Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Kate

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  90
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Kate

 • Rang
  Kocsmák bajnoka

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Kate

  Ünnepek

  Boldog karácsonyt!
 2. Tyűha, hát köszönöm. Első törvénykönyv van írva a puha fedelesre is, és ugyanúgy néz ki mint a kemény borítós. Csak nem tudtam ugyanaz a beltartalma is-e.
 3. Sziasztok! Segítségért fordulok ismét hozzátok. Több helyről hallottam már ellentétes információt, ahhoz képest amit eddig tudok. ETK kemény borítós verzióját használjuk. Úgy tudom, ez már javított verzió a puha fedeleshez képest, kicsit más a tartalma. De több helyről hallottam már ennek az ellenkezőjét, miszerint dettó ugyanaz, csak más borítóval. szerintetek?
 4. Kate

  Boszorkány

  Tegnap este óta ezen töröm a fejem. Szerintem azért sem mert én nem élettelen dologból állítanék elő élőt. Csupán fiatalítanék, ahogy öregíteni is tudok. Szervezetét, bőrét " gyógyítanám, fiatalítanám."
 5. Kate

  Boszorkány

  Sztem is simán járható lenne ezekkel. nyilván elfogadom ha korlátozni akar a KM, csak na.... mondjuk kitaláltam olyat, amit most kapásból meg tudjuk csinálni bár kell a lovag-aqvir társam is hozzá, de megmentjük az öreget! de a fiatalítás csókjat sem szeretném teljesen elengedni, továbbra is tartom, hogy működő képes, anélkül hogy máshonnan/másvalakitől vonnék el éveket. köszi mindenkinek!
 6. Kate

  Boszorkány

  Sztem ha manából tudok öregíteni, (kripta csók) akkor ki lehet fejleszteni ugyanúgy manából a fiatalítást.
 7. Kate

  Boszorkány

  Először is már rég meg a vulgár mágia 5. Fokom! Így az egyik meglévő csók mágiám, kripta csókót szeretném kifejleszteni. Dettó ugyanaz lenne, csak nem öregítek hanem fiatalítok. És pont. Sztem kifejleszthető. U.i.: Életvize nem játszik, KM nem engedi azt sem .... -,-
 8. Kate

  Boszorkány

  Igazából bennem az összes érv és ellenérv megfogalmazódott, ezért is fordultam hozzátok. Könyv tiltást nem írt, szerintem lehetséges is lenne, de azért ott vannak a de érvek is Játékban egy öregedő embert mentenék meg, de azt hiszem kitaláltam egy jobb megoldást amibe a KM nem tud belekötni. Mert ahogy ismerem ebbe kötekedne. (Lehet de csak lehet hogy jogosan ) köszönöm a válaszokat!
 9. Kate

  Boszorkány

  Sziasztok! Elvi kérdés. Boszorkánynak van egy csók mágiája. Átváltozás csókja. Itt lehet emberből embert, emberből állatott, nyúlból békát stbstb. Olyan kérdésem lenne, elviekben, ha én egy emberből, egy fiatalabb emberré változtatok át valakit, akkor valyon csak a külseje vagy a "szervezete" is változik-e? Magyarán tudok-e egy embert ezáltal fiatalítani. Külsőleg tuti. Sztem a szervei is alakulhatnak, hiszen egy nyúlnak teljesen más szervei vannak mint egy békának, nyilván az is változik átváltozáskor. Az én logikám szerint így akár az emberé is. Szerintetek? köszi előre is!
 10. Igen, nekem tetszik @Jadis gondolata, köszönöm! Viszont az ÚT-ban 4. Fokon lehet önálló mozaikot létrehozni elvileg. De! Egyes fokon ugye ismeri már elvileg az iskola (példa kedvéért időmágia iskoláját), de mozaikot még nem tud használni. Kettesen csak pár darabot, hármason mindet. Akkor a mozaikokat amik az alapkönyvben vannak, tudja magától is fejleszteni, ( oktató nélkül, külső forrásoknól), ha csak egyes szinten veszi fel pl az időmágiát? Erre irányult a felvetésem, mert gondolkodom ennek a bevezetésében, de szeretnék Ynev hű is maradni.
 11. Segíts légyszi kicsit megint. :) Ha 1. Szintű varázsló tudná pl az idő mágiát 1. Fokon, azt tudná magától (esetleg könyvekből stb) fejleszteni? (Vagy pl kettesről az idő mágián belül az összes mozaikot? )
 12. Bocsesz. Ezekkel annyira nem vagyok képben. Tényleg egyszerűsítve használjuk Elsődlegest/másodlagost nem nézzük, ugyanaz a KP mennyiség, csak ahogy Daraboló is írta, több idő, vagy pénz. Egészen a varázslóig tökéletes volt, itt akadtam el kicsit, hogy kedves Daraboló karaktere ne legyen túl táp, de szívatni se akarom feleslegesen KP-ból.
 13. Lélektannál nincs mínusz mana ktg sajnos. Ott az van, hogy százal3kos esélyed van megmondani vki jellem vonását, hazudik-e, és hogy áll-e mágikus befolyásolás alatt-e. 4-es fokon durva százalékok vannak már.
×
×
 • Új...