Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Sneer

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  1 519
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Minden, amit Sneer tett közzé

 1. Sneer

  Beszélgessünk a mágiáról

  Nézegetem az egyik tavalyi karakteremet. Felszerelés ...1 liter pálinka, 1Ép gyógyital...stb. Mi a francot lehetne ezekkel egy kalandba kezdeni?..Ha kipórciózom a pálinkát és öntök a gyógyitalhoz is.Eljatszva a nem magiahasznalóknak hogy mindegyik gyógyital. A bizonyíték ugye a gyógyitalos koktél lenne.Jól tudok keresni egy kis aranyat így? Vagy eleve a pálinka beleöntesekor a gyógyital elveszti gyógyhatását?
 2. Sneer

  00 - Emberölésre felhatalmazva

  Érdekes színt vihet a kalandba ha valamelyik játékos karakternek köze volt a Zsémbesek főnökének elüldözésében és most egy váratlan bosszú érheti a JK-t a tolvajklán részéről.Ezzel tetézve bajukat.Erdekds lehet a csapatnak ha pont hogy ismerik Csendes pengét és Hanot korábbi kalandozásaikból.persze a viszonytól függően ez is egy erdekes helyzetet teremthet a játék elején.
 3. belefutottam egy ilyenbe: jövőbeni modulok fognak ide kerülni vagy bug?
 4. Sziasztok!Van egy eladó Új Tekercsek ha valakit érdekel irjon privatba.
 5. Sneer

  Dumaterem

  Mindkettő :).De tudtommal kalandozókat takarja név mint játékos közösség. De Antail vagy Cs kijavít ha nem így lenne. ja már Cs irt is.Ez van ha nem frissít az ember fia
 6. Sneer

  Dumaterem

  Még nem olvastam végig de a most publikált krán kiegészítőben esetleg?
 7. Van rá a karakternek pénze? A felszerelést meg kell venni! Dzsadoknak van induló készletben kotyogós.
 8. Ez hit kérdése.A JK olyan pappal épített pajzsot amelyik Istenben hisz.Ha a pap azt mondja kozepes védművet rakott akkor azt alapbol el hiszu a karakter.Ha mégsem igy lenne persze kesobb ugy is kiderul.remeljuk nem keson.
 9. Sneer

  Khál vadász

  A normál rohamot is hozzá lehet számolni...Ez volt benne az i-re a pont
 10. Sneer

  Ynev országai

  Erre mondok egy példát. Alapból nem lenne ingyen, de ha a mesémben elengedhetetlen a pyarroni nyelv a megoldásához,akkor eljátszanám a nagyvonalú kmt es ingyen lenne.
 11. Szerintem csak hazugságvizsgaló szintet üti így meg. Emlékfelidézést is használnám még ebben a kombóban a helyében.
 12. Sneer

  Mágia

  Nálunk is nagy divat volt ráadásul időmágiával. Ekkor kezdtem az erőaurát úgy meselni hogy azzal utólag nem tudtak semmit megfogni ,enni stb. hisz ha nem megy át a kard akkor a kaja se.Igy már nem volt folyamatos erő aura a varikon.Ha harcba mentek volt persze.De igy rengeteg rajtaütést meséltem meg ellenséges varázslót erőaurával.:)
 13. Sneer

  Humor

  Mielőtt berúgna a csapat ugyan igyanak már egy kis alkoholt!Ez ám a piára szomjas karakter. A szép az egészben mint később Crow elmondta az, hogy evésre gondolt csak rosszul mondta.
 14. Sneer

  Humor

  A csapat egy sikerre vitt küldetés után ünnepelni készül: Crowstone:-Mielőtt nekiállunk nagyon vedelni,előtte iszunk is egy keveset.
 15. Sneer

  Történelem

  El lehet hajózni.A kerdes mekkora távolságot tart az adott hajo az adott part szakasztól. Na meg milyen kapcsolatai vannak a kapitánynak.
 16. Roll20 a tábla ha valakiknél nem jo a hang ,akkor messenger besegít.
 17. Sneer

  Kacaj

  A kalandozók útján Modulgyűjteményben részleteseben ki van dolgozva a modul.Onnan érdemesebb mesélni. No meg frissítve is van.
 18. Sneer

  Ynev - Máshogy

  tarokk nevű kártya játéknál mindig megbeszéljük az előző kört.Ebből sokat lehet tanulni.Versenyeken is hazafele menet mindig atbeszeljuk a modult. Esetleg a kezdő játékosokra tekintettel ahol nincs már spoiler hatás.Ti is átbeszélhetnétek egy egy ülést.
 19. Sneer

  Dumaterem

  Illetve az emlitett Ranagol pap lehet egy irányzat tagja ami nem rég szökkent szárba.És majd elhal avagy szárba szökken ez a vonal Ranagol akarata szerint. Mert vannak azok akik tüskés buzogánnyal emelkednek ki és vannak azok aki egy áldozó tőrrel is megoldják ugyanezt!
 20. -30 az ellenfel harci értekeire. ott a valasz. Nem a sebzésére nem vonatkozik. És ne felejtsük el, hogy a Belső idő utan annyi körig pihennie kell ahány szegmenst Belső időzött.Ha még is harcol tovább vagy százalékos képzettséget hasznal, akkor a Slannak -25 KÉ, TÉ ,VÉ, CÉ? %! Ez szintén Rúna 1/4.A Slan cikk.Itt az oldalon is megvan.
 21. Runacikkben van kivesézve.avagy válaszolunk a kerdesre részében a runa valamelyikeben.
 22. Sneer

  Ynev országai

  AZT az épre írtam hogy jogos,Legolol345-nek,mert két P-vel írtam (azóta javítottam). 3692-ben foglalják el Abadanát MG igen, akkor lesz rom, de nem egyből az év elején .Arra gondoltam így feltűnőbb ha ott még ép. 3715-ben meg már rom. De felőlem 3692-ben is jelölhetjük romnak . Köszi MG a nyitásnak utána nézek amiket írtál. Az biztos hogy Erionban már léteztek térkapuk PSz 1139-ben. Tydmarr emlékkő kapcsán említik a Kapuk terét.
 23. Sneer

  Ynev országai

  Jogos észrevétel. Maradjon Abadana úgy ahogy van a Psz. 3692-es térképen. Gergely szerintem is a térkapujának vége is lett.És vajon mikor nyithatták? Erion és Abadana is ősi város. Na megnézem Erion történetét a dzsadoknál ,dzsenneknél annyira jutottam hogy P.e. 3000 után valamikor
 24. Sneer

  Ynev országai

  Mondjuk a 3715-ös térképen legyen rom a 3692-n meg még ép!?.
 25. Sneer

  Ynev országai

  Al Abadanát elfoglalák az amund seregek már Psz. 3692-ben .Ekkor gondolom a térkapuját Erion fele lezárták (avagy leromboták) Szószedet: "Psz. 3704-ben – a pyarroni csapatokat megelőzve – foglalta el Rahim el-Haszra, és leromboltatta azt a keveset, ami maradt belőle" "Később is megmaradt rom-településnek." De a 3715-ös Ynev térképen városnak és nem romnak van jelölve. Újranyították valaha a térkapuját vagy nem szerintetek?
×
×
 • Új...