Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Lord Lazusch

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  120
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

Lord Lazusch's Achievements

Sorsfordító

Sorsfordító (8/16)

 1. Lord Lazusch

  Zene

  Nem tudom, hogy ilyet szabadna-e reklámozni, de mindegy. :? Szóval minden Nightwish fannak ajánlom a következö linket: http://www.fikszradio.hu/online/. Itt szept. 15-től 18-ig a Nightwish együttes összes számát sugározzák.
 2. A plusz 3 ép sebzés melett még olyat is használunk (nem tudom, hogy benne van-e az Et-ben), hogy ha 75-tel ütöd túl, akkor az +k6 sebzés, ha 100-zal, akkor meg +k10.
 3. Hát Lazusch én igazán nem akarok belédkötni már megint , de ami azt illeti én is tök ugyanazon a földrajzórán tök ugyanattól a tanártól azt hallottam, hogy Sedna a neve. Látszik így készülsz földrajzból :wink: . Igazából én sem akarok belédkötni, de a bolygó neve Segna, és tényleg nem Seneca, sem Sedna. :wink:
 4. Erről a bolygóról múltkor tanultunk földrajz órán. Márciusban fedezték fel, és a Seneca nevet adták neki. azért kutatták a 10.bolygót, mert a Neptunuszt valaminek a pályáján kellene tartania, de a Plútó gravitációja túl kicsi ahhoz.
 5. Tehát: 1. csapat gladiátor: Garrett BM: Meran Számszeríjász: Taxen Tőrvető1: Lord RuFuS Tőrvető2: Veichassur Stratéga: - gladiátor: Madovick Tőrvető1: TAO Tőrvető2: Con_Salamander BM: Lord Lazusch Számszeríjász: Tupac Stratéga v KM2: d3st KM1: tanacsado
 6. Nos, nekem asszem 1 unalmas (talán) fizikaórán jutott eszmbe. Azért használom ezt, mer eddig semmi más nem jutott az eszembe.
 7. Tupac jelentkezne a 2. csapatba, számszeríjásznak.
 8. Bocs az előbbi én voltam. :oops: Szóval szeretnék én is játszani mont bm.
 9. Még egy megjegyzés szerencsés kezeimről: Egyik kaland előtt letettem az asztalra 3db k6-ost és 2db k10-est. Mindegyik k6-oson 1-es került legfelülre, a k10-esekből meg 01 lett.
 10. Ha felgyújtja a bokrot, az azért nem lett volna gazdaságos, mert ő is bennég akkor az erdőben.
 11. Van egy másik történet is rólam és a 01-ről. Éppen harcművészként rohangáltam egy erdőben, mikor eltaláltak egy tűznyíllal. A lövés egy bokorból jött.
 12. Bocs, az előbbi én voltam. :oops: AZ előbbinél Madovickra gondoltam.
 13. Az én véleményem szerint: :arrow: Sniper: Profik fegyvere, ezzel m?vészet harcolni. :arrow: Rifle: Nemat jó, amerikei egy kicsit láma :arrow: SMG: Közelre elég hatásos, távolra nem sokat ér :arrow: MG: L
 14. Lord Lazusch

  Dumaterem

  Sajnos egy id?re el kell búcsúznom mondenkit?l. :cry: :cry: :cry: Sívesen maradnék, de a tanulmányi eredményeim (azaz a szüleim) miatt nem engedhetem meg magamnak. :cry: :cry: :cry: Találkozunk a bizonyítványosztás napján! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
×
×
 • Új...