Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Réq

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  17
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Réq

 • Rang
  Vándor (ki erre tévedt)

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc regényed?
  Acél és oroszlán, Karnevál
 • Ki a kedvenc íród?
  Raul Renier, Wayne Chapman
 • Melyik a kedvenc novellád?
  Kráni krónikák
 • Mi a legemlékezetesebb "utolsó mondatod"?
  Mind meghalunk...
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  D&D
 • Mi a kedvenc csokid?
  mazsolás-mogyorós milka

Legutóbbi látogatók

618 adatlap megtekintés
 1. Jogos, jól elgépeltem - köszi az észrevételt.
 2. Sziasztok! Én is csatlakoznék a mókához ha beférek még valamikor, de nem igazán látok rá esélyt. Szóval az esélytelenek nyugalmával vinnék egy Arel papot vagy erődjárót szívesen.
 3. Réq

  Általános beszélgető

  Egy Chutulhura én is nagyon szívesen beneveznék ha lenne rá lehetőség
 4. Sziasztok! Mi végül a Tran család választottuk a frakciók közül. Egyébként tetszik az ötlet, hogy kicsit kötetlenebbül és megérzésem szerint még jobban az egyes csapatokra lehet szabni a modult. Ez nagyobb teret enged annak a tekintetében is, hogy ki milyen karaktert hozna szerintem. Erre a megközelítésre egészen más koncepciót lehet építeni mint a szokásos hangulatkeltős-novellás sztorikra. Persze aztán lehet hogy én gondolom túl a dolgot, minden esetre üdítő a változatosság.
 5. Szia! Én is megyek ha megtudom mikor lesz és beférek
 6. Réq

  Csevegő

  Sir Tom: Esetleg egy újabb próbálkozás a Chtulhu-val? Én mindenképpen vevő lennék rá!
 7. Réq

  Élménybeszámolók

  Sziasztok! Szeretném megköszönni a csapatomnak és a mesélőnknek az idei táborban összehozott szuper játékot. Nekem bejött a modul is, igazán fordulatos volt és a csapatunk is elboldogult vele valahogy (köszi MG! ) A szervezők munkáját is köszönöm, nekem tetszett a hely, az idilli környezet és a kaja is jó volt. A társaság is, mint mindig. A kocka Bang is este, de végül elmaradt az ISN, ezt remélem nyáron pótoljuk majd.
 8. Engem is érdekelne a dolog ha beférek.
 9. Réq

  Élménybeszámolók

  Nos, nagyon úgy néz ki, hogy eljött az ideje, hogy billentyűzetet ragadjak és élménybeszámoljak. Pontosabban először jöjjön a köszönet-áradat! Tehát köszönöm a csapatomnak a játékot, szerintem egészen jól együtt tudtunk dolgozni. Külön köszönet, MG-nek, hogy a megbeszéltek szerint rám hagyta a "vezetés" oroszlánrészét. Köszönet Ferinek a D&D-ért, ami bár rövidre sikerült de annál élvezetesebbre. Már el is felejtettem, miért szerettem azt a rendszert/világot. Sir Tomnak a LARP-ért (és TAO-nak a LARP-os felejthetetlen alakításáért, Attila a panda-gondok nagyon ott volt!). Ugyancsak Sir Tom-nak de mindenki másnak is köszönöm az utolsó esti Chutulhu-ért, igazán különleges élmény volt. Ezen felül is köszönet az esti / nap közbeni beszélgetésekért! Nekem tetszett a modul, köszönet a sok munkáért dark Zalanak és a mesélőinken is. A kastély továbbra is ugyanolyan rusztikus, mint tavaly de nekem pont így tetszik. Szóval ez (is) egy nagyon jó tábor volt, az alvásból nekem se jutott túl sok; de nem is aludni járunk a táborba (meg különben is 'sleep is for the weak'). Folyt.köv. TT-n terveim szerint.
 10. Köszi a szervezést és a játékot! Jó volt újra D&D-t játszani, a modul is tetszett. Kár, hogy ilyen kevés idő k volt.
 11. Réq

  Csevegő

  DnD 5-re én is jelentkeznék!
×
×
 • Új...