Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

MagyarGergely

Főmágusok
 • Hozzászólások száma

  4 016
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Hír hozzászólás MagyarGergely által közzétéve


 1. Üdv!

  Sok gondolkodás előzte meg a mostani változat elkészítését - köztük a játékbeli idejét is. Határozott cél volt, hogy "mindenkinek" hasznos legyen, bár nyilvánvalóan elsősorban a klubok elképzelését (akikkel folyamatos a kommunikáció) és az ismert csapatokét tudtam figyelembe venni, így befolyásoló tényező volt az a mai divat is, miszerint a rendezvények moduljainak többsége már túllépett a régi '92-es éven. Ezzel a változattal szeretnénk nemcsak az ynevi idő múlását érzékeltetni, hanem erre felhívni a figyelmet és támogatni is. Ugyanakkor nem szeretnék több keringő verziót, ezért egyelőre nem tervezek a múlttal foglalkozó térképet hasonló változatban. 

  Az oldal interaktív térképe - ami talán jobb is - természetesen továbbra is használható a 3690-es évekre. (és azért valljuk be, nem olyan áthághatatlan a különbség...) 


 2. On 2018. 11. 09. at 22:12-kor Mandalori írta:

  Sziasztok!

  Nekem is az lenne a problémám, hogy nem tudom megnyitni a térképet, sem itt, sem a hercegi könyvtárból, sem telón, sehogy, ugyan úgy, mint az előttem szóló....

  Valami ötlet? Eddig nem volt vele semmi problémám, pár nappal ezelőttig

  A segítséget előre is köszönöm!!!

  Üdv!

  Akadt egy kis probléma a térképpel - köszönjük, hogy jeleztétek. Antail főmágusnak hála, már rendesen működik. 


 3. Üdv!

  Bizony. Én is azért köszöntem meg... magamnak nem tenném :) (attól, aki még az exclben is manuálisan adja össze a számokat... ne várjatok hasonlót :D )

  Az exceles karaktergenerálót évek óta Silver készíti és csiszolgatja hozzá az aktuális tábor karakteralkotásához. Hosszú fejlesztés eredménye ez a mostani változat. 


 4. Üdv!

  Szerintem a Microsoft is köszöni... én pl. csak emiatt akarok új excelt szerezni :)

  Viccet félretéve, amellett, hogy hatalmas munka, amit én is köszönök, végre szintet léptünk ebben is, és a sok éves, gyakorlatilag állandónak tekinthető karakteralkotásunk is lépett egyet az állandósulás felé. 

×
×
 • Új...