Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Dugó

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  17
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Dugó

 • Rang
  Vándor (ki erre tévedt)

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Új kérdés: Félelf arel pap CÉjét hogyan számoljuk? Kaszt vagy faj leírás szerint?
 2. Pl a gépszellem varázslattal egy alaposan megtervezett, fém alkatrészekből összetákolt madarat, egyéb kisállatot, babát, önműködőharci szekeret lehet-e kreálni? mi a határ? Milyen keretek között mozoghatunk? Varázsló gólemét lehet-e különböző rá épített gépezetekkel tuningolni (egyik keze pl egy kahrei nyílpuska)?
 3. az lenne a kérdésem, milyen szabályzatok/előállítási költség stb. vannak a különböző gépezetekre, amik egy Gilron mérnök és egy varázsló kooperációjából születnek?
 4. Board gameknek is itt a helye? Blood Raget fixen vinnék, valamint ha sikerül fuvart kerítenem, mellé csapnék egy Mansions of Madnesst is (értékét és súlyát tekintve csak autóval), hasonló feltételek mellett egy Gloomhavent is bevállalnék, az ínyenceknek. Szerk: Hozok egy Unstable Unicorns nevű csodálatos kártyajátékot is
 5. Dugó

  Csapatkereső/szervező

  Ha esetleg valahova befér még egy ember, szívesen csatlakoznék!
 6. Dugó

  Sport

  Ping pong asztal van?
 7. Új kérdés: Harcost hoznék, a szabályok szerint jár neki egy alap sodronying. Lehet-e ezt abbitacélra fejleszteni oly módon, hogy a kettő különbözetét fizetem ki aranyban? Természetesen a basic sodronyinget így nem kapom meg.
 8. Hello! A karakterek közötti készpénzforgalom engedélyezett? D.
 9. Sziasztok! Valahol mintha már olvastam volna, de inkább rákérdezek: mi a helyzet egy félelf arel-pap CÉ-jével? Köszi, D.
 10. Sziasztok! Pyarronban létezhetett Sogronita rendház/templom vagy akármi hasonló? Köszi, D.
 11. Dugó

  Csapatkereső

  Sziasztok! Egy főt keresünk a Happy metátál csapatunkba! részletek psziben! üdv!
 12. Sziasztok! Hatalom amulettbe való rubin mennyibe kerül? Összesen mennyi az amulett? A kínokozás képzettség kizárja a hátbaszúrás képzettség létrejöttét? Köszi
×
×
 • Új...