Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Scylla

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  376
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Scylla

 • Rang
  Térítő
 • Születésnap 1973/01/12

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Darton paplovag
 • Mi a kedvenc regényed?
  Renegát :-)
 • Ki a kedvenc íród?
  HARRISON FAWCETT
 • Melyik a kedvenc novellád?
  Novák Csanád : Alkony
 • Mi a kedvenc szerepjátékos idézeted?
  The devil saw me with my head down and thought he'd won until i said amen...
 • Mi a legemlékezetesebb "utolsó mondatod"?
  Még nem kerültem Darton színe elé...
 • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
  Kalandozok.hu TT/NYT
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  1996
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  kezdetektöl itt vagyok, az elsö NYT óta
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Darton
 • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
  Dark Zala, roll20-on be lehet szállni ha van üres hely.....
 • Mi a kedvenc sportod?
  Autóvezetés
 • Mi a kedvenc csokid?
  fehér csoki

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. bocs, de mégse tudok leugrani táborba, igy nekem ez most kimarad. helyem felszabadult, nyugodtan vegyetek be mást aki játszana. jó játékot.
 2. Név: Ozz, specko: gadgetwizard
 3. ok, köszi. rigo leszek, jármüvekkel, légi fedezettel, attól függöen mi jön ki a karialkotásnál...
 4. hi, engem is érdekelne, és ahogy látom eddig 4 jk van, beszállnék 5.-nek ha péntek este vagy szombaton lesz a játék mivel max akkor tudok leugrani, alapbol nem vagyok a táborban. milyen kari hiányzik a csapatból ami hasznos lenne?
 5. Ez az oka, a pályázatok közül természetesen van olyan amit késöbb fel lehet használni (egyeztetve az íróval) pl. TT-n vagy egy Kalandozos napon.
 6. Mulder miután érdemei elismerése mellett nyugdijjazták az FBI-nál, közismert hires/hirhedt dokumentarista scifi-iro lett , amolyan XXI. századi Erich Von Daniken. Több könyve toplistás volt az Amazonon, rajongoi klubja-i vannak szerte az országban. Ezt a közsimertséget használja fel hogy bebiztositsa a családját véletlen "balesetek" ellen, illetve hogy oknyomozás cimén bejuthasson olyan helyekre ahova már nem léphetne be. Ezért jelentkezett a Bunkerba is, ahol a Magányos Farkasok Archivuma alapján annakidején titkos, a kormány által pénzelt, irányitott kisérleteket végeztek (MK-ULTRA?). Abban bizik hogy talál bent elfalazott titkos laborokat, véletlenül meg nem semmisitett dokumentumokat, anyagokat.
 7. ok, akkor nem kapkodom el, megvárom mig jön az info!
 8. jogos észrevétel, Mulder ügynök kicsit antiszoc a sorozatban is. kicsit átirom , most hogy elvette Scully-t , illetve gyerek is van, családos ember. mondjuk ö lesz a helyi középiskolai kosárcsapat edzöje, stb. ma este meglesz.
 9. kitalált személy, ha ok akkor én vele lennék: név: Fox Mulder kinézet: 56 éves, fehér férfi, 1,80 m magas, 85 kg, vékony, sportos alkat foglalkozás: volt FBI nyomozo, pszichologus diplomával rendelezik, kezdetekben sorozatgyilkosok profilozásával foglalozott, késöbb a különleges, megmagyarázhatatlan esetek osztályát (x-akták) vezeti. évekig kormányellenes bünök miatt körözött személy, de amnesztiával nyugdijjazták, jelenleg magánnyomozo jellem: részleges színtévesztö, fotografikus memoriával rendelkezik. nyugodt, gondolkodo tipus. bár hisz a természetfellettiben, mindig tudományos alapossággal elemzi az adott ügyet/szituáciot, kizárja a lehetséges ál-tudományányos válaszokat, bizonyitékok alapján dönt. Eltünt huga miatt hajlamos rápörögni az adott ügyre ha gyerek is érintett. család: Feleségével (Dana Scully) és fiával (William Scully) él a városban, szüleit megölték, hugát 8 éves korában elrabolták (azota is keresi), hobbi: összeesküvéselmélet "hivö", minden megjelenö hirt, cikket elemez a Magányos Harcosok segítségével, a végsö igazságot akarja összerakni, megtalálni Egyéb: szeret kosarazni, fut. FBI-s multja miatt ért a löfegyverekhez, egy 9mm Glock 19 (gen5) van a tulajdonában.
 10. Persze hogy jó. már irom is a karakterem!
 11. hi, mivel már betelt, nézönek jelentkezek, illetve tartaléknak, ha esetleg az eljövendö zombiapokalipszis során valamelyik szépreményü kalandozó társam ideje korán a tápláléklánc aljára kerülne és macsakeledellé válna...
 12. Scylla

  Cyberpunk 2312 űropera

  három jelentkezö Dark Zalábol: -CZ -Sneer -Scylla
 13. statisztika.... lehet érdeklődni? hogy: - mennyi a karakterek átlagéletkora? - legfiatalabb / legidősebb életkor? - jellemek eloszlása? van káosz-halál kombó?
 14. Feltételezés? Aha, majd meglátjuk az elsö ciklus után, mikor egy szál ágyékkötöben 0 pszivel, 0 mannával, egy fogpiszkáloval a kezünkben ott állunk egy megidézett, kibaszott nagy kráni rusnyaság elött...csak mert te nem szoktál ilyet kitalálni! ugyhogy elvárjuk hogy ne legyen unalmas a modul!!!!!
×
×
 • Új...