Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

CVPN

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  5
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: CVPN

 • Rang
  Vándor (ki erre tévedt)

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Pap főkaszt
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  2001
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  Facebookról
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Ranagol
 • Mi a kedvenc sportod?
  Mia san Mia

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Igen ezt jól látod, tényleg a nagyobb formtumú játékot kedvelem. Amit írtam a medvés dologról, ténylegesen megtörtént, 1 szintű lovag voltam, 10 falusi "önkéntessel" kimentünk az erdőbe megkeresni a medvét, hogy elzavarjuk, vagy megöljük. 2 medve volt, 10 falusi, meg én. Minden a 10 ember meghalt, én elmenekültem a lovaggal (nem lett volna praktikus meghalni), és mindkét medve túlélte. Nem arra célzok, hogy én azt feltételezem, hogy ilyen lesz a nyári tábor is, mert sose voltam még, és fogalmam sincs milyen modult raktok össze, de az biztos, hogy ha 3 napig játszok egy adott karakterrel, akkor nekem tényleg potens és nagyformátumú karakter kell, ahogy írtad.
 2. Két dologra szeretnék reagálni: 1) Egyrészt hogyan jut el "magasabb szintre" egy karakter? - Miért kellene eljutnia? Olyan szintűt találsz ki, amilyet akarsz. Régebben én is indultam első szintről párszor, de nem jött be a dolog. Ha lehet választani, hogy 3 JK támad egy medvére, aztán elmenekülnek, mert a maci erős, vagy 1 Vs 1-ben támad a JK egy óriásra és van esélye, akkor az utóbbi választom. MIndkettőt próbáltam, de az elsőt nem élveztem, a másodikat viszont annál inkább. 2) Az összes bábúval kapcsolatban Milyen a játék egy 4. szintű pappal, aki nem tudja meggyógyítani a kígyómarást, mert csinált egy méregérzékelést, de már nem maradt 35 manája a gyógyításra? Ezt nevezem én bohóckodásnak. Lehet így játszani, de tényleg annyi az értelme, mint sakkozni úgy, hogy nincsenek fenn a táblán a tisztek.
 3. Igen, én is szigorúan a saját véleményemet írtam le reggel. Minden esetre, én azt láttam eddig, hogy a kasztok általában úgy vannak kidolgozva, hogy 6-7. szint alatt, nem lehet kihasználni a lehetőségeiket. Úgy értem, mintha a sakkozásnál nem lenne mondjuk csikód. Ettől még a játék elvben elképzelhető - csak szerintem nem érdemes kínlódni vele. Ha már rászánom az időmet a sakkozásra, akkor minden bábú legyen a táblán, mert úgy érdekesebb! Nyilván relatív, hogy ki mit tekint "alacsony powerlevelnek", de szerintem a kasztok legnagyobb részével alacsony szinten csak bohóckodni lehet. Ezért nem vennék részt egy játékban ilyen karakteralkotással, mert annyira unalmas lenne a karakter, hogy egyszerűen az időmet nem szánnám rá a kínlódásra.
 4. Csao. Ha lenne időm elmenni a táborba, akkor a karakteralkotás lenne az ok, ami miatt nem mennék. Megnéztem ezt az 1000Tp-s megoldást: nem nagyon játszottam még ennyire használhatatlan karakterekkel, mint amit így ki lehet hozni. És megmondom őszintén, hogy nem is szeretnék lemenni erre a szintre.
 5. CVPN

  Élménybeszámoló

  Csao. Soha nem játszottam még mások által kreált karakterrel, és elég erőtlennek is éreztem. Olyan volt, mint amikor vezetni tanulsz, és az oktató megmondja, hogy a rutinpályán kuplunggal kell végigmenni És végülis végig tudsz menni - csak éppen egy kicsit lassú, egy kicsit vérszegény, egy kicsit döcög, és közben mindvégig érzed, hogy lenne ebben a kocsiban erő, csak nem engedik használni.... Remélem értettétek Viszont eljövök nagyon szívesen, máskor is, ha lehet.
×
×
 • Új...