Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Papageorgeo

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  9
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Papageorgeo's Achievements

Lócsiszár

Lócsiszár (4/16)

 1. Csao Emberek! Én sajna nem nagyon járok a találkozokra de a NET-en szoktam a képeket nézegetni és ott ugy vetten észre az öltözködés alapján,hogy a rockerek ténleg többségben vannak. ( de ez csak a képek alapján mondom)
 2. Papageorgeo

  Dumaterem

  Üdv olyan problémám lenne ( nem tudom jo helyre irok-e), hogy érdekélnének az eddig magyarul megjelent Ravenloft regények.Megköszönném ha valaki tudna ez üigyben segiteni!!! :?
 3. Darton az nagyon cool!!! Egy nagy királyisten (vagy mi???)
 4. Szerintem le a kalappal Jackson mester elött nem sokan tudták volna igy visszaadni a történet hangulatát. Természetes, hogy a könyv és a film között van eltërës és néhol kilog a "loláb". Ennek ellenére az a véleményem, hogy nagyon klasszul megoldották a filmet.
 5. üdv mindenkinek!! A Gyürük Urával kapcsolatban csak annyit, hogy nem tudtam bejutni rá a hétvégén annyian voltak a moziban meg az összes jegyet lefoglalták elöre! Most majd autozhatok egy csomot, hogy meg tudjam nézni valahol A Mátrixal kapcsolatban csak annyit, hogy szerintem is az elsö rész volt a legjobb a három közül, de nekem még bejött az Animátrix is!!!
 6. én abszaolute nem iszom nem dohányzom és nem nözöm!! De a haverjaim állitják, hogy láttak már a barátnömön holt rëszegen cigizni!!! Ez a rész valahogy kiesett nekem!1
×
×
 • Új...