Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Kate

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  47
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Kate

 • Rang
  Kalandozó

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Érdekes felvetés. Ha bele gondolunk tényleg lenne benne logika. (Hozzá teszem, mi sosem játszottuk ki a mínuszokat.)
 2. Kate

  Ünnepek

  Boldog születésnapot! @Magyar Gergely
 3. Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Már volt téma, de nem találtam egyértelmű dolgot. Váltott kasztúság érdekel. Mire kell figyelni a karakter alkotásnál, mik lehetnek, meg úgy az egész. Hol találok elfogadott leírásokat róla ? ETK-s rendszerben mindez. Köszönöm szépen előre is!
 4. Kate

  Ünnepek

  Köszönöm szépen!
 5. Kate

  Kalandmesterek fóruma

  U.i.: rájuk nem is nagyon varázsoltam soha.
 6. Kate

  Kalandmesterek fóruma

  Az egyedült úgy értette, hogy a többi JK nélkül és egy szép lány sokat próbálkozott nála, haszontalanul. Egyébként a másik karakterrel is ugyanez a probléma a játékban sztem. Sőt talán még jobban is. Amúgy az igazsághoz hozzá tartozik, hogy én abban a játékban boszi vagyok, és hát tudják miket művelek.... Pedig nem is vagyok nagy manipulátor (ezt már sokszor meg is kaptam) de még így sem akarnak úgy járni, mint egy két fiú a játékban...
 7. Kate

  Melyik a kedvenc fajod?

  Az ETK-ban is van néha ellentmondás. Slan pszi is az, mer különben nem 2d6+6 lenne az intelligencia dobása a kard művésznek. A táblázatban néha tényleg jó lenne kicsit szabadabban mozogni, de sztem így is logikus, és elfogadható.
 8. Kate

  Melyik a kedvenc fajod?

  @Darabolo én jól vagyok így is köszi. Este oké nekem. Összerántom a csapat többi részét.
 9. Kate

  Melyik a kedvenc fajod?

  Magán véleményem szerint, az erősebb kasztokhoz (igen tudom ez relatív) vannak inkább megkötések. Gondolom, hogy a faji bónuszok miatt ne legyenek még erősebbek. Főleg a varázshasználókra gondolok. (De azért itt is vannak átfedések, törpe pap, félelf boszi stb.) Illetve vannak lélektani dolgok is, ahogy írtad is. De amúgy sztem is jobb lenne több I*-t elhelyezni a N helyett, egy jó előtörténettel, sok minden megmagyarázható.
 10. Kate

  Melyik a kedvenc fajod?

  ETK. Szerint Pap elvileg nem lehet elf. De a ti játékostól.
 11. Nem a szándékkal van a problémám. Ez egy szituációs topic, nem szabállyal kapcsolatos. És a számunkra vicces szituációra, amit megosztottam Veletek, egy komment sem érkezett, míg egy "szabálytalánság" ra sok. Köszönöm az észrevételt egyébként, nyugtáztam. Annak viszont örülök, hogy kiderült tényleg sokan vannak akik ismerik "betéve" (is) a szabályokat.
 12. Sztem egyébként a játék élvezetét vesszük el, ha ennyire szőr szál hasogatóan nézünk mindent...
 13. Sztem sem feltétel a 12-es inteligenciájával, ahogyan Daraboló is írta. Nincs előttem, de úgy emlékszem 2 k6+6 az intelligencia kidobása a kardművésznél, aki adott esetben szerencsétlenül 2 db egyest dobott. Ha nem lehetne, akkor ahogy Daraboló is írta pl vagy 2 d6+10 lenne minimum.... De egyébként a storinak nem ez volt a lényege...
 14. Sziasztok! Megosztanám veletek tegnapi eseményeinket. Az egyik kedves játékosom, egy kard művész, gondolta szeretne földet szerezni. Ellátogatott egy helyi nemesi bulira, barátkozott a házi gazdával. Nagyon érdeklődött a fiú gyermekek iránt, helyette bemutatták a legidősebb lány gyermeknek. Szép, okos, fiatal eladósorba került ifjú leányzó. Kedves játékos bőszen beszélget vele, szimpatizálnak egymással, a játékosunk a 8-as inteligenciájával még az nap este megkérte a kezét. (Valószínűleg nem gondolta, hogy igent mondanak, de persze a Km azaz én nem tiltakoztam ) Persze másnap megnyegzőt ültek, és bár a hozomány nem föld lett, pénznek őrült a játékos. És most jön a lényeg: Másik kettő kedves játékos gondolta vesz nászajándékot. Mivel a kedves ifjú férj sokszor elég merev, és fura teázási szokásai vannak, kapott egy tea füvet, amitől hogy is mondja, azonnal és sokáig tud kufircolni A másik játékostól, szintén teát kapott, amitől elég szépen ellazul. Persze ezt nem tudta a játékos, és megkínálta, mindegyiket a másikéból, ő maga persze megkóstolta mindkettőt a mennyegzőn. Az ifjú férj ezután gyorsan elment a nászéjszakára, a másik játékos aki Paplovag, és aki a kufircolásos teából ivott, szintén kettyinteni támadt kedve. Az első leányzó akit meglátott egy nagyon szép, de butácska. Szó szót követett, még aznap este megtörtént a dolog. Sajnos mikor épp végeztek, a leányzó apja rajta kapta őket. Bemosott a paplovagnak egyet, és közölte, másnap ők is mennyegzőt ülnek. Így másnap még egy esküvő lett. A harmadik játékos (törpe pap) meg mindezt lazán élvezte és röhögöt. Tanulság a játékosok magán akciója plusz KM improvizációja néha jó dolgokat szül. Bocsi ha hosszú lett.
 15. Szegény Morci (a guedra) már nem tép szét senkit.... R.I.P.
×
×
 • Új...