Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Kate

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  66
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Kate

 • Rang
  Kocsmák bajnoka

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Kate

  Szeráfi alku

  Sziasztok! Nekem is tetszik alapvetően. Látszik, hogy sokat foglalkozott a témával. Nyilván a testi torzulások veszélyesek, de ha csínján bánunk vele, nem lesz nagy baj. Nyilván kell kontroll, hogy ne ezt használják mindig a játékosok. Nálunk az egyik partiba, az egyik karakternek már bele is csempészte, kíváncsi vagyok mi sül ki belőle
 2. Kate

  Kalandmesterek fóruma

  Minden kasztnak meg vannak az előnyei. De hagyjuk....
 3. Kate

  Kalandmesterek fóruma

  Nem csak erre vetítsd ki. Kérdésem az volt, ki mire figyel, reális-e karaktereknek több TP-t adni (vagy épp nem adni) csak mert nehezebben lép (vagy épp könnyebben) szintet. Az hogy ki miben erős megint más. Ha egy lovag (jelen esetben, csak mert ezt írtad) megvág/üt egy boszorkányt az kb meg is hal. Arról nem is beszélve, boszorkánynak ekkora szintnél esélye sincs túldobni egy lovag védő értékét (max tripla nullánál), varázsolhat ellene. Mindenkinek meg van az előnye/hátránya. Szerintem azonos TP mennyiségnél a karakterek / kasztok hasonlóan erősek. Még ezeknél is, hiába próbálod erre kisarkítani. Én nem akarom "csak" erre kivetíteni, nem ez volt a cél!
 4. Kate

  Kalandmesterek fóruma

  Köszi! Én is így gondolom.
 5. Kate

  Kalandmesterek fóruma

  Sziasztok! Mondjátok véleményt légyszi. Mindenki másképp gondolja nálunk, kíváncsi vagyok ti hogy vagytok vele. (Ismét ) Adott egy csapat. Életút. Akárki a KM, igyekszik jutalmazni a megfelelő TP-vel, de mindig igyekszünk azonos "szinten" tartani a karaktereket. (Nem tapasztalati szimtre gondolok.) De ez a "szint" érdekelne. Minden kaszt más-más TP értéknél ugrik tapasztalati szintet. Minél magasabb a szint, annál nagyobbak a TP eltérések. Van olyan KM, aki azt mondja, ha mindenki 10-es szinten van kb, akkor egyforma erősek, ezért az olyan kasztnak jobban oszt TP-t aki "nehezebben" ugrik szintet. Így akár több ezer TP eltérés lehet a játékosok között. Van viszont aki azt mondja, akkor egységesek ha kb egyforma a TP mennyiségük. Pl 5000 TP körül legyen egységesen minden játékos, nem baj ha van 1-2 szint különbség, mert így van kibalanszolva. (Hiszen pl egy slan 3-as tapasztalati van kb olyan "erős" mint pl egy 4-es vagy 5-ös Tapasztalati szinten lévő lovag. Csak hasra ütés szerűen mondtam valamit most ) Ti mit tartotok szem előtt? Hasonló mennyiségű TP érték vagy mindig azonos tapasztalati szint?
 6. Kate

  Mágiahasználók Témája

  Khm... 10-es szint, de kiszámolja.... Khm....
 7. Köszi. Akkor valszeg Útk-ban is érezték hogy ennyi KP-t nem biztos hogy megéri. Abban egyetértettem eddig is, hogy túl sok lenne több varázslatot adni ingyen, (de persze mindig reménykedem ), viszont ezt így furcsa számomra.
 8. lehetséges.... De attól többiek véleményére is kíváncsi vagyok, hisz szerinted sem éri meg fel fejleszteni emiatt, szerintem sem, logikát keresek benne, akkor miért éri meg megtanulni.
 9. Fogalmam sincs, (mint ahogy neked sem; de szeri van ) ezért kérdeztem. találgatták te is, én is, de hátha vki tudja
 10. (Bocsi, másokon, hátra került) Sziasztok! Megint én, megint Kyel pap Dilemma a következő: szakrál mágia 5. Fok: alap varázslatok nem kerülnek mannába. Mi számít alap varázslatnak? Kis arkániumok? Vagy csak az általános varázslatok. Az előbbi KM szerint túl táp, utóbbira 40 KP-t elkölteni fölöslegesnek tartom. Igazából tanácstalanok vagyunk, egyikőnk sem találkozott ezzel még. Szerintetek? (Jelen pillanatban 4. Fokra tanulom, de a későbbi célom az 5. Fok volt eddig.)
 11. Sziasztok! Megint én, megint Kyel pap Dilemma a következő: szakrál mágia 5. Fok: alap varázslatok nem kerülnek mannába. Mi számít alap varázslatnak? Kis arkániumok? Vagy csak az általános varázslatok. Az előbbi KM szerint túl táp, utóbbira 40 KP-t elkölteni fölöslegesnek tartom. Igazából tanácstalanok vagyunk, egyikőnk sem találkozott ezzel még. Szerintetek? (Jelen pillanatban 4. Fokra tanulom, de a későbbi célom az 5. Fok volt eddig.)
 12. Ezt abszolút el tudom képzelni én is. Nekem az nem tetszik, ha nem érzek hazugságot, kötelezően igaznak kell lennie. Sztem kicsit logikátlan is, hogy még csak nem is gyanakodhatok, vakon bízzak, és ezért fordultam Hozzátok.
 13. Ha úgy is neked lesz igazad, miért javasoltad, hogy kérjek többiektől véleményt....?
×
×
 • Új...