Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Kate

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  12
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Kate

 • Rang
  Világjáró
 1. Boszorkány

  Igazából direkt néztem az időt, mert tudtam hogy vissza fogod emlegetni, de bocsika, 25 perc volt az egész, a több mint 3 órából. És azt is ecseteltük miért akarjuk a legjobb áron eladni, mert nagyon deficites a bevételünk a területünkön. Erionba nem mernék olyan nagy fokú kizsákmányolást, azért az veszélyes lenne. Köszönöm a válaszokat egyébként! Sok tetszett belőle
 2. Boszorkány

  Köszönöm a válaszokat egyébként, gondolkodom rajta, a karakterem.nem szeretném elbeszzeni, okosan kell valamit csinálni, hohy jól járjon a csapat a sok cucc eladásánál.
 3. Boszorkány

  Ja és a legjob, amit el is felejtettem írni, hogy az ékszerész nem.tudja ki vagyok. Láthatatlan voltam a csóknál, a paramcsaimat teljesíti csak.
 4. Boszorkány

  Ez rendben, logikus is. Bár attól mert tőlem felvásárolja a cuccaim egy részét, nem értem miért viselkedne különösen. .. Logikai hibára amit Daraboló emleget pedig nem.tudom mi lehet.... (még)
 5. Boszorkány

  Kis pontosítással: Eredeti terv az volt, hogy kereskedőkkel adassuk el az összes cuccunk (több ezer aranyról van szó), mert jobban kijövünk anyagilag. Ékszerrel kezdtük. Próbáltam az ékszerésszel eladatni a cuccainkat, akinek Erionba van üzlete. Sikeres, de lassú volt, így jött az ötlet, hogy ő maga vásárolja fel, annyiért amennyiért el tudná adni. Így csak nekünk lenne haszpn. (Rabszolga csók miatt a saját haszna nem érdekeli). Terv több kereskedőt is bevonni.
 6. Boszorkány

  Köszi
 7. Boszorkány

  Köszönöm szépen! Csak attól félek a drága KM-nek az ilyen nem fog tetszeni ebből minde , mert közben Elf vagyok...
 8. Boszorkány

  Bezony. ez mind így volt.
 9. Boszorkány

  Köszi, de sajnos a csókmágia ha magától adja, 30 napig hat csak, én úgy tudom :/ Másrészt a karakterem nem biszex
 10. Boszorkány

  Köszi! Társaim előtt nem is titkolnám, csak a nagy világ előtt. Km azt mondta találjak valami jót a hűségre, mert különben könnyen baj lesz... :/
 11. Boszorkány

  Sziasztok! Segítsetek nekem kérlek. Fél elfként kezdtem a játékot, 8-as szintű boszorkány vagyok, (lassan 9), az utolsó kalandban a drága KM elfé tett. És mellé 3 társammal kaptunk egy Magyarországnyi területet. (Egy lovag-fél akvir, varázsló és egy szintén elf harcművész.) Ezzel még nem is lenne gond, viszont arra gondoltam alakítanék egy boszorkány iskolát a terület egy zeg-zugosabb részében. Ebben kérném a segítségeteket. Az iskolát a külvilág előtt nyilván nem vállalhatom fel. Harci vagy valamilyen más iskolának álcáznám. De az igazi kérdésem az lenne mivel érhetem el, hogy a leendő boszik hűségesek legyenek és ne támadjanak hátba? Nyilván nem csak odeig-óráig szeretném ezt. (Gondolok itt a rabszolga csókra pl.) Egyébként vulgár mágiát dolgozom fel jelen pillanatban 5. Fokra. Előre is köszönöm a válaszokat!
 12. Istenek, Papok, Paplovagok és a vallás

  Sziasztok! Én még eléggé új vagyok itt, még ismerkedem az oldallal. Véleményeteket szeretném kérni. Új kalandot indítunk, ahol Kyel pappal leszek. (átlagos értékekkel rendelkezem, az erőm kimagasló 18-as, 19 lesz a vége). Van ötletetek vele kapcsolatban ? milyen jó dolgokat lehet kihozni belőle ?
×