Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Dugó

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    31
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Kalandozós kérdések

  • Mi a kedvenc kasztod?
    Arel pap
  • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
    shadowrun, d&d
  • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
    90es évek végén
  • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
    még nagyon régen BigMac-kel

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

Dugó's Achievements

Kocsmák bajnoka

Kocsmák bajnoka (7/16)

  1. Dugó

    Általános beszélgető

    A kaland időbeosztása hogy alakul? 27én délután már kezdünk, vagy csak 28. reggel? Esetleg bejárósként van lehetőség részt venni?
  2. Dugó

    Általános beszélgető

    Maradt még néhány kósza démon, mert egy képességpont fejlesztése alapesetben is 450 tpt emészt fel
  3. Pont most akartam én is ezt a problémát felhozni. Az lenne a kérdésem, hogy a varázstárgyak ára aranyban akkor is mp*2 arany, ha a karakterem el tudja készíteni? Karácsony közeledtével szívesen feldíszíteném a csapatot ár alatt
  4. Pistike, úgy néz ki, jönne velem egy kezdő, de annál lelkesebb hölgy ismerősöm, szóval így meg is vagyunk PS: remélem 5 fős csapatok lesznek
  5. Sziasztok! Budapest III ker-ből fogok menni a táborba autóval, aki szeretne, csatlakozhat. Találkozó egy előre egyeztetett helyszínen. (max 3 fő) Szabad helyek száma: 2 Üdv, D.
  6. Szervezőktől szeretném kérdezni: A szállást és az étkezést van lehetőség bármilyen formában (előre utalás, helyszíni fizetés,) SZÉP kártyával fizetni?
  7. Szerintem Júliust akartál írni Utolsó nap reggeli után már hazamenés van
  8. Dugó

    Csapatkereső, szervező

    Sziasztok! Csapatot keresek! Ha meg lesz tartva a tábor, akkor fixen mennék. Illetve valószínűleg jönne velem még egy barátom, ez kiderül amint visszajelez a mai nap folyamán. Szerk: Visszajelzett, ketten leszünk! Üdv, D.
  9. Az lenne a kérdésem, hogy ha az Egy rend fegyverzetben meghatározott max 80 aranyat túllépem, akkor elég a különbözetet kifizetni, vagy pedig a teljes egészet ki kell gazdálkodni? Konkrét példa: Tűzvarázsló pikkelyvértje 200 arany értékéből le lehet vonni a 80 aranyat amit az egy rend fegyverzet takar, ? Pontos számolás után ez nyilván kevesebb lesz, mert a lángkard lángtőr árát a 80ból még le kell vonni. Ezek esetében milyen árakkal számolhatok? Ergo ezt az egy rend fegyverzetet lehet értelmezni egy 80arany értékű célirányos támogatásként?
  10. Dugó

    Csapatkereső, szervező

    Sziasztok! Első bátor jelentkezőként keresnék csapatot magamnak! Üdv, D.
  11. Új kérdés: Félelf arel pap CÉjét hogyan számoljuk? Kaszt vagy faj leírás szerint?
  12. Pl a gépszellem varázslattal egy alaposan megtervezett, fém alkatrészekből összetákolt madarat, egyéb kisállatot, babát, önműködőharci szekeret lehet-e kreálni? mi a határ? Milyen keretek között mozoghatunk? Varázsló gólemét lehet-e különböző rá épített gépezetekkel tuningolni (egyik keze pl egy kahrei nyílpuska)?
×
×
  • Új...