Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Darabolo

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    1 002
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Cikk hozzászólás Darabolo által közzétéve

  1. 2 órával ezelőtt-kor Zukov írta:

    Helló.Nagyon régen jártam erre elnézést.Igen használjuk nagyon szeretjük.Pl volt egy bárd  kari akinek nagyon sokat segített a csábításban.Egy harcos karakter pedig a földet próbálta neki nagyon tetszett.Összesègèben kiválóan használható kiegészítő.Èn szivesen fogadnék mèg hasonlókat.

    Köszönöm a kritikát, jólesik látni, hogy élvezetesebbé tehettem a játékotokat.

    Zukov kedveli ezt
  2. 20 órával ezelőtt-kor Greol írta:

    Másodszor: nem mintha kisebbíteni akarnám a cikkíró érdemeit,de jónak látom megjegyezni,hogy a hivatalos  körök véleménye szerint a cikkben leírtakkal szemben valószínűleg a természetszellemekkel nem lehet szeráfi alkut kötni, (vagy legalábbis egy időben volt ilyen elképzelés is) :

    Az építő kritikát mindig szívesen fogadom. Jómagam is sokat gondolkodtam azon, hogy egy természet szellem emelkedhet e olyan magasra, a metafizikája engedi e neki. Aztán megrántottam a vállam és arra jutottam, hogy írtak már nagyobb hülyeségeket is a M.A.G.U.S. nevében. 

    Közel egy éve teszteljük már ezt a szerafizmust, és a játék élmény miatt mindenképp megérte létrehozni. 

    Jó játékot :)

    Greol kedveli ezt
  3. 11 órával ezelőtt-kor Zukov írta:

    Èn mèg szívesen láttnèk szerefista kiegèszítèseket.

    Köszönöm szépen. A "Vér és természet szerafizmus" éppen a számítógépem rejtett sarkaiban porosodik. Ha gondolod a kedvedért előkapom és átfogalmazom, hogy ne ilyen moslék, ömlesztett írás legyen, mint amit ide sikerült produkálnom ( már, ha lehetek magammal ennyire kritikus).

    Cundior és Zukov kedveli ezt
  4. 23 órával ezelőtt-kor Pistike írta:

    zt így hitelesnek és jónak gondolom. Csakhogy a magus-ban ezt a kutya se tartja be. Vagy azért mert az alap könyv elején írtakat ignorálják, miszerint: Ynev világán mágia konzerválta feudalizmus van. Esetleg azt se tudják igazán, hogy mi is az. Talán toronban jelentkezik valami hasonló, de azt meg úgy túltolták a szerzők, hogy a külhoniak ott, vagy obsorok, vagy halottak. Viszont azt rendszeresen tapasztalom a játékülések során, hogy a lovag és kísérete (kalandozó társai) betér az utazás során egy fogadóba és nincs szabad szoba, mi több szabad asztal sincs! Kérdem én!?!? Miféle életképtelen, kiszikkadt kereskedelmi vénával megvert fogadós az olyan, aki nem rugdalja ki a helyi csőcseléket iziben, ha meglát egy alap hangon 30 aranyat érő páncélba öltözött vendéget a koszos útszéli ki putrijába betévedni??? Mikor már csak a viseletéről is ordít, hogy nem csak a füstös csehóját, hanem a tyúkszaros lelkét is megveheti....2x!!!! Sokszor van az az érzésem, hogy nemesnek/ lovagnak lenni mondjuk egy sima harcoshoz képest, csak kötöttségekkel/ hátrányokkal jár.

    Ne általánosíts kérlek. Amit mondasz az nem a jk hibája, hanem a KM-é! Neki kellene ezt elmagyarázni, persze kulturált körülmények között.

    Az irás egyébként tényleg jó!

    Pistike kedveli ezt
  5. A visszafelé olvasás, az eredeti szerafista szövegből van, amin keresztül akartam M.A.G.U.S. hű lenni. Ha- tetszik ha-nem, ez a kánon, ehhez kell igazodni.

    Természetesen a torzulások lehetnek másmilyenek, ennél a 2 entitásnál néznek csak így ki. Ahogy írtam is, alkossatok másokat, más képességekkel és más torzulásokkal. Csupán egy használható keretrendszert akartam létrehozni, amivel már lehet játszani.

  6. Megkövetlek. Öszinte leszek, az elejét olvastam csak, aztán 1-2 érdekesebb disziplinát. Még mindig nem rágtam át magam rajta, de már kiakadtam a tsz-nek megfelelő db szövetségesen elhelyezett statikus pajzsokon amik, mivel alap disziplinák 2x-es erősítésüek. Avagy egy 5.tsz pszi-mester 5 szövetségesen tud minimum 70-es erősítésü pajzsot elhelyezni. A pszi-mentesítés metodusát pedig elképzelni sem tudom :D

  7. Vannak kétségeim bizonyos disziplinákkal kapcsoatban. Amik úgy hatnak, hogy az ellenfélnek nem kell ellenpróbát dobnia. Pl. elhalványodik a pszi alkalmazó, véleményem szerint előbb minden ellenfélnek mentál próbát kellene dobnia rá, mert különben az alkalmazás varázslatnak minősül. Lenne még észrevételem, de nem akarok kötekedőnek tünni, mivel a kaszt összedolgozása a külömböző kiadásokkal egész jóra sikerült.

×
×
  • Új...