Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Owden

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  41
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

1 Követő

Róla: Owden

 • Születésnap 1987/03/29

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Paplovag
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  DnD, SR, DSK, AM
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  2002.
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  Darton egyik tréfája révén
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Darton

M.A.G.U.S. Kódex

 • Táboraim
  NYT2016 - Gyömrő
  NYT2018 - Gánt
  NYT2019 - Tokaj
  KOSZT2020 - Internet
  NYT2021 - Mórahalom

Legutóbbi látogatók

1 117 adatlap megtekintés

Owden's Achievements

Kalandozó

Kalandozó (6/16)

 1. Sziasztok! Első Téli Táborozóként írom eme szösszenetet. Helyszín: szerintem a süttői helyszín elhelyezkedése megfelelő, közel van Budapesthez. A közösségi helyek limitáltsága feladta a fejtörőt első nap, hogy mégis hol fogunk játszani, de a hiányzó ágy és a szoba átrendezés után elég hangulatos, már-már otthoni maratoni játék érzését adta. Kaja: teljesen jó menza kaja szintet hozott, bár néha kicsit sótlan volt, de ez nem egy olyan dolog amit nem tudtunk orvosolni. (Még mindig jobb mintha sós lett volna az étel.) Modul: őszintén szólva régen élveztem ennyire tábori modult. Nem volt benne logikai bukfenc, a keleti kultúra is megjelent benne (amint a karakterem és én is elég jól ismerünk). Nagyon élveztem a tárgyalást a "Nagyival" és a "családfővel, majd Yumikóval is (persze nem akkor jött CS ). Bach várható fordulat volt, de tetszett a másik csapat hozzáállása és végül eléggé vicces jelenet kerekedett belőle (ekkor se volt ott CS ). A Ghazga ünnepen szerintem nem sokan táncoltatták meg az ork törzs tagjait, bajvívóként én jó lehetőséget láttam benne, bár a következő években nem ezért várnak minket szeretettel vissza. További spoiler nélkül nem is mondok többet a modulról. Gratulálok Kata, Alga a remekül megírt modulhoz! KM: a csapat ajánlására Shalafi volt a mesélőnk, remekül mesélt, jól játszott a csapat alá és én úgy éreztem, hogy mindent megtett, hogy jól érezze magát mindenki. Hála Shalafinak sokat tanultam az ork törzsekről, héroszokról és a kultúráról. Esti programok: alapvetően inkább a beszélgetős-ivós programokban vettem részt (valószínűleg a NyT kihagyása miatt is). Azért itt is érződött kicsit a közösségi terek hiánya, de így is mindenki megtalálta a neki megfelelő helyszínt az esti bulizáshoz. A Hatalomszó játékot köszönöm mindenkinek (tudom, tudom Erion ). Vicces volt ahogy elképzeltük, ahogy Antail izzadva ül a gépe előtt és próbál rájönni ki és miért indított DDos támadást a szószedet ellen. Pedig csak próbáltunk rájönni egy-egy feladat megoldására . Biginek köszi a plakettért, szuper lett. (Vicces, hogy a régi csapatnév került rá, így még jobb.) Összességében örülök, hogy részt tudtam venni a táborban, nagyon jól éreztem magam!
 2. Őszintén szólva én erősen gondolkozom a varázslón, mert tudom hogy Hulla imádja a varázslóimat A többi ötletem íjász vagy valamilyen lovag/paplovag, de utóbbi már van
 3. Egy játékra én is szívesen beszállok, ha marad hely
 4. Szívesen csatlakoznék a hős zombi irtó brigádhoz idén is
 5. Jó pénzért vállalom Szerk.: Értelmezni is kell
 6. 100réz = 1ezüst 10ezüst = 1arany Tehát 10 arany = 10000 réz, nem tudom hol csúszott meg a számításod (10a=700).
 7. Majd sírunk együtt Hulla.
 8. Jelentkeznék én is, még sose játszottam együtt Hullával asztalit.
 9. Még egy kérdés felvetődött bennem. A szintek után járó arany az iker vagy váltott kaszt esetén: a) az összes szintje b) a hárommal csökkentett összes szintje c) az első kaszt összes szintje d) az első kaszt hárommal csökkentett szintje e) a második kaszt összes szintje alapján számolandó?
 10. Hali, Az iker vagy váltott kasztú karakterek melyik kasztjuk után kapják meg a kezdő felszerelést?
 11. Ha a szavazás nem számít jelentkezésnek, akkor írásban is jelzem a részvételi szándékomat mint játékos.
 12. Engem érdekel, még sose játszottam.
 13. Észrevétel: A karakteralkotó automatikusan váltja a maradék Tp-t aranyra, de úgy tűnik, hogy a karakteralkotás pdf szerinti 50 Tp per arany helyett 100 Tp per arany arányban. Rá tudnátok nézni?
 14. Illetve Caos is szívesen játszana boszit vagy valamilyen erdőjáró jellegű karaktert.
×
×
 • Új...