Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Dugó

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  25
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Dugó

 • Rang
  Vándor (ki erre tévedt)

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Sziasztok! Budapest III ker-ből fogok menni a táborba autóval, aki szeretne, csatlakozhat. Találkozó egy előre egyeztetett helyszínen. (max 3 fő) Szabad helyek száma: 2 Üdv, D.
 2. Szervezőktől szeretném kérdezni: A szállást és az étkezést van lehetőség bármilyen formában (előre utalás, helyszíni fizetés,) SZÉP kártyával fizetni?
 3. Szerintem Júliust akartál írni Utolsó nap reggeli után már hazamenés van
 4. Dugó

  Csapatkereső, szervező

  Sziasztok! Csapatot keresek! Ha meg lesz tartva a tábor, akkor fixen mennék. Illetve valószínűleg jönne velem még egy barátom, ez kiderül amint visszajelez a mai nap folyamán. Szerk: Visszajelzett, ketten leszünk! Üdv, D.
 5. Az lenne a kérdésem, hogy ha az Egy rend fegyverzetben meghatározott max 80 aranyat túllépem, akkor elég a különbözetet kifizetni, vagy pedig a teljes egészet ki kell gazdálkodni? Konkrét példa: Tűzvarázsló pikkelyvértje 200 arany értékéből le lehet vonni a 80 aranyat amit az egy rend fegyverzet takar, ? Pontos számolás után ez nyilván kevesebb lesz, mert a lángkard lángtőr árát a 80ból még le kell vonni. Ezek esetében milyen árakkal számolhatok? Ergo ezt az egy rend fegyverzetet lehet értelmezni egy 80arany értékű célirányos támogatásként?
 6. Dugó

  Csapatkereső, szervező

  Sziasztok! Első bátor jelentkezőként keresnék csapatot magamnak! Üdv, D.
 7. Új kérdés: Félelf arel pap CÉjét hogyan számoljuk? Kaszt vagy faj leírás szerint?
 8. Pl a gépszellem varázslattal egy alaposan megtervezett, fém alkatrészekből összetákolt madarat, egyéb kisállatot, babát, önműködőharci szekeret lehet-e kreálni? mi a határ? Milyen keretek között mozoghatunk? Varázsló gólemét lehet-e különböző rá épített gépezetekkel tuningolni (egyik keze pl egy kahrei nyílpuska)?
 9. az lenne a kérdésem, milyen szabályzatok/előállítási költség stb. vannak a különböző gépezetekre, amik egy Gilron mérnök és egy varázsló kooperációjából születnek?
 10. Board gameknek is itt a helye? Blood Raget fixen vinnék, valamint ha sikerül fuvart kerítenem, mellé csapnék egy Mansions of Madnesst is (értékét és súlyát tekintve csak autóval), hasonló feltételek mellett egy Gloomhavent is bevállalnék, az ínyenceknek. Szerk: Hozok egy Unstable Unicorns nevű csodálatos kártyajátékot is
 11. Dugó

  Csapatkereső/szervező

  Ha esetleg valahova befér még egy ember, szívesen csatlakoznék!
×
×
 • Új...