Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

'Messor'

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  32
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Minden, amit 'Messor' tett közzé

 1. Lesza, el van nézve a dolog, mit a többiek is mondták mindenkinek vannak rossz napjai. Szerintem gyere vissza Chatre és próbálkozz meg mégegyszer. Személyszerint én még nem találkoztam senkivel a Chatről de állítom hogy nagyon sok barátot szereztem már, és van egy jópár ember akiért tűzbe tenném a kezem. Ez egy nyilvános Chat és baráti társaság egyben. Tartozz te is közénk. (Messor)
 2. Szerintem az elemierő aura az elemierő aura és ha fent van akkor 00 ide vagy oda a tőr soha nem sérti meg a varázslót. Ellenben ha a tőr mágikus akkor lehet hogy a manahálón zűrt (mivel minden mágikus fegyver manát von el a környezetétől) okozva utat talált az elemierőn keresztül.
 3. Szerintem a legjobb ha a bajvívó a másik kezében egy köpenyt forgat és a párbaj típusok közül nekem legjobban a Párbaj Dalvesztésig.
 4. Dartont én is szeretem. Azért kedveltem meg mert az ? pártfogoltja Arien Al Marem És akinek ilyen "sötét térít?je van" az rossz isten nem lehet. Ha pappal vagy paplovaggal játszok akkor az vagy Dartanita vagy Ranagolita
 5. 'Messor'

  Ynev országai

  Szvsz abban a világban ahol a Bárdok, Varázslók, Mágusok, Boszorkányok, Aquírok, Sárkányok, Elfek, élnek és a csatákat nem csak fegyverrel hanem mágiával vívják nincs értelme viszonyítani egy gyarló földi világhoz. Erion ilyen volt ilyen most is és ilyen is lessz míg emberk is élnek Ynev földjein.
 6. 'Messor'

  Ynev országai

  Szerintem Erion így jó ahogy van, kell egy olyan város (ország) a játékba, lehet hogy elképzelhetettlen. Szerintem nem kellene összehasonlítani Budapestet Magyarországot vagy pl a földet Ynevhez. Rugazkodjun el a valóságtól. Viszont az biztos hogy a Summáriumban lerajzolt Erion térkép nem méretarányos.
 7. Szerintem elvileg lehetséges, de csak akkor ha tudatában van azzal a dologgal hogy az ereklye erőt ad neki és képes is használni na meg akkor ha az ereklye ad neki manát is. Na meg nem árt neki felvenni a Dartanita vallást sem mert anélkül lehetettlen.
 8. Ez az én saját véleményem de szerintem ez meg állja a helyét. Nem hiszem hogy lenne olyan isten aki dacolhatna vele még akkor sem ha összefognak. Az ő teremtményei a Káosz angyalok is. Ém komolyan azt gondolom hogy ha valaki felbőszíti Kránt akkor képes lenne elsöpörni egész Dél ynevet és nem az orkok millióival. Pl:(Fejvadász klánok, birodalmi fejvadászklán Szóval szólók szvetsége a 13-mak a Sápadt Anygyal Stb...... :twisted: :evil: :twisted:
 9. 'Messor'

  Ynev országai

  Én is pont azért furcsállottam mert Shadonban tényleg nem jellemző sem az efféle viselkedés sem az Elfek.
 10. Semmi külömbség nincs elvileg de a kobrakardot személyre készítik. A Gorvikiak csak a saját Kobrakardjukkal képesek alkalmazni a kobratáncot. Azt hiszem hogy ennyi. (bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos.
 11. 'Messor'

  Melyik a kedvenc fajod?

  Kráni Jk-val azért nehéz játszani mert a krániak teljesen mentál "emberek". Az asztrál testök csak egy elhalt kis csökevény és ezért nagyon nehéz egy kránival játszani. NEM ÉREZ CSAK GONDOLKODIK.
 12. 'Messor'

  Ynev országai

  Lehet hogy az információim tévesek de miért van az hogy Shadonban a nemesek hobbit űznek abból hogy elfekre vadásznak. Ez engem egy "kicsit" hátba vágott.
 13. Kedves Vendég! Tudom ajánlani a Summárium Elfek könyvét ott le van írva minden az elfíjról a készítéstől az értékeken át egészen a használati területéig az összes kikötésével eggyütt. 8)
 14. Az is igaz hogy Ranagol a legfigyelmesebb isten. A hívőit (akik IGAZ
 15. Viszont az én Saggitorom szivesen elfogadná Nefit a Morteljének mert jó ha valaki elfogult az istenével szemben főleg ha az pont Ranagol. Ranagol azért is a kedvenc istenem mert ha akarná elsöpörhettné az egész Pyarroni istencsaládot, de ő nem akar hódítani neki csak a tökéletes ország kell, KR
 16. Szerintem az nem baj hogy a fejvadászkard Gorviki eredetűnek teknithető mert ha jobban megnézzük akkor minden országnak van saját fegyver (pl Mara-Sequor, Pugos, Prodeci egyeneskard, Shadleki Buzogány, Kharei Nyílpuska stb) A d20 rendszerről annyit hogy a Magus egy magyar szerepjáték és azzal hogy ha át lessz téve d20-ba elveszti a varázsát. Akkor egy ujjabb széria játék lessz. UT szerint a Shadleki Buzogány ellen nem érvényesül az SFE 5. fokon?
 17. Az tény hogy sem a Krániak sem a Toroniak nem fogják elhagyni tradícionális fegyvereiket (Sequor.Lugos stb). De a fejvadászkardot elvileg máhol is használják Gorvikon kívül is.
 18. Lenne egy kérdésem. Elméletileg a fejvadászkardot bárhol használhatják Yneven Krántól Gorvikon keresztűl egészen Toronig (az más kérdés hogy nem jellemző) de ha bárhol használhatják akkor miért van az hogy csak Gorvikban tudják alkalmazni azt a technikát hogy a második markolatot alkalmazzák. A többi fejvadász pedig majd hogy nem csak egyszerő hosszúkardként használja
 19. Szeretnék egy kis segítséget kérni! Ha valaki tudna nekem szerezni olyan leírást ahol Ynevi Ereklyék leírása van azt örömmel venném mert a Summáriumban csal nagyon kevés ereklye leírása van és engem nagyon érdekelne 1-2 jobb ereklye. Kössz.
 20. 'Messor'

  Mágiahasználók Témája

  Valaki tudna nekem küldeni leírást asztrállényekről mert most van egy asztrálra specializálódott varázslóm és szeretnék magamhoz csatolni lényt de nincs leírásom. Köszi
 21. 'Messor'

  Melyik a kedvenc fajod?

  A Khálokat én is szeretem csk egy dolog van amit nem tudok értékelni mivel én mindíg életútjátékot játszok ezért a Khálok hátránya at hogy Kb 60 évig élnek míg ha van a csapatban egy Elf akkor ez (gáz). A Khál lovaggal csak az a baj hogy ha teljesvértet hord akkor az külön csak neki kell kovácsolni és milyen lovag az akinek nincs lova.Márpedig a lovak ösztönösen félnek a Kháloktól. De szerencsére a lovakat is hozzá lehet idomítani a Khálhoz csak ha neadjisten valami történik a lóval hát fuccs a lovaglásnak és lehet gyalogolni. De bízzun a KM-ben. :wink: .A Khálok jók. 8)
 22. Con Salamandernek anyiból igaza van hogy a ZÚZÓ fegyver azért ZÚZÓ fegyver mer erő kell hozzá és mert általában a zúzófegyverek olyan sólyúak hogy ha valaki nem rendelkezik megfeleően nagy erővel ne is próbálkozzon. A pallosról meg annyit hogy hogy amikor játszom én inkább ZÚZÓ fegyvernek tekintem és nem pedig vágó fegyvernek. De mivel van neki éle is ezért szerintem ha harcra kerül sor az egyik legalkalmasabb fegyver arra hogy valakit eggyetlen ütéssel eltegyen lábalól .A PALLOS JÓ. Használjátok egészséggel.
 23. Szerintem a legjobb isten Ranagol mert habár sokan úgy tekintik hogy ő egy gonosz isten pedig ő csak egy tökéletes országot akar létrehozni habár néha brutális módszerekkel. De az viszont igaz Kránon belül nincs lázadás. A másik kedvenc istenem Sogron ő az igazi kyr isten számomra. :wink:
 24. Ha egy ellenséges boszorkánymester rájönne arra hogy a fegyvered teljesen fémből van hát biza nagy ostobaság volna ha nem azonnal villám mágiát használni márpedig ha nagy áramütést kap akkor törpe vagy sem egy pár óráig nem fog markolni semmit (feltéve ha túléli) .De ha mondjuk a törpe jól bánik fegyverével akkor a Bm-nek nem is lessz ideje megszólalni. (megtörtént eset alapján) :twisted:
 25. 'Messor'

  Melyik a kedvenc kasztod?

  A vendég aki írta hogy van egy hely ahol még a mai napig képezik tiszta vérű Kyreket, igaza volt mert Erigow mellet van egy erdő ahol áll az erőd és most jelenleg is az ősi Kyr kultúrát és hagyományokat tisztelik a (NEM VÉRFERTÕZÖTT) lakosok. A magassága a karakteremnek pedig 2.28 Cm magas de arra utaltam a 2.50-es magassággal hogy Kyrek közt előfodul . De mit ahogy említettétek hogy ha szeretem a Toroni kultúrát játszak harcossal. Az előző karakterem egy életút Toroni harcos volt amelyel 2 évig játszottam .DE az üzeneteket figyelembe véve azt hiszem kicsit át kell gondolnom a mostani karim kijátszását. Viszont azzal maximálisan regyt értek hogy bármien karakterrel lehet jót játszani mert a J
×
×
 • Új...