Bitschak

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  25
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Bitschak

 • Rang
  Kalandozó
 • Születésnap 1995-09-12

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Pap
 • Mi a legemlékezetesebb "utolsó mondatod"?
  "Hagyom az orkot kibontakozni"
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  2016
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Van
 • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
  Igen van

Legutóbbi látogatók

382 adatlap megtekintés
 1. Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy miért lett megszüntetve a fogadó? Persze, tudom, hogy nem nagyon volt látogatottsága, és talán rajtam kívül 3 ember használta még, de ezen kívül volt valami más indok rá?
 2. Üdv! Küldtem email-t
 3. Sziasztok! A karaktergeneráló nem veszi figyelembe, ha 1. Szinten csak pszi af van es 5. Szinten Mf, végig azzal számol, mintha pszi Mf lenne. Nem beszelhetünk nagy eltérésröl, 4 pszi pont az egész. És egy kérdés: Lehet domvik inkvizítorral indulni?
 4. Érdekes, nagyon érdekes. Magnatis, akkor a rúnakard is "lemerülhet" egy ilyen környezetben? És mi a helyzet az összes többi varázstárggyal, ők is kikapcsolhatnak ezen a területen? Azok is manát vonnak el, ha jól tudom, akkor ők is "lemerülhetnek" ? A Démon Urakról szóló rúnában szerepelt, hogy a démon aurájában megzavarodik a manaháló és ez a rúnakardra is hatással van.
 5. Üdv! A kérdésem a következő: Adott egy varázsló, aki egy érmére Zóna varázsjelet, ezáltal létrehozta saját zónáját ott is. Adott egy manamentes hely, ahol már nem tud varázsolni, de az érmét otthagyva és eltávolodva az érmétől már képes varázsolni az érmén lévő Zónáján keresztűl? Másik kérdésem: A varázsló az érmén lévő Zónáján varázsolt, távol a manamentes területtöl, de időzítette, hogy legyen ideje az érmével besétálni a manamentes területre. Miután besétált a varázslat létrejön az időzítésnek köszönhetően? Egy ismerősöm azt mondta, hogy az érméhez, tehát a varázsló másik Zónájához a manahálon keresztül megy a varázslat, és ez esetben nincs manaháló ahol képes lenne haladni. Ellenben az időzítéssel a varázslat már létrejött, így besétálva nincs szükség a "manahálón keresztül történő utazásra", ha valóban létezik ilyen. Mi a véleményetek erről a két kérdésről? Ui: Köszönet az előző válaszokért Lucius con Erigow és Krys Tal Line és persze Tetrának!
 6. Üdv! Lesz ismét excel táblázat? Vagy a karaktereinket saját lapon kell levezetni?
 7. És nektek mi a tapasztalatotok? Egy varázslónak kell-e egyáltalán maximalizálni a varázslatait? Vagy vesz 40 mozaikot és abból csinál 1200 különböző varázslatot? Van erre valakinek vmi bevett módszere?
 8. Sziasztok! A kérdésem a következö: Ha egy mágus elemi eröt teremt és azt formázza, akkor a formázás tekinthetô egy varázslatnak? Teszem azt, ha elemi erô+ sátor formázás vagy aura vagy fal akkor vehetjük úgy, hogy a varázslónk egy varázs latot ismer, vagy ez esetben 3 különféle varázslatról beszélünk? A válaszokat elöre is köszi!
 9. Sziasztok! Itt ülök egymagamba és azon gondolkodok, hogy miért játszodik majdnem minden kaland a manifesztaciós háború elött? Miért van keves olyan kaland, ami az 3700 as évek utan játszodik?
 10. Sziasztok! A második törvénykönyvben a 86. oldalon szerepel az "Összpontosítás" nevű pszi diszciplína. Mit takar pontosan az, hogy 1/pszi-használati szint?
 11. Sziasztok! A "mizu" csapat nevében írom ezt a kis beszámolót. Újonc csapatként, 3 fővel vágtunk neki a tábornak. Már nagyon vártuk, és kíváncsiak voltunk, hogyan is néz ki ez az egész. Röviden: Nagyon jól éreztük magunkat a táborban. A kaland nagyon jó volt, teljes szabadságot engedett nekünk. A kalandmesterünk (Antail) király volt, még egyszer köszönjük neki a mesélést, egyszerűen baromi jók voltak a leírások. (főleg a nagy melles részek, amikre persze CZ is megérkezett :D) Nagyon kedves és segítőkész volt mindenki, jó volt megismerkedni a többiekkel. A One Night Werewolf tényleg mindent vitt, elképesztően egyszerű és mégis a végtelenségig bonyolult meneteket lehet vele alkotni, nagyon tetszett, a tábor óta is nagyon sokat játszottunk vele, nem lehet egyszerűen megunni. Az ajándék is szuper, már kint van a falon Alig várjuk a következő tábort, ahol remélhetőleg még nagyobb tagot számláló csapattal tudunk részt venni. Ui: Patrik üzeni, hogy Tao nem mondhat igazat, mert most nem ő a Troublemaker
 12. Sziasztok! Miért van az, hogy a félelf veszít 1-et az egészségéből, ha kardművész lesz. Eddig csak ott tapasztaltam ezt, semelyik másik kasztnál. ETK szerint nem így kellene lennie és sajnos, hogy az átlaghoz visszavigyük felszámol nekünk +1 et a rendszer, ami 150 TP. Lehet, hogy mi nem tudunk valamit, de nem értjük.
 13. Üdv! Nálunk sem írja be a kasztoknál azokat a képzettségeket amiket alapból megkapnak. Gondolok itt a félelf/elf idomítás képzettségére, de a lovaglást sem kapja meg. Ebben az esetben írjuk csak be mi, és a Kp oszlopba ne írjunk semmit? Egyébként a v 2.1 et néztem, Excel el.
 14. Értem, köszi! Köszönöm a választ MagyarGergely, de még mindig lenne egy kérdésem: Miben nyilvánul meg, hogy nem 10-es, hanem 13-as mérget keverek? Mert könnyebben kikeverek egy 10-es szintű, halálos mérget, ami -6 os egészségmódosítóval rendelkezik, mint egy 13-as mérget, ami szintén -6-os egészségmódosítóval rendelkezik és csak FP-t sebez, abból is csak 1k6-ot. 10-es szintű mérget tudok kikeverni, ami 7k6 sebzést okoz, de egészségmódosítóval ugyan ott van, mint a 13-as. (Ami pedig csak 1k6 ot, így számomra nem mutatkozik meg, hogy magasabb szintű méreg.) Egyébként nagyon szuper lett a méregkeverő Nagyon tetszik!!
 15. Üdv! Annyi kérdésem lenne, hogy miért van 11-13 szintű méreg, ha 10 a max? Egyébként nem tudtam letölteni az excel-t :'( Nem tudom mi lehet a probléma.