Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

MagyarGergely

Főmágusok
 • Hozzászólások száma

  4 411
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Hír hozzászólás MagyarGergely által közzétéve

 1. Üdv!

  Sir Thom, te honnan veszed ezeket? 

  A Keeper magazin 0. száma, a legelső, 95-ben jelent meg - éppen Amund kutatta ki, neki "köszönhető", hogy elérhető a Krónikák oldalon - nálunk csak azért nem jelent meg, mert fölöslegesnek tartottam, mivel nincs MAGUS vonatkozása. A mintakaland - ami már a 3. Sárkányszív roham kalandmodulja - a Kristálycsarnok címet viseli, ez már az 1/2-es Keeperben jelent meg - meg is található az oldalon, ha a magazinok között a Keeper részben keresgélsz. Nem tudom, mennyi reklám volt benne, meg mennyire volt akkor már erre szüksége, de én elolvasva nem csak a légiességet látom megoldásnak... bár az kétségkívül MAGUS-so eszköz. 

  A törvénykönyvre vonatkozó részt sem értem, amit említesz. Már az első kiadású KKUK is játszható fajként tartalmazza az embert, így ezekkel való játék sosem kellett, hogy házi szabály legyen. 

  Amolyan MAGUS előzetes jelent meg korábban, mint a KKUK, csak nem a Keeperben, de pl. a 91-es Új Vénuszban (szintén Amund jóvoltából került elő, és szintén megtalálható az oldalon), ami szintén tartalmazza az embert, mint játszható fajt.

  Deodatus kedveli ezt
 2. Üdv!

  Sok gondolkodás előzte meg a mostani változat elkészítését - köztük a játékbeli idejét is. Határozott cél volt, hogy "mindenkinek" hasznos legyen, bár nyilvánvalóan elsősorban a klubok elképzelését (akikkel folyamatos a kommunikáció) és az ismert csapatokét tudtam figyelembe venni, így befolyásoló tényező volt az a mai divat is, miszerint a rendezvények moduljainak többsége már túllépett a régi '92-es éven. Ezzel a változattal szeretnénk nemcsak az ynevi idő múlását érzékeltetni, hanem erre felhívni a figyelmet és támogatni is. Ugyanakkor nem szeretnék több keringő verziót, ezért egyelőre nem tervezek a múlttal foglalkozó térképet hasonló változatban. 

  Az oldal interaktív térképe - ami talán jobb is - természetesen továbbra is használható a 3690-es évekre. (és azért valljuk be, nem olyan áthághatatlan a különbség...) 

  Lozartan kedveli ezt
 3. On 2018. 11. 09. at 22:12-kor Mandalori írta:

  Sziasztok!

  Nekem is az lenne a problémám, hogy nem tudom megnyitni a térképet, sem itt, sem a hercegi könyvtárból, sem telón, sehogy, ugyan úgy, mint az előttem szóló....

  Valami ötlet? Eddig nem volt vele semmi problémám, pár nappal ezelőttig

  A segítséget előre is köszönöm!!!

  Üdv!

  Akadt egy kis probléma a térképpel - köszönjük, hogy jeleztétek. Antail főmágusnak hála, már rendesen működik. 

 4. Üdv!

  Bizony. Én is azért köszöntem meg... magamnak nem tenném :) (attól, aki még az exclben is manuálisan adja össze a számokat... ne várjatok hasonlót :D )

  Az exceles karaktergenerálót évek óta Silver készíti és csiszolgatja hozzá az aktuális tábor karakteralkotásához. Hosszú fejlesztés eredménye ez a mostani változat. 

 5. Üdv!

  Szerintem a Microsoft is köszöni... én pl. csak emiatt akarok új excelt szerezni :)

  Viccet félretéve, amellett, hogy hatalmas munka, amit én is köszönök, végre szintet léptünk ebben is, és a sok éves, gyakorlatilag állandónak tekinthető karakteralkotásunk is lépett egyet az állandósulás felé. 

×
×
 • Új...