Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

merlin1945

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden, amit merlin1945 tett közzé

  1. Sziasztok! Azt kerdeznem meg hogy bárkinek az írásai bekerülhetnek a cikkgyűjtemenybe? Persze ha eleg átgondolt es igenyes. A másik hogy a városok terkepei amik az Ynev terkepen találhatóak honnan vannak?
  2. merlin1945

    Dumaterem

    Lestus Samil! Új kiadásnak én is örülnek, új szabályoknak is talán de az alap maradjon meg!
  3. Sziasztok! köszönöm a válaszokat, mint sátánt úgy kepzeltem el mint a legföbb démont. Azóta olvastam es az istenek függetlenek a demonoktól a cikk szerint.
  4. az ötlet onnan jött hogy D&D valamelyik könyveben van erről szó, törtenet útján lehetséges kasztot váltani es megtetszett az ötlet, de már megoldottuk km-el a problemát egy fórum alapján!
  5. köszönöm a válaszokat! dzsenneket elolvastam hogy tényleg sok előnyük van, van más ilyen faj vagy kaszt is?
  6. merlin1945

    Dumaterem

    hello bűvdudás! azt lehet tudni hogy a 2014ben tervezett verziót miert nem adták ki? nem úgy tűnik nekem hogy akkor nem lett volna rá igeny! rákerestem az örökségre és meg is találtam azt, de a hozzá írt elemzést nem! ebben tud valaki segíteni?
  7. sziasztok! tápolás pontosan mit jelent? más játekokban is tudom hogy hasznalják de nem tudom mit jelent. valamint mi a különbség a dzsenn es a dzsad között? mindkettő ember úgy tudom es arabok szerint mintázták de csak az amondókkal vlaó háború után?
  8. sziasztok! kerdesem az lenne hogy mit jelent a váltott kasztúság! már van egy 3as szintű karakterem, de nem tetszik a kasztja így másikra szeretnem váltani ugyanabból a főkasztból! van erre lehetoseg hogy a karakternek mindene megmaradjon kiveve a kasztja mintha elejetől fogva pl. tolvaj lett volna? köszi előre
  9. sziasztok! olvasgattam nehány regenyt, es azt szeretnem kerdezni hogy ynev világában van e tenyleges megfelelője a sátánnak! eloszor tharrra gondoltam de aztán láttam hogy több isten is van aki emberáldozatot követel peldául ranalog, így nem tudtam tovább gondolni ezt! vagy pedig istenek teljesen külön mind ennek az ellentetei bármilyen szertartásokat követelnek, es az alvilag teljesen a demonok földje? van e minden demon fölött álló fődemon? válaszokat előre köszönöm, ha kicsit zavarosan írtam azert volt mert mobilról tettem
×
×
  • Új...