Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

'Messor'

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  32
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

'Messor''s Achievements

Kalandozó

Kalandozó (6/16)

 1. Lesza, el van nézve a dolog, mit a többiek is mondták mindenkinek vannak rossz napjai. Szerintem gyere vissza Chatre és próbálkozz meg mégegyszer. Személyszerint én még nem találkoztam senkivel a Chatről de állítom hogy nagyon sok barátot szereztem már, és van egy jópár ember akiért tűzbe tenném a kezem. Ez egy nyilvános Chat és baráti társaság egyben. Tartozz te is közénk. (Messor)
 2. Szerintem az elemierő aura az elemierő aura és ha fent van akkor 00 ide vagy oda a tőr soha nem sérti meg a varázslót. Ellenben ha a tőr mágikus akkor lehet hogy a manahálón zűrt (mivel minden mágikus fegyver manát von el a környezetétől) okozva utat talált az elemierőn keresztül.
 3. Szerintem a legjobb ha a bajvívó a másik kezében egy köpenyt forgat és a párbaj típusok közül nekem legjobban a Párbaj Dalvesztésig.
 4. Dartont én is szeretem. Azért kedveltem meg mert az ? pártfogoltja Arien Al Marem És akinek ilyen "sötét térít?je van" az rossz isten nem lehet. Ha pappal vagy paplovaggal játszok akkor az vagy Dartanita vagy Ranagolita
 5. 'Messor'

  Ynev országai

  Szvsz abban a világban ahol a Bárdok, Varázslók, Mágusok, Boszorkányok, Aquírok, Sárkányok, Elfek, élnek és a csatákat nem csak fegyverrel hanem mágiával vívják nincs értelme viszonyítani egy gyarló földi világhoz. Erion ilyen volt ilyen most is és ilyen is lessz míg emberk is élnek Ynev földjein.
 6. 'Messor'

  Ynev országai

  Szerintem Erion így jó ahogy van, kell egy olyan város (ország) a játékba, lehet hogy elképzelhetettlen. Szerintem nem kellene összehasonlítani Budapestet Magyarországot vagy pl a földet Ynevhez. Rugazkodjun el a valóságtól. Viszont az biztos hogy a Summáriumban lerajzolt Erion térkép nem méretarányos.
 7. Szerintem elvileg lehetséges, de csak akkor ha tudatában van azzal a dologgal hogy az ereklye erőt ad neki és képes is használni na meg akkor ha az ereklye ad neki manát is. Na meg nem árt neki felvenni a Dartanita vallást sem mert anélkül lehetettlen.
 8. Ez az én saját véleményem de szerintem ez meg állja a helyét. Nem hiszem hogy lenne olyan isten aki dacolhatna vele még akkor sem ha összefognak. Az ő teremtményei a Káosz angyalok is. Ém komolyan azt gondolom hogy ha valaki felbőszíti Kránt akkor képes lenne elsöpörni egész Dél ynevet és nem az orkok millióival. Pl:(Fejvadász klánok, birodalmi fejvadászklán Szóval szólók szvetsége a 13-mak a Sápadt Anygyal Stb...... :twisted: :evil: :twisted:
 9. 'Messor'

  Ynev országai

  Én is pont azért furcsállottam mert Shadonban tényleg nem jellemző sem az efféle viselkedés sem az Elfek.
 10. Semmi külömbség nincs elvileg de a kobrakardot személyre készítik. A Gorvikiak csak a saját Kobrakardjukkal képesek alkalmazni a kobratáncot. Azt hiszem hogy ennyi. (bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos.
 11. 'Messor'

  Melyik a kedvenc fajod?

  Kráni Jk-val azért nehéz játszani mert a krániak teljesen mentál "emberek". Az asztrál testök csak egy elhalt kis csökevény és ezért nagyon nehéz egy kránival játszani. NEM ÉREZ CSAK GONDOLKODIK.
 12. 'Messor'

  Ynev országai

  Lehet hogy az információim tévesek de miért van az hogy Shadonban a nemesek hobbit űznek abból hogy elfekre vadásznak. Ez engem egy "kicsit" hátba vágott.
 13. Kedves Vendég! Tudom ajánlani a Summárium Elfek könyvét ott le van írva minden az elfíjról a készítéstől az értékeken át egészen a használati területéig az összes kikötésével eggyütt. 8)
 14. Az is igaz hogy Ranagol a legfigyelmesebb isten. A hívőit (akik IGAZ
 15. Viszont az én Saggitorom szivesen elfogadná Nefit a Morteljének mert jó ha valaki elfogult az istenével szemben főleg ha az pont Ranagol. Ranagol azért is a kedvenc istenem mert ha akarná elsöpörhettné az egész Pyarroni istencsaládot, de ő nem akar hódítani neki csak a tökéletes ország kell, KR
×
×
 • Új...