Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Niobe

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    37
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden, amit Niobe tett közzé

  1. Szombat este szívesen jatszanék egy Fiasco-t vagy Microscope-ot. Remélem más is lesz így ezzel. 😊
  2. Niobe

    Élménybeszámolók

    Sziasztok! Olyan gyorsan vége lett a tábornak, pedig alig kezdődött el... Sokkal többet kellett rá várni, mint "normális esetben". Nagyon vártam, és örültem, hogy végre összejött. A szállás nekem alapvetően tetszett, sok helyen lehetett elszeparálódni játszani, kulturált körülmények a szobákban és a mosdóban. Az időjárás valóban nem kedvezett nekünk, emiatt nálunk a szobában is szauna hangulat uralkodott reggelre, ez nem volt túl kellemes, de hátha legközelebb nem így lesz. A kaja... hm.... ehető volt, de a minősége azért menza jellegű volt leginkább. A játék szerintem jó volt, a csapat is úgy tűnt gyakran jól szórakozott, kibírták a mesélésemet (és túl is élte mindenki, mert vajszívű mesélő vagyok ). A közös társasozások jók voltak, jó volt újra látni a régi arcokat és újakat megismerni. Köszönöm a sok munkát a szervezőknek, a szép ajándékot Felonnak - kitettek magukért most is!
  3. Én szívesen részt vennék egy jó IgenisSötétNagyúrban!
  4. Niobe

    Általános beszélgető

    Egy jó Cthulhu sosem rossz 🙃 ha úgy van...
  5. Niobe

    Általános beszélgető

    Ha ezen múlik ám legyen
  6. Niobe

    Általános beszélgető

    Esetleg egy kellemes Cthulhu?
  7. Niobe

    Élménybeszámolók

    Sziasztok! Ismét elmondhatom, hogy egy magával ragadó, családias hangulatú, emlékezetes TT-t töltöttünk együtt. Köszi a sok munkát a szervezőknek! A helyszín szerintem sok szempontból jó volt, a kaja is igazán finom volt és igazából jót is tett az a kis séta a hidegben előtte és utána. Tényleg jobb lett volna még egy-két helyiség a játékhoz elvonulni, de így is megoldottuk azért valahogy. Antailnak a Falka nevében is köszönöm a megélést, igazán jól éreztük magunkat szerintem. A modul izgalmas volt, részemről egy percig sem unatkoztam a tábor ideje alatt! Remélem a résztvevőkben nem hagyott túl mély, maradandó sebeket a Dixit party sem
  8. Sziasztok! KM preferenciával kapcsolatban érdeklődnék... kell leadni ilyet? Ha igen kinek, mikor és milyen formában? Köszi! R.
  9. Niobe

    TT segítség

    Szia! Én vállalkozom a nemes feladatra! Üdv, R.
  10. Jogos, jól elgépeltem - köszi az észrevételt.
  11. Sziasztok! Én is csatlakoznék a mókához ha beférek még valamikor, de nem igazán látok rá esélyt. Szóval az esélytelenek nyugalmával vinnék egy Arel papot vagy erődjárót szívesen.
  12. Niobe

    Általános beszélgető

    Egy Chutulhura én is nagyon szívesen beneveznék ha lenne rá lehetőség
  13. Sziasztok! Mi végül a Tran család választottuk a frakciók közül. Egyébként tetszik az ötlet, hogy kicsit kötetlenebbül és megérzésem szerint még jobban az egyes csapatokra lehet szabni a modult. Ez nagyobb teret enged annak a tekintetében is, hogy ki milyen karaktert hozna szerintem. Erre a megközelítésre egészen más koncepciót lehet építeni mint a szokásos hangulatkeltős-novellás sztorikra. Persze aztán lehet hogy én gondolom túl a dolgot, minden esetre üdítő a változatosság.
  14. Szia! Én is megyek ha megtudom mikor lesz és beférek
  15. Niobe

    Csevegő

    Sir Tom: Esetleg egy újabb próbálkozás a Chtulhu-val? Én mindenképpen vevő lennék rá!
  16. Sziasztok! Szeretném megköszönni a csapatomnak és a mesélőnknek az idei táborban összehozott szuper játékot. Nekem bejött a modul is, igazán fordulatos volt és a csapatunk is elboldogult vele valahogy (köszi MG! ) A szervezők munkáját is köszönöm, nekem tetszett a hely, az idilli környezet és a kaja is jó volt. A társaság is, mint mindig. A kocka Bang is este, de végül elmaradt az ISN, ezt remélem nyáron pótoljuk majd.
  17. Engem is érdekelne a dolog ha beférek.
  18. Niobe

    Élménybeszámolók

    Nos, nagyon úgy néz ki, hogy eljött az ideje, hogy billentyűzetet ragadjak és élménybeszámoljak. Pontosabban először jöjjön a köszönet-áradat! Tehát köszönöm a csapatomnak a játékot, szerintem egészen jól együtt tudtunk dolgozni. Külön köszönet, MG-nek, hogy a megbeszéltek szerint rám hagyta a "vezetés" oroszlánrészét. Köszönet Ferinek a D&D-ért, ami bár rövidre sikerült de annál élvezetesebbre. Már el is felejtettem, miért szerettem azt a rendszert/világot. Sir Tomnak a LARP-ért (és TAO-nak a LARP-os felejthetetlen alakításáért, Attila a panda-gondok nagyon ott volt!). Ugyancsak Sir Tom-nak de mindenki másnak is köszönöm az utolsó esti Chutulhu-ért, igazán különleges élmény volt. Ezen felül is köszönet az esti / nap közbeni beszélgetésekért! Nekem tetszett a modul, köszönet a sok munkáért dark Zalanak és a mesélőinken is. A kastély továbbra is ugyanolyan rusztikus, mint tavaly de nekem pont így tetszik. Szóval ez (is) egy nagyon jó tábor volt, az alvásból nekem se jutott túl sok; de nem is aludni járunk a táborba (meg különben is 'sleep is for the weak'). Folyt.köv. TT-n terveim szerint.
  19. Köszi a szervezést és a játékot! Jó volt újra D&D-t játszani, a modul is tetszett. Kár, hogy ilyen kevés idő k volt.
×
×
  • Új...