Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Bitschak

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  216
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

1 Követő

Róla: Bitschak

 • Rang
  Ynev hőse
 • Születésnap 1995/09/12

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Pap
 • Mi a kedvenc regényed?
  MAGUS regények közül a Renegát és a Karnevál
 • Mi a legemlékezetesebb "utolsó mondatod"?
  "Hagyom az orkot kibontakozni"
 • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
  Kalandozok.hu -s nyári és téli tábor
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  FATE
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  2016
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  M.A.G.U.S. könyveket kerestem az interneten, amikor egyszer csak belebotlottam az oldalba.
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Domvik
 • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
  Igen van.
 • Mi a kedvenc csokid?
  A mogyorós.

Legutóbbi látogatók

1 509 adatlap megtekintés
 1. Hát, szerintem simán lehet fekete öves. Karatéban ha fekete övvel rendelkezel, akkor attól még nem leszel mester, ahogy előttem író dalabolo fogalmazott. Akkor még csak senpai leszel. Úgy tudom, hogy csak akkor leszel sensei, ha már van egy fekete öves tanítványod. Amikor meg Dan-ról beszélünk, akkor lehet 1-2-3... vagyis pl három danos feketeöves. A kérdésedre a válaszom, hogy igen, szerintem fekete öves. Mester akkor lesz, ha lesz tanítványa, esetleg mesterévé válik valaminek. Kilépsz kalandozóként, de az alap tudásod legalább fekete öves szinten van. Szerintem.
 2. Láttuk mi is, hogy ez nem valami elgépelés lesz, mert pont a fele szerepelt. Mindössze a megalapozottságára voltam kíváncsi, szóval köszi a választ!
 3. Bitschak

  Általános beszélgető

  Sziasztok! Mik az elképzelések, fog még érkezni a karakterek és előtörténetek leadása előtt hangulatkeltő?
 4. Bezony, azok a 30 méteres réndzsek a számszeríjaknál elképesztő bugyután hatnak. Bár elég picike lővedékeket is lehet velük repíteni, mégis kevésnek érzem azt, viszont a szabály az szabály. A parittya meg tényleg durvának hat, de wikipédia barátom szerint 150-200 méterre is simán visz egy ilyen. De kérdés lenne, hogy melyik a helyes, mert sajna még most se találtam meg :\
 5. A kalandozók.hu-s karakteralkotó excel szerint. Valamint ha jól láttam, itt fent az oldalon az online karakteralkotóban is 50m szerepel. Amit gondolok az excelből vettek át. De nem találok róla infót, hogy 100 vagy 50, mert csak 100at találtam.
 6. Sziasztok! A parittyának mi a hatótávja? ETK szerint 100, míg az excel szerint 50 méter/láb. Melyik a helyes, illetve hol található erről információ? Nem találtam ugyanis ehhez anyagot sem a HGB-ben, sem pedig a Második Törvénykönyvben.
 7. Az utolsó két részt nem is néztem végig a farkas gyermekeiből. A te ajánlásodra vágtam bele, mivel nagyon bejött a trailer. A végére azonban már nem éreztem, hogy végig kéne néznem, teljesen elvesztettem iránta az érdeklődésemet :\ Szóval most meglesem ezt a warriort
 8. Felkerült már az oldalra, vagy fel fog kerülni az oldara a modul? (bocsi, nem néztem meg alaposan, de nem igazán talaltam fent a modult)
 9. Nekem valamiért a 4 fős veszteség rémlett
 10. Jelenleg milyen árfekvésben gondolkodnak, mennyire kell majd mélyen a pénztárcájába nyúlnia annak, aki első kézből szeretne meggyőződni arról, hogy milyen lett a végeredmény? Lesz-e e-könyv változat és mikorra várhatjuk a megjelenést? Válasz: Hadd éljek egy belsős kikacsintással – ezek igen jó kérdések. Tervek már vannak, ezeket a nyílt teszt kiértékelése után véglegesítjük. Bravó.
 11. Ezzel vitatkozom. Az indoklás szerintem jó volt, a kérdés feltevés volt nem megfelelően meghatárova. Shadoni bajvivo az nem egyenlő a shadonban szuletett shadoni bajvivoval. Ez utóbbira gondoltál. Főleg erenben, ahol bárki lehet nemes, akár egy shadoni származású is. Akkor a shadonban szuletett erenben tanult bajvivoval mi lesz? Ez nekem "mire gondolt a költő" ízű, főleg, hogy nincs behatarolva, mi is a shadoni bajvivo. Másrészről csak shadoni mesterek tanítják, így kvázi "shadoni bajvivokat" nevelnek. Ha azt írtad volna, hogy "Hanyadik szinten ismerheti meg leghamarabb a shadoni származású Bajvívó az ereni etikett fortélyait?" Igazat adnék neked. De jelen esetben szerintem az általad feltett kérdésre helyesen válaszoltam.
 12. Ismét egy elgondolkodtató kérdés. A HGB egyértelműen fogalmaz, a külhoni bajvívók is shadoni mestertől tanulnak, így ők is kvázi "shadoni Bajvívok lesznek". És miért? Mert ez esetben egy ereni bajvívó indulásnál shadoni etikettet, saját etikettjét és egy szabadon válaszható etikettet tanul meg. A mestertől megtanulja saját országának etikett fortélyait, valamint shadoni etikett fortélyait, és választhat egy szomszédos ország etikettet, amit kitanul. Vagyis első szinttől már ismerheti a shadoni bajvívó az ereni etikett fortélyait.
 13. 1-20 között mozog bizony.
 14. Tolvaj maximális zsebmetszese elviekben: (8kp alap + 10/szint) x3% - > 204 Szintenként max 15% - > 90 Alap - >35 Elf tolvaj + kf - > 11 Maximum 340 Harcos maximuma elviekben (10kp alap + 14/szint) x* 3%- > 282 Alap - >0 Elf harcos + kf - > 11 Max 293
×
×
 • Új...