Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Nezething, a kém

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    29
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden, amit Nezething, a kém tett közzé

  1. Nagyon élveztem a tábort, felülmúlta az elképzeléseimet. Jókat röhögtünk közben, és nem éreztem magam, kiskorú létemre, kirekesztve. Első táborom volt, de biztosan lesz még bőven A modul nehéz volt, bár lehet, hogy ez a tapasztalatlanságom miatt volt Az étkezéssel kapcsolatban a kicsi pontatlanság talán zavart, de nem vészes, kárpótolt a finom étel a helyszín nagyon jó volt, kellemes, nem volt olyan zaj, mint a városban. Valamint első reggel kilógtunk futni egyet a vértesben, a zöld háromszög jelzésen mentünk a vadászlesig (kb 2 kilóméter oda, ugyan ennyi vissza) és nagyon jó volt a kilátás a programokat meg élveztem, amennyire lehetett, bár többnyire munchkinoztunk
  2. Sziasztok! A felelősségvállalási nyilatkozatról van standard vázlat, vagy "csak kitöltendő" példány? Vagy esetleg annyi, hogy kb minek kell benne legyen, az is elég Előre is köszi
  3. Utolsó utáni kérdés: Az egyek alkímiai felszerelések mennyibe kerülnek? (Az alkalmi, alap, bővített, illetve egy teljes laboratórium)
  4. Olyan ló, ami ki van képezve, hogy megtűrjön egy orkot a hátán, vagy egy warg mennyibe kerül? (Ez az előző kérdés(ek)hez csatolva.) Előre is köszi a választ!
  5. Feltételezhetően utolsó kérdésem: Lehetnek-e élőhalott lovaink, és, ha igen, mennyibe kerülnek? (Ló ára+halottmozgatás bélyeg?)
  6. Rendben, köszi (végül is "a km-nek mindig igaza van" ). A gladiátor mellvértjét szeretném egy félvértezetre cserélni. Amennyiben működik. (A gladiátor a korábbiakban már említett lovagkarddal és nagy pajzzsal rendelkezik).
  7. Az előttem kérdező alapján lehet-e olyat, hogy a 80a-as keretet kihasználva, és még ráfizetve, pl 120 aranyat, teljes vérttel induljon olyan, aki nem lovag? (Mondjuk pont ilyen nem lesz, de a lényeg remélem érthető ) Másik kérdésem az lenne, hogy a kráni vért az rugalmas, vagy merev vértnek számít? (A későbbi, játékban való félreértések elkerülése végett kérdezem csak )
  8. Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a kráni vért (a fejvadászvért egy "továbbfejlesztett" változata- ha úgy vesszük) sújt-e plusz hátrányokkal, ha nem fejvadász viseli? Valamint: Kránon belül belefér-e abba a bizonyos 80 aranyas keretbe, ha két sequort forgat az illető? Másik karakter: gladiátor, és lovagkard, nagy pajzs a felszerelése (messeni klán), kap-e ő vértet? (Úgy értem hagyományosnak számítható-e a fegyverzete? Azért vetődött fel, mert a messeni klánon belül elvben minden egyforma gyakorisággal előfordul.) Előre is köszi a választ! Üdv.: Nez
  9. Köszönöm a választ! Ez esetben hanyagolni fogjuk a háló használatát.
  10. a sequadion hálóról tud valaki nyilatkozni? Úgy értem használható-e, és, ha igen, akkor hol találom meg, hogy mennyi pszipontba kerül, meddig tart, és, hogy miként működik? Előre is köszi!
  11. Indulhatok-e varázslóként 2-3 kavicsra felrajzolt zóna varázsjellel? (Kell-e rá aranyat költenem?)
  12. Kráni csapat alkalmazhatja-e a sequadion-háló pszi diszciplínát?
  13. A képzettségpontok számába beleszámít az intelligencia 10 feletti része?
  14. Hát ez az, a pusztítás meg az ellenfél létfontosságú szerveire irányul, így mi úgy értelmeztük, és valószínűleg akkor így háziszabály csak, az, hogy csak fej vagy törzs... Köszönöm a választ! A kráni vértről tudsz valamit?
  15. Játéktechnikai kérdésem lenne, mindjárt 2 is: Az egyik a nehéz-vért viselettel kapcsolatos: A kráni vért az merev-vértnek számít-e? Azért, hogy kell-e hozzá NV. viselet Af, hogy ne legyen képzetlenségi módosító? A másik meg a pusztítással kapcsolatos: Érvényes-e az a szabály, hogy pusztítással (Af/Mf, az mindegy) csak fejen vagy törzsön lehet eltalálni? Ezt azért kérdezem, mert nem emlékszem, hogy ez egy háziszabályunk-e, vagy valahol megtalálható? Előre is köszönöm a válaszokat
  16. Köszönjük, közben megoldódott, nem kell több km
  17. A drágakövek megvásárlása hogy néz ki pontosan? Úgy értem a tk-ban szereplő ár/2 (*10) a mágikus tisztaság miatt, vagy azt nem kell beleszámolni?
  18. Köszönöm Hulla! Teljes mértékig Mindössze annyi, hogy a kor mellé odaírok egy látszólagos (úgymond "testi") kort. Ez szerintem azért lenne a kaland előtt elvarázsolt varázslatként fair, mert, ha játék közben történne, akkor hirtelen megugranának a fizikai képességeim, és jóval magasabb lenne, mint amit "kifizettem" a karakteralkotásnál. Így viszont csak odaírom az eredeti mellé a valóságos korát Semmin nem változtat, legalábbis a részetekről meghatározott játékrendszer szerint (miszerint a maximumot csökkenti csak a kormódosító), hisz így se, úgy se érem el...
  19. (varázslói testmegújításon eshettem már át? (saját magam által))
  20. (ugyan ez varázsló familiárisára?, az is csak játék alatt hozható létre? (lehet már játék kezdetekor is?))
  21. Köszönöm, visszakerestem Ellenben az lenne a kérdésem, hogy játék alatt elkészíthető-e egy-egy varázstárgy? (pl gyógyital?), feltéve, ha van rá időm, és az alapanyagköltséget kifizettem.
  22. Ha egy csapattag tud varázstárgyat készíteni, akkor csak az alapanyagköltséget kell kifizetni, ugye?
  23. Köszi! Akkor annyiban szeretném pontosítani, hogy: Sajnos, mivel KM-hiány van a táborban, ezért van-e vállalkozó szellemű egyén, ak még eddig nem mesél (nincs felkérve) a táborban, és nem okoz neki gondot, ha esetleges nekünk kell mesélnie?
×
×
  • Új...