne habozzon jelentkezzen. Egy kis plussz leírás a kardok ünnepéhez
 3. Crowstone

  Dumaterem

  Sziasztok Bár nem tudom ide illik e de azért leírom. A hétvégén részt vettem egy Amund által szervezett játékon. Viszont amit ide szerettem volna írni, hogy a mesélők között volt pár ember aki a kalandozók.hu csoport tagja. Sajnos mindenki nem mesélhetett a csapatomnak és ezért sajnos őket nem méltatnám, de Magyar Gergely mesélésével a csapatom nagyon meg volt elégedve. Nehéz elmondanom miért, mert hiába mondom, hogy 4 mesélő volt a csapatba, vagy ahogy Gergely is tapasztalta olyan modulíró, akinek a műve az első és mint olyan a kalandozók.hu kiadványán kivűl, az egyetlen Magus kalandmodulgyűjteménybe belekerült, vagy akiknek a csapata részt vett az első MAGUS szabálykönyv tesztelésében. Szóval ennek a csapatnak elvárása van a mesélőkkel szemben. Pörgössen kell mesélnie de részletgazdagon, mintha egy regényt olvasnánk. Motiválnia kell a játékosokat, és a kaslandban tartania, és meg kell tudnia adni azt az érzést amit a játékos vár. Bár hiányzott a nagy harc, a kardok és kockák csörgése, mégsem rossz szájízzel távoztunk. Hazafelé nem a modult méltattuk hanem a mesélőt. Persze nekem jól esett, mert ismerem Gergelyt és már volt alkalmam játszani vele, de a mostani csapatomtól ezt a dícséretet meg kellett osztanom. Köszönöm Magyar Gergely.
 4. Crowstone

  Filmek, csak óvatosan!!!! Lehet hogy lelőjük a poént!

  Űrben utaznak a van a Földi föderáció a Marsi katonai bázis és a kiterjedés ahol az emberek a túlélésért küzdenek, vizet bányásznak. Igazad van csak részben EP mint ahogy az Altered Carbon is, bár ott csak a testből testbe utazás van a letölthető idegcsatlakozáson keresztül. Most tedd össze a kettőt.
 5. Crowstone

  Filmek, csak óvatosan!!!! Lehet hogy lelőjük a poént!

  Bocsi megint én írok csak remélem más is olvassan de The Expanse is tökéletes EP világ.
 6. Crowstone

  Filmek, csak óvatosan!!!! Lehet hogy lelőjük a poént!

  Altered Carbon vagy magyarul Valós halál. A könyv nagyon jó, érdemes elolvasni, sőt mind a hármat.
 7. Crowstone

  Élménybeszámolók

  No akkor én is írok valamit, hogy szaporítsam a szót. A csapatomról csak annyit (szerintem sajnálják kicsit) de a végéig allig húztak fegyvert, nem fenyegettek, nem támadtak, aztán eldurrant a kezük mikor már nem bírták tovább. A félisten NJK-kat 10-esével vágták (de csak azért voltak félistenek mert 10 FP vesztettek a csapat tagjai). De én nagyon örültem mert így, a szerepjáték valós értelmét élvezhettem ki, megformálták és életet adtak a karaktereiknek. A Shadowrun játék amit ígértem, (bocs a késéért), majdnem úgy alakult ahogy én szerettem volna, (szerettem volna egy kicsit jobban megszívatni a csapatot, de túl számítóak voltak), és nem akartam szétszedni őket külön. Meg kell tanulnom, hogy ha mesélő vagyok nem ígérek mesét + mesélek modult mert a 2 üti egymást. A helyszínnel tényleg az volt a baj, hogy kevés hely volt, egyik csapat a másikat zavarta a kiabálással (ami nem is volt kiabálás, csak nagyon jó szerepjáték) A szervezőknek viszont Gratula hozták azt a színvonalat amit eddig, és amit elvártunk tőlük. Sir Tom köszi az Eclipse Phaset, azóta már utánna olvastam, de tényleg az Altered Carbon film lehetne a Fall elötti idő. Ja igen Köszönöm Goblinnak a csihi puhit jól elfáradtam, és Mosquitónak a reggeli edzést, ami nagyon jó volt mert újat tanultam (1000 éve). Szóval jövőre a 22count jön, és üzenem másoknak is ha van kedvük reggel kb 1,5 órát mozogni jöhetnek. Bocsánat elfelejtettem valamit megköszönni Dekkernek és Pancsának hogy beengedtek a Chtulhus játékba, igaz késve érkeztem, és nem mtaláltam meg őket elsőre, (Wolfi te is befértél volna). És akinek valami gondja volt velem nyugodtan írja meg, így tudom kit kell kiengesztelnem jövőre
 8. Crowstone

  Eclipse Phase - freestyle, csütörtök este (Sir Thomas)

  Hmm most hogy láttam az Altered Carbon 1 részét jobban el tudom képzelni EP világát
 9. Crowstone

  Shadowrun 5.0 dupla kereszt - péntek 6-a

  Kár, hogy nem tudsz jönni a helyed üresen marad hocsak nincs valakinek instant karaktere. Meg kedve játszani.
 10. Crowstone

  Általános beszélgető

  Daelon számára egy kis segítség: http://www.vertesvendeglo.hu/carte_food/index
 11. Crowstone

  Általános beszélgető

  Vaddisznó? Esetleg szarvas?
 12. Crowstone

  Eldrich Horror társasjáték - szombat

  El lehet futni egy mérhetetlen vén elől? Ilyet se hallottam még. Ez kb mint a Végső állomás című filmben próbálkozni lehet.
 13. Crowstone

  Általános beszélgető

  Sör és csoki milyen kombináció az? Sör és ropi jár, persze ha a modul végéig kitart
 14. Crowstone

  Shadowrun 5.0 dupla kereszt - péntek 6-a

  Igen, alap, kezdő ányvadászt. Ez egy indító modul egy kampányban.
 15. Crowstone

  Shadowrun 5.0 dupla kereszt - péntek 6-a

  Némi hangulatkeltő képsor
×