Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Higins

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  9
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Minden, amit Higins tett közzé

 1. Köszi! Na és mi van a föltámadással, esetleg lehetséges, vagy ahhoz túl kevés a hívő? Üdv mindenkinek!
 2. Köszi az szvsz-et! Amúgy azt hiszem tudom mire gondol Elátkozott amikor arra gondol széria lányok. Azok akik először kérnek egy pohár vizet, kimegyek a konyhába, hozok egy pohár vizet, mire megszólal, "ÉN CSAK EGY POH
 3. Szasz! Toront lehet szeretni nemszeretni, de szerintem jó ötlet volt az a MAGUS tervezőitől, hogy legyen egy ilyen ország is. Ha nem szereted, akkor is már foglalkozol vele, annyiban, hogy nem szívleled, tehát a foglalkozás elérte célját, sikerült olyan országnak megteremteni, agol sok kaland játszódik. Egyébkén Én kissé tudatlan vagyok az istenek témájában, ezért indítottam az egészet, tudtok nekem mesélni pl: Weiláról, nem kell nagyon részletezni, de most gondolkozom egy hozzá kapcsolódó kalandon.
 4. Gangler ugyanazt mondom: az én barátnőm se tudja meg... Tetszett onnan egy lány ( még most is tetszik) de már lényegtelen, mert év elején már szakítottunk vagy mi, inkább úgy mondom, hogy dobott... Amúgy mit jelent az hogy:szvsz????? :?: :oops: :oops: :?: :?
 5. Most biztos pancsernek gondoltok majd, de én nem élek se a cigivel, se a piával. Az utóbbiról egy áldásos ( vagy átkos) betregség tehet... ebbe inkább ne menjünk bele. A nők viszont!!! Én sajnos a szépségre mindenképpen bukok és néha még a belsőre sem vagyok kiváncsi.
 6. Hello! Már egy hete nem voltam neten, és látom azóta gyarapodott kicsit az oldal!!! Nekem jelenleg van barátnőm és tudja is hogy szerepjátékokkal szoktam tlteni a szabadidőmet, ha nem vele vagyok, de ő ( szerencsére) ezért nem tart hülyének. Igaz csajozás közben én sem azzal szoktam kezdeni, hogy: Szia képzeld Magusozom, nem akarsz beszálni? Nem lenne égő kicsit sem... A másik meg az, hogy úgy láttam hogy sokan szereti Ranagolt, meg sokan Morgneát is, és ennek örülök mert az
 7. Üdv! Tavaszi M.A.G.U.S. találkozó!!!! Ez remek lenne!!! A téli találkozón úgy sem tudtam mindenkit megismerni, csak a csapatomat, a KM-eket, de a többieket ( Salafi kivételével) csak nagyon felületesen! A TT egyébként remek volt Mazsinó és kösz, hogy én is mehettem mert a jelentkezésről pár héttel lekéstem. ( a törit egyébként nem bírom, de a matek jó tantárgy, abból leszek egyedül 5-ös) Darun: A pest remek lenne mert én Lőrincen lakom. Hmmm... KM... azt talán ha nincs elég fő akkor válalom!
 8. Hello! Örülök, hogy jó ötletnek találtátok! Ahogyan Salafi, én sem tudok sokat Morgenáról, de én nekem is szimpi ezért vannak tolvajaim, vagy esetleg varázslóim akik Morgena hívők. Ha ez így kimondható akkor én is ateista vagyok... de azon még nem kaptam magam, hogy Ynavi istenekkel kapcsolatos dolgokat mondok, :cry: Lehet hogy még nem vagyok eléggé M.A.G.U.S. rajongó! Ami Ranagolt illeti, róla még annyit sem tudok mint Morgenáról... Én igaz még csak hat éve játszom, de idáig nem sok kalandom volt délen, max 1-2 és Krán nem is foglalkoztat. valahogy nem érdekel mi megy ott, pedig lehet, hogy lehet nagyon hangulatos kalandot csinálni kránnal kapcsolatban is. Gorwik szimpatikus az ott lévő kaotizmus és a belviszájok miatt. ( ha hülyeséget írok gorwikról javítsátok) Én legtöbbször KM vagyok és északon szoktunk játszani, ott is leginkább Abasziszban ( nekem ez a kedvenc országom, talán azért mert olyan mint a söpredék gyűjtőhelye {szerintem}). a könyvem hátuljából délynev térképe ki is van szakadva, arra még nagyjából emlékszem mi hol van, tehát a hiánya nem nagy gond. ( a térképhez én amúgy is csak annyira kötöm magam, hogy mi van pl. tenger mellett és hogy ne legyen Toron és Gorwik szomszédos) Tharrt végül is bírom. Van pár tharr hitű emberem is. Lehet hogy hülyeségnek tartjátok, de nekem van egy Tharr hitű bárdom, szerintetek lehetséges? :?: U.i.: Az én kedvenc istenem Darton és Antoh!
 9. Hello mindenki! Én még új vagyok itt a kalandozók. hu-n. Lehet, hogy már volt ilyen fórum, de akkor Antail majd gondoskodik róla, hogy időben letörlődjön! Az Ynevi istenekről szeretnék veletk beszélni... Pl.: nektek melyik a kedvenc istenetek és mit gondoltok az egész Ynevi istenvilágról, stb... Azt is szeretném tudni, hogy mi a véleményetek Morgenáról. Én úgy játszok, hogy már kezdi visszanyerni erejét, de ti már lehet, hogy jopár szentélyét leromboltátok kalandjaitokban. Elvégre Ynev anyi féle amennyi társawság csak játszik a M.A.G.U.S. -sal!
×
×
 • Új...