Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Kate

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  144
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Kate

 • Rang
  Sorsfordító

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Persze, főleg 01-es dobásnál. "Hol találtad el a csapat társad nyíllal? Mindjárt kidobjuk! (huncut kacaj) Persze, hogy fejen!"
 2. Mindenre nem lehet, hiszen a szexuál mágiák közül is van, ami egymásra épül. Szóval tuti hogy nem csak egy lehet egy emberen. szóval maximum azt tudom elképzelni, hogy max 1 boszitól lehet rajta csók pl, de abból több is. Nálunk asszem így van. de! ha jön egy erősebb boszi, aki erősebbet tesz az "alanyra", hiába maradandó, az én logikám szerint az üti az előzőt
 3. Ebbe a témába csak most volt időm jobban bele ásni magam. Nem rémlett pontosan, ma néztem meg az ETK-t. Ott annyit ír, ha mágikus kifáradásnál vagy, nincs annyi FP-t mint kéne, (vagyis több mannát használnál mint amennyi FP van) dobj álló képesség próbát, ha nem jön össze beájulsz 1k6*10 percre. Nekem ez a fura. (Ez nekem úgy rémlett, hogy ebben az esetben nem kell mannát levonni, sem FP-t, a varázs nem jön létre, de beájulsz. Legalábbis mert keveslem a beájulási időt). de ha azt mondjátok nem így van, elfogadom. A 8 óra beájulási idő már reálisabb, főleg ha sokkal több manát
 4. Én is így vagyok! 🥰 mostanában a játékba több szerelmi szálat beviszünk, szerintem színesíti a játékot.
 5. Kate

  Dumaterem

  Egy megtűrt barátnál azért sokkal több, jobb barát
 6. Kate

  Dumaterem

  Egy részt igen, de csak átvitt értelemben, különben John nem örülne neki. másrészt az "oszd be" rész is a te mondatod szokott lenni, az nem ismerős?
 7. Kate

  Dumaterem

  Ahogy szokták mondani: "Miért vagy(ok) ilyen széééép? " (Igen bókoltam, oszd be 1 évre.)
 8. Kate

  Boszorkány

  Ezt már láttam facen.... Röviden tömören, nem igazán értek egyet a videóval. varázsló sztem "táposabb" a boszinál, férfiban ott a bárd, aki inkább hasonlít a boszihoz. A játék pedig annyira szexista vagy rasszista, amennyire a játékos vagy KM akarja/engedi.
 9. Igen, köszönöm, UT-ban találtam, de a KM a Rúnában talált rá, ő inkább úgy határozott aszerint megyünk. Sebzés csökkentést kaptam. köszönöm a válaszokat!
 10. Rúnában találtunk rá utalást, köszi
 11. Sziasztok! Segítsetek légyszíves nekem. ETK-ban hol van leírva, ha egy kétkezes fegyvert egy kézzel szeretnék használni milyen feltételekkel lehet és milyen negatívummal? Kyel papomnak 19-es erejével, 17-es gyorsaság, ügyességgel szeretnék használni 1 kézzel egy kétkezes buzogányt, ami 3 kg ETK szerint. Köszi előre is!
 12. Nálunk a játékban mellékesen futnak ezek a szálak. Nem helyezünk nagy hangsúlyt rá, de ha úgy jön ki a lépés, nagyon kellemes, vicces pillanatot szül a játékban az ilyen fajta száll. Két aktív karakterem van jelenleg egy boszorkány és Kyel pap. Boszorkánnyal először volt egy érdek házasságom, csak hogy szerezzek föld birtokot. no meg sok mellék szál... Khm-khm.... Aztán a kedves KM behozott egy szintén NJK karaktert, akinek a megformálója Ser Barristen a trónok harcából. Na őt már megszerette a karakterem. Gyorsan le is cseréltem az előző férjem rá. De persze ő tisztess
 13. Kate

  Történelem

  Annyival kiegészíteném, hogy a Kyel pap oldotta meg, nem a varázsló, mert ő saját magával volt elfoglalva, saját magáról szedte le és győzte meg Istene segítségével hogy a lányokhoz ne nyúljon többet. De a kis szemfüles csak kijátszotta a nézéssel.
 14. Sztem megoldható. pl rányomok egy csábítást, (mellyel a nő iránti vágyat keltem fel),aztán egy sugallatot és máris az ágyamban van pl csábításnál le van írva: "Ha elvétik AME-jüket, az időtartam alatt heves udvarlásba kezdenek az adott hölgynek, azok a férfiak pedig akik különben is vonzódnak a másik nemhez, szinte megörülnek, hogy a nő kedvére tegyenek."
×
×
 • Új...