Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Scylla

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  381
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Minden, amit Scylla tett közzé

 1. egyébként mi a hely neve, cime??? utvonal tervezés miatt kell...
 2. Scylla

  Élménybeszámolók

  Röviden, 1-töl 10-ig pontozva: - szállás: 7 (hiányzott az asztal/szék a szobából, jóformán csak aludni/fürdeni jártunk haza) - ágyak: 8 (kényelmes, de kicsit zajos) - étkezés: 7 (elfogadható adagok, ízek. a séta az ok, csak az idő nem, amit elvesztünk miatta) - játéktér: 8 (modul alatt ok, de kicsit kényelmetlen a sörpad, egész nap, esti játékhoz kevés a közösségi tér, nem igazán fér el 2 társaság/játék) - modul: 7 (jó az irány, lesznek itt még 10-es modulok is) - csapatom: 7 (ahhoz képest, hogy most játszottunk először így együtt, jó volt. még össze kell szoknunk, megismerni ki, hogy játszik gondolkodik) - tábor: 7 (ha ez marad a TT-2020-ra, tudjuk mire/mivel készüljünk, de várjuk már a NYT2020-as táborhelyet, teszteljük majd)
 3. Scylla

  Általános beszelgetõ

  Holnap tábor???? és csak most szolsz???
 4. Scylla

  Csapatkeresô/szervezõ

  hello Mr. Bigmac, én most vagyok itt elösször, sátánista démonidézö helyet keresek, jo helyen járok? ha igen én szivesen benne lennék bármilyen étel áldozatban (az ember is hus....), ha még jut hely az áldozo oltárnál, akarom mondani asztalnál.
 5. bocs, de mégse tudok leugrani táborba, igy nekem ez most kimarad. helyem felszabadult, nyugodtan vegyetek be mást aki játszana. jó játékot.
 6. Név: Ozz, specko: gadgetwizard
 7. ok, köszi. rigo leszek, jármüvekkel, légi fedezettel, attól függöen mi jön ki a karialkotásnál...
 8. hi, engem is érdekelne, és ahogy látom eddig 4 jk van, beszállnék 5.-nek ha péntek este vagy szombaton lesz a játék mivel max akkor tudok leugrani, alapbol nem vagyok a táborban. milyen kari hiányzik a csapatból ami hasznos lenne?
 9. Ez az oka, a pályázatok közül természetesen van olyan amit késöbb fel lehet használni (egyeztetve az íróval) pl. TT-n vagy egy Kalandozos napon.
 10. Mulder miután érdemei elismerése mellett nyugdijjazták az FBI-nál, közismert hires/hirhedt dokumentarista scifi-iro lett , amolyan XXI. századi Erich Von Daniken. Több könyve toplistás volt az Amazonon, rajongoi klubja-i vannak szerte az országban. Ezt a közsimertséget használja fel hogy bebiztositsa a családját véletlen "balesetek" ellen, illetve hogy oknyomozás cimén bejuthasson olyan helyekre ahova már nem léphetne be. Ezért jelentkezett a Bunkerba is, ahol a Magányos Farkasok Archivuma alapján annakidején titkos, a kormány által pénzelt, irányitott kisérleteket végeztek (MK-ULTRA?). Abban bizik hogy talál bent elfalazott titkos laborokat, véletlenül meg nem semmisitett dokumentumokat, anyagokat.
 11. ok, akkor nem kapkodom el, megvárom mig jön az info!
 12. jogos észrevétel, Mulder ügynök kicsit antiszoc a sorozatban is. kicsit átirom , most hogy elvette Scully-t , illetve gyerek is van, családos ember. mondjuk ö lesz a helyi középiskolai kosárcsapat edzöje, stb. ma este meglesz.
 13. kitalált személy, ha ok akkor én vele lennék: név: Fox Mulder kinézet: 56 éves, fehér férfi, 1,80 m magas, 85 kg, vékony, sportos alkat foglalkozás: volt FBI nyomozo, pszichologus diplomával rendelezik, kezdetekben sorozatgyilkosok profilozásával foglalozott, késöbb a különleges, megmagyarázhatatlan esetek osztályát (x-akták) vezeti. évekig kormányellenes bünök miatt körözött személy, de amnesztiával nyugdijjazták, jelenleg magánnyomozo jellem: részleges színtévesztö, fotografikus memoriával rendelkezik. nyugodt, gondolkodo tipus. bár hisz a természetfellettiben, mindig tudományos alapossággal elemzi az adott ügyet/szituáciot, kizárja a lehetséges ál-tudományányos válaszokat, bizonyitékok alapján dönt. Eltünt huga miatt hajlamos rápörögni az adott ügyre ha gyerek is érintett. család: Feleségével (Dana Scully) és fiával (William Scully) él a városban, szüleit megölték, hugát 8 éves korában elrabolták (azota is keresi), hobbi: összeesküvéselmélet "hivö", minden megjelenö hirt, cikket elemez a Magányos Harcosok segítségével, a végsö igazságot akarja összerakni, megtalálni Egyéb: szeret kosarazni, fut. FBI-s multja miatt ért a löfegyverekhez, egy 9mm Glock 19 (gen5) van a tulajdonában.
 14. Persze hogy jó. már irom is a karakterem!
 15. hi, mivel már betelt, nézönek jelentkezek, illetve tartaléknak, ha esetleg az eljövendö zombiapokalipszis során valamelyik szépreményü kalandozó társam ideje korán a tápláléklánc aljára kerülne és macsakeledellé válna...
 16. három jelentkezö Dark Zalábol: -CZ -Sneer -Scylla
 17. statisztika.... lehet érdeklődni? hogy: - mennyi a karakterek átlagéletkora? - legfiatalabb / legidősebb életkor? - jellemek eloszlása? van káosz-halál kombó?
 18. Feltételezés? Aha, majd meglátjuk az elsö ciklus után, mikor egy szál ágyékkötöben 0 pszivel, 0 mannával, egy fogpiszkáloval a kezünkben ott állunk egy megidézett, kibaszott nagy kráni rusnyaság elött...csak mert te nem szoktál ilyet kitalálni! ugyhogy elvárjuk hogy ne legyen unalmas a modul!!!!!
 19. én is gondoltam rá, csak kérdés van-e értelme...TAO irja a modult, sztem azt elsö percben ellopnák vagy elvesztenénk egy csata forgatagában.
 20. nekem péntek lenne jó, mivel szombat este eredményhirdetés után max éjfélig leszek a táborban...utazunk haza.
 21. Scylla

  Csevegő

  A modul a mi(Dark Zala) agyszüleményünk, természetesen készülnek a karakteralkotás szabályai és a hanguletkeltö novella/ák is... idöben, folyamatosan kikerül minden a "Hivatalos hírek a táborral kapcsolatban " forumban. Egyenlöre annyit elmondhatok hogy észak ynev, és nincs bent pyarroni inkvizició, bár sose lehet tudni (KM függö), hisz a kezük messze északra is elér...
 22. Scylla

  Csevegő

  karialkotás? aki még nem is jelentkezett, az miért reklamál?????????? hrrrrrrr.
 23. Scylla

  Csevegő

  Hát pedig jó kari lett volna, olyan casanova típusú, a bárd szokásos hülyeségei (fény mágia smafu) nélkül, jól kihasználható boszorkány varázslatokkal.
×
×
 • Új...