Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Dorani magiszter

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    35
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Kalandozós kérdések

  • Mi a kedvenc kasztod?
    Varázsló
  • Mi a kedvenc regényed?
    A gyűrűk ura
  • Ki a kedvenc íród?
    J. R. R. Tolkien
  • Mi a legemlékezetesebb "utolsó mondatod"?
    Igaz, a lovamon nincs statikus pajzs...
  • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
    2015
  • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
    Egy barátom mutatta.
  • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
    Sogron, Pyarroni: Krad, Darton
  • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
    Van.
  • Mi a kedvenc sportod?
    A jégkorong.
  • Mi a kedvenc csokid?
    Ami épp van. :-)

Legutóbbi látogatók

1 731 adatlap megtekintés

Dorani magiszter's Achievements

Kalandozó

Kalandozó (6/16)

  1. Vagyis a doraniak között csak idősebb lelkűek vannak, Pyarronban meg vegyesen?
  2. Ha nem feltétlenül jobbak akkor miért emelkednének a többiek fölé? (Feladni én sem fogom! )
  3. Lehet Pyarronban ugymond nem ugyanojan magasak az elvarasok, de lehetnek koztuk is tehetsegek, persze kissebb szazalekban. Viszont Doranban kevesebben vannak, hiszen ,,magassabb a merce". Tehat kb ugyananjian vannak az igazi varazslok. Az ETK-ban irjak, hogy a varazslok lelke oregebb, tapasztaltabb, de ott nem kulonbeztettek meg a remdeket, iskolakat. Szerintem nem feltetlenul jobb egy ,,dorani" egy ,,pyarroninal" (fuggetlenul a nicknamemtol ). Ja es a vitat ezennel vallalom!
  4. Szerintem aki elég tehetséges, hogy varázsló legyen, aki varózslói tehetséggel születik, sőt, még a varázslók között is tehetséeges, hizsen a két legjelentősebb varózslóiskola egyikébe jár, akkor az, hogy a lelke nem két testbe születik, nem feltétlenül jelenti, hogy jobb, inkább másabb, vagy másban jobb. A pyarroniak is varinak születnek, csak más formában. Egyébként én nem adnék plusz manát a dorani varinak, a bot szerintem ahoz hasonlóan tárolja a manát, ahogy a drágakövek, ahol a nagyobb több manát tárolhat, tehát közrejátsik a fizikai méret. Persze nem biztos, hogy így van, csak ötlet.
  5. Dorani magiszter

    Új Bestiárium

    A sárkányok is elkezdik valahol, de a legtöbbjük ezt pár-ezer éve tette!
  6. Ha ez valamiképp megtörténne szerintem olyan hatása lenne, mintha az illetőnél mindig ott lenne a bontja, hiszen a bot különleges hatásait nem a fizikai valója adja, hanem a lélek darab, ami ilyenkorindig a varázslóval van.
  7. Dorani magiszter

    Mi a szerepjáték? - részlet ETK

    Véletlenül kétszer írtad, hogy ,,Persze elég sokat járkálva előbb vagy utóbb eljutunk a kijárathoz.".
  8. Helló! A fegyvertörés talán csak elírás, de szerintem nem. Persze elég irreális a palloszúzó harcművész, de ha ezt a képességét csak Chi harcban használhatja, akkor egy fokkal elképzelhetőbb, hogy elörjön egy kardot. Azt pedig, hogy a lefegyverzés mestereiként nem kapják meg a képzettséget orvosolni lehetne egy 1 tsz Af, 4-5tsz Mf-kal. A kp-t szerintem szándékosan írták így, úgy gondolták, hogy a fegyvertörés alapjainak elsajátításához kevesebb energia kell, de nem akartak eltérést az össz kp-ban.
  9. Nem akarom elhessegetni a kritikát, de amit te írtál, az érvelés nélküli felesleges ócsárlás. Ha egy kritika megalapozott, tehát alátámasztják érvekkel vagy példákkal, akkor az hasznos, de ilyen formában nem az. Szerintem ennek az oldalnak nem az a célja, hogy csak úgy szidjuk a M.A.G.U.S. hibáit, hanem, hogy hasznos kritikákat kapjon, és ezek alapján továbbfejlesszük. A te comment-ed nem tartozik ebbe a kategóriába.
  10. Tetra! Ha nem tetszik a M.A.G.U.S. rendszere 3 lehetőséged van: 1.: Fejleszd tovább, készíts kiegészítőket, házi szabályokat 2.: Hagyd abba abba a M.A.G.U.S.-t, válcs rendszert, vagy ne szerepjátékozz 3.: Viseld el a problémát, játsz tovább így Mindenesetre a M.A.G.U.S. rendszerének felesleges szidása, érvek nélkül, nem célravezető, ezért megkérlek, hogy a fenti megoldások valamelyikével orvosold, vagy kerüld el a M.A.G.U.S. hibáit. Dorani magiszter
  11. Dorani magiszter

    A halál két oldala

    Hát ezek a ,,mozaikok" inkább tűnnek tapasztalati mágiának mint varázslóinak, ha nem tudom, hogy melyik kaszthoz készült, azt hinném boszorkánymester.
  12. Köszönöm, hasznos könyv, de lessz-e akkor más térkép, ha igen, lehet-e hozzá ötleteket küldeni, esetleg van-e már félkész térkép vagy ilyesmi?
  13. Szerinrem is fontos, hogy megkapják a százalékokat, de ne mindkét kasztjukét, csak azét amelyik a több százalék. Pl.: egy boszorkánymester- tolvaj csak akkor kap százalékokat, ha tolvajként lép szintet, és annyit amennyit egy ,,normál" tolvaj kapna, ha boszorkánymesterként lép szintet jár a százalék (annyi sem amennyi egy ,,normál" Bm-nek járna).
  14. Egyébként mi az a Hirokin birodalom? (Most jut eszembe: a kalandmodulokat időpont alapján lehetne szűrni.)
  15. Szerintem a kyriai, manahálós, térkapus és növényzeti módik is jók lennének. Más régi térképet is lehetne csinálni (Crantai birodalom, Dawa birodalom, Démonikus óbirodalom stb.)
×
×
  • Új...