Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Kate

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  12
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Kate

 • Rang
  Világjáró

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Kate

  Boszorkány

  Igazából direkt néztem az időt, mert tudtam hogy vissza fogod emlegetni, de bocsika, 25 perc volt az egész, a több mint 3 órából. És azt is ecseteltük miért akarjuk a legjobb áron eladni, mert nagyon deficites a bevételünk a területünkön. Erionba nem mernék olyan nagy fokú kizsákmányolást, azért az veszélyes lenne. Köszönöm a válaszokat egyébként! Sok tetszett belőle
 2. Kate

  Boszorkány

  Köszönöm a válaszokat egyébként, gondolkodom rajta, a karakterem.nem szeretném elbeszzeni, okosan kell valamit csinálni, hohy jól járjon a csapat a sok cucc eladásánál.
 3. Kate

  Boszorkány

  Ja és a legjob, amit el is felejtettem írni, hogy az ékszerész nem.tudja ki vagyok. Láthatatlan voltam a csóknál, a paramcsaimat teljesíti csak.
 4. Kate

  Boszorkány

  Ez rendben, logikus is. Bár attól mert tőlem felvásárolja a cuccaim egy részét, nem értem miért viselkedne különösen. .. Logikai hibára amit Daraboló emleget pedig nem.tudom mi lehet.... (még)
 5. Kate

  Boszorkány

  Kis pontosítással: Eredeti terv az volt, hogy kereskedőkkel adassuk el az összes cuccunk (több ezer aranyról van szó), mert jobban kijövünk anyagilag. Ékszerrel kezdtük. Próbáltam az ékszerésszel eladatni a cuccainkat, akinek Erionba van üzlete. Sikeres, de lassú volt, így jött az ötlet, hogy ő maga vásárolja fel, annyiért amennyiért el tudná adni. Így csak nekünk lenne haszpn. (Rabszolga csók miatt a saját haszna nem érdekeli). Terv több kereskedőt is bevonni.
 6. Kate

  Boszorkány

  Köszi
 7. Kate

  Boszorkány

  Köszönöm szépen! Csak attól félek a drága KM-nek az ilyen nem fog tetszeni ebből minde , mert közben Elf vagyok...
 8. Kate

  Boszorkány

  Bezony. ez mind így volt.
 9. Kate

  Boszorkány

  Köszi, de sajnos a csókmágia ha magától adja, 30 napig hat csak, én úgy tudom :/ Másrészt a karakterem nem biszex
 10. Kate

  Boszorkány

  Köszi! Társaim előtt nem is titkolnám, csak a nagy világ előtt. Km azt mondta találjak valami jót a hűségre, mert különben könnyen baj lesz... :/
 11. Kate

  Boszorkány

  Sziasztok! Segítsetek nekem kérlek. Fél elfként kezdtem a játékot, 8-as szintű boszorkány vagyok, (lassan 9), az utolsó kalandban a drága KM elfé tett. És mellé 3 társammal kaptunk egy Magyarországnyi területet. (Egy lovag-fél akvir, varázsló és egy szintén elf harcművész.) Ezzel még nem is lenne gond, viszont arra gondoltam alakítanék egy boszorkány iskolát a terület egy zeg-zugosabb részében. Ebben kérném a segítségeteket. Az iskolát a külvilág előtt nyilván nem vállalhatom fel. Harci vagy valamilyen más iskolának álcáznám. De az igazi kérdésem az lenne mivel érhetem el, hogy a leendő boszik hűségesek legyenek és ne támadjanak hátba? Nyilván nem csak odeig-óráig szeretném ezt. (Gondolok itt a rabszolga csókra pl.) Egyébként vulgár mágiát dolgozom fel jelen pillanatban 5. Fokra. Előre is köszönöm a válaszokat!
 12. Kate

  Istenek, Papok, Paplovagok és a vallás

  Sziasztok! Én még eléggé új vagyok itt, még ismerkedem az oldallal. Véleményeteket szeretném kérni. Új kalandot indítunk, ahol Kyel pappal leszek. (átlagos értékekkel rendelkezem, az erőm kimagasló 18-as, 19 lesz a vége). Van ötletetek vele kapcsolatban ? milyen jó dolgokat lehet kihozni belőle ?
×