Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Kate

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  135
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Kate

 • Rang
  Sorsfordító

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Igen, köszönöm, UT-ban találtam, de a KM a Rúnában talált rá, ő inkább úgy határozott aszerint megyünk. Sebzés csökkentést kaptam. köszönöm a válaszokat!
 2. Rúnában találtunk rá utalást, köszi
 3. Sziasztok! Segítsetek légyszíves nekem. ETK-ban hol van leírva, ha egy kétkezes fegyvert egy kézzel szeretnék használni milyen feltételekkel lehet és milyen negatívummal? Kyel papomnak 19-es erejével, 17-es gyorsaság, ügyességgel szeretnék használni 1 kézzel egy kétkezes buzogányt, ami 3 kg ETK szerint. Köszi előre is!
 4. Nálunk a játékban mellékesen futnak ezek a szálak. Nem helyezünk nagy hangsúlyt rá, de ha úgy jön ki a lépés, nagyon kellemes, vicces pillanatot szül a játékban az ilyen fajta száll. Két aktív karakterem van jelenleg egy boszorkány és Kyel pap. Boszorkánnyal először volt egy érdek házasságom, csak hogy szerezzek föld birtokot. no meg sok mellék szál... Khm-khm.... Aztán a kedves KM behozott egy szintén NJK karaktert, akinek a megformálója Ser Barristen a trónok harcából. Na őt már megszerette a karakterem. Gyorsan le is cseréltem az előző férjem rá. De persze ő tisztességesen legyőzte párbajban Kyel pap már neccesebb. Ők nem nagyon váltogatják a partnereiket. Szegény a szüzességét már elvesztette egy ármánykodó boszorkánytól. Az fájt... KM élvézte sztem. Csapatban van egy másik boszorkány, vele szimpatizál, dehát mégis csak egy boszorkány. tart is tőle ugyanakkor emiatt. Szívét tökéletesen még nem hódította meg senki
 5. Kate

  Történelem

  Annyival kiegészíteném, hogy a Kyel pap oldotta meg, nem a varázsló, mert ő saját magával volt elfoglalva, saját magáról szedte le és győzte meg Istene segítségével hogy a lányokhoz ne nyúljon többet. De a kis szemfüles csak kijátszotta a nézéssel.
 6. Sztem megoldható. pl rányomok egy csábítást, (mellyel a nő iránti vágyat keltem fel),aztán egy sugallatot és máris az ágyamban van pl csábításnál le van írva: "Ha elvétik AME-jüket, az időtartam alatt heves udvarlásba kezdenek az adott hölgynek, azok a férfiak pedig akik különben is vonzódnak a másik nemhez, szinte megörülnek, hogy a nő kedvére tegyenek."
 7. Esetleg adnék a homoszexuálisaknak +10 Asztrál védelmet nehezístésnek.
 8. Sztem mivel varázslatról van szó, mely az elmét és az érzelmeket befolyásolja, gyökeresen, így sztem mindegy hogy kihez vonzódik a kiszemelt férfi. A legeslegerősebb szerelmet, hűséget is pikk-pakk túl lehet ütni, akkor a vonzódást is. Sztem.
 9. Tetra elég vicces hasonlat
 10. Köszönöm játékosként merült fel bennem, de KM-ként is megfontolandó. Egyeztetek másik KM-mel.
 11. Sziasztok! Kérdés merült fel bennem. Ha statikus pajzsot rombolom mondjuk 10 pszivel, akkor ha alacsonyabb vagy ugyanannyi akkor bukta a pajzsát, ha több akkor én a pszi pontokat. Kérdésem: Ha mondjuk hárman támadunk egyszerre mondjuk 3*10 pszivel statikus pajzsot, akkor az 30-as támadásnak számít, vagy ugyanúgy csak 10-nek ? A lényeg, hogy van-e értelme egy közös pszi támadásnak vagy veszett fejsze nyele, támadjon a legerősebb?
 12. Igen, jó ez,amit csak szexelni kell hozzá a boszinak
 13. Igazából én is találtam leírást, aminek ugyanaz a lényege amit @Darabolo is leírt. Annyi pontosítással hogy d6 nap
 14. Nem tudom következhetek-e, de ha igen, íme a következő kérdés: Ki volt Myerra Valerys? Mi volt a leghíresebb tette? Hol halt meg ? Három válasz együttes megoldása lesz a helyes
×
×
 • Új...