Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Réq

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  23
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Réq

 • Rang
  Vándor (ki erre tévedt)

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc regényed?
  Acél és oroszlán, Karnevál
 • Ki a kedvenc íród?
  Raul Renier, Wayne Chapman
 • Melyik a kedvenc novellád?
  Kráni krónikák
 • Mi a legemlékezetesebb "utolsó mondatod"?
  Mind meghalunk...
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  D&D
 • Mi a kedvenc csokid?
  mazsolás-mogyorós milka

Legutóbbi látogatók

782 adatlap megtekintés
 1. Réq

  Általános beszélgető

  Ha ezen múlik ám legyen
 2. Réq

  Általános beszélgető

  Esetleg egy kellemes Cthulhu?
 3. Réq

  Élménybeszámolók

  Sziasztok! Ismét elmondhatom, hogy egy magával ragadó, családias hangulatú, emlékezetes TT-t töltöttünk együtt. Köszi a sok munkát a szervezőknek! A helyszín szerintem sok szempontból jó volt, a kaja is igazán finom volt és igazából jót is tett az a kis séta a hidegben előtte és utána. Tényleg jobb lett volna még egy-két helyiség a játékhoz elvonulni, de így is megoldottuk azért valahogy. Antailnak a Falka nevében is köszönöm a megélést, igazán jól éreztük magunkat szerintem. A modul izgalmas volt, részemről egy percig sem unatkoztam a tábor ideje alatt! Remélem a résztvevőkben nem hagyott túl mély, maradandó sebeket a Dixit party sem
 4. Sziasztok! KM preferenciával kapcsolatban érdeklődnék... kell leadni ilyet? Ha igen kinek, mikor és milyen formában? Köszi! R.
 5. Réq

  TT segítség

  Szia! Én vállalkozom a nemes feladatra! Üdv, R.
 6. Jogos, jól elgépeltem - köszi az észrevételt.
 7. Sziasztok! Én is csatlakoznék a mókához ha beférek még valamikor, de nem igazán látok rá esélyt. Szóval az esélytelenek nyugalmával vinnék egy Arel papot vagy erődjárót szívesen.
 8. Réq

  Általános beszélgető

  Egy Chutulhura én is nagyon szívesen beneveznék ha lenne rá lehetőség
 9. Sziasztok! Mi végül a Tran család választottuk a frakciók közül. Egyébként tetszik az ötlet, hogy kicsit kötetlenebbül és megérzésem szerint még jobban az egyes csapatokra lehet szabni a modult. Ez nagyobb teret enged annak a tekintetében is, hogy ki milyen karaktert hozna szerintem. Erre a megközelítésre egészen más koncepciót lehet építeni mint a szokásos hangulatkeltős-novellás sztorikra. Persze aztán lehet hogy én gondolom túl a dolgot, minden esetre üdítő a változatosság.
 10. Szia! Én is megyek ha megtudom mikor lesz és beférek
 11. Réq

  Csevegő

  Sir Tom: Esetleg egy újabb próbálkozás a Chtulhu-val? Én mindenképpen vevő lennék rá!
 12. Réq

  Élménybeszámolók

  Sziasztok! Szeretném megköszönni a csapatomnak és a mesélőnknek az idei táborban összehozott szuper játékot. Nekem bejött a modul is, igazán fordulatos volt és a csapatunk is elboldogult vele valahogy (köszi MG! ) A szervezők munkáját is köszönöm, nekem tetszett a hely, az idilli környezet és a kaja is jó volt. A társaság is, mint mindig. A kocka Bang is este, de végül elmaradt az ISN, ezt remélem nyáron pótoljuk majd.
 13. Engem is érdekelne a dolog ha beférek.
 14. Réq

  Élménybeszámolók

  Nos, nagyon úgy néz ki, hogy eljött az ideje, hogy billentyűzetet ragadjak és élménybeszámoljak. Pontosabban először jöjjön a köszönet-áradat! Tehát köszönöm a csapatomnak a játékot, szerintem egészen jól együtt tudtunk dolgozni. Külön köszönet, MG-nek, hogy a megbeszéltek szerint rám hagyta a "vezetés" oroszlánrészét. Köszönet Ferinek a D&D-ért, ami bár rövidre sikerült de annál élvezetesebbre. Már el is felejtettem, miért szerettem azt a rendszert/világot. Sir Tomnak a LARP-ért (és TAO-nak a LARP-os felejthetetlen alakításáért, Attila a panda-gondok nagyon ott volt!). Ugyancsak Sir Tom-nak de mindenki másnak is köszönöm az utolsó esti Chutulhu-ért, igazán különleges élmény volt. Ezen felül is köszönet az esti / nap közbeni beszélgetésekért! Nekem tetszett a modul, köszönet a sok munkáért dark Zalanak és a mesélőinken is. A kastély továbbra is ugyanolyan rusztikus, mint tavaly de nekem pont így tetszik. Szóval ez (is) egy nagyon jó tábor volt, az alvásból nekem se jutott túl sok; de nem is aludni járunk a táborba (meg különben is 'sleep is for the weak'). Folyt.köv. TT-n terveim szerint.
×
×
 • Új...