Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Kate

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  124
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Kate

 • Rang
  Sorsfordító

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Igen, jó ez,amit csak szexelni kell hozzá a boszinak
 2. Igazából én is találtam leírást, aminek ugyanaz a lényege amit @Darabolo is leírt. Annyi pontosítással hogy d6 nap
 3. Nem tudom következhetek-e, de ha igen, íme a következő kérdés: Ki volt Myerra Valerys? Mi volt a leghíresebb tette? Hol halt meg ? Három válasz együttes megoldása lesz a helyes
 4. Ez nem igaz. sok helyen de, orvoslással is foglalkoznak.
 5. Nagyjából ugyanaz mint a sima hóhérokra, de kiemelek 3 különbséget: Ruházkodás viselése: tetőtől talpig vörös ruhát kell viselnie. A legtöbb hóhér gyógyíthat, shadoniak nem, kuruzslásnak tartják. Shadoni hóhérók őrséget állnak éjszakánként, melyet 4 egyenlő részre osztanak. (Időtartalma változik, hiszen nyáron rövidebbek az éjszakák mint télen.) Ezek törbénybe is iktatva vannak űgy tudom
 6. Igen, 39. Max. Jó is a boszorkány @Daraboló volt a gyorsabb ővé a lehetőség.
 7. Egy 10. Szintű, 19-es szépségű boszorkány, az utcán sétálva hirtelen megcsókol egy szembe jövő férfit. Rabszolga csókot alkalmaz. Mekkora erősítéssel teheti rá maximálisan ?
 8. Igen sok olyan ember van, ahogy @MagyarGergely is mondta. Pl az érdekesség kedvéért @Darabolo az ETK-t amit vettünk neked, az is gyűjtőtől volt, ő sem játszott sosem. Viszont szinte minden Mágus könyv meg volt neki.
 9. Tetráé a jó válasz.
 10. Etk szerint mennyi lehet egy NJK veterán maximális bátorság pontja ?
 11. Ebben segítsetek légyszi, ezeket mi alapján számoltáton az ETK-ban ?
 12. Tolvajé elvileg 110. (Persze ha az ügyessége engedi). Harcos ha jól emlékszem nem kap % szétosztást, tehát annyi amennyi az ügyesség 10 feletti része.
 13. Én is a papi mágiával érvetem, hogy ugye az teljesen más mint bármely más varázs, azzal szerintem is működhetne. Itt volt vélemény különbségünk @Darabolo-val. Köszi a segítséget, KM majd dönt.
×
×
 • Új...