Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Kate

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  103
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Kate

 • Rang
  Sorsfordító

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. @Darabolo és én is KM-dek. Egymásnak is mesélünk többek között. Az egymás közötti szabályon való nem egyezésünket szoktuk feltenni nektek, hogy legyen harmadik szemszög is. Sajnos a M.Á.G.U.S.-ban sok minden nem egyértelmű, ezek előbb-utóbb kibuknak nálunk rendre. Egyébként több partit játszunk, több karakterrel a legtöbbe van varázsló, de nincs az a gond amit leírtál mindenki ugyanannyira aktív.
 2. Sztem ez az átformazásra nem vonazkozik. Ha egy átformázni kívánt dolgot akarsz ,az nem jelenik meg a kezedben. Másrészt sztem azért sem működne, mert honnan tudod hány nyilat lőnek ki? Honna tudod azok mekkora súlyúak? Honnan tudod azok mekkora súlyúak lesznek az átváltozás után? Nekem ezek is problémák.:) Többiek véleményét is ezért kértük ki.
 3. Simán lehet hogy a maradék is, és az átformázott dolog is ugyanúgy repül feléd tovább, szorosan egymás mellett.
 4. Sziasztok! Segítsetek légyszíves. Kedves varázslóm, a játékban kitalált egy jó kombót. Szerinte frenetikus, én KM-ként a fejemet fogom, mert egyrész tetszik hogy ilyen kreatív, másrészt nekem sok aggályom van a kivitelezésben, hogy egyáltalán kivitelezhető-e. Azt találta ki, ha lát íjászokat, pl 35 m-re, távolbahatással kitolja a zónáját (ezzel nincs is baj) majd átformázza a nyilakat másba, mikor elkezdik kilőni, és az megjelenik a kezében hirtelen. (A varázslatot 1 körig tudja kitolni a zárjel miatt) De! Elkezd repülni pl 5 nyíl, akkor egy egyszerű pár MP varázslattal azt egybe formázhatja? Pl egy nagy nyílvesszővé változtatná. Sztem azért nem ilyen egyszerű, mert nem tudja a nyílak pontos méretét, súlyát is ismernie kell. Tudnia kell mekkora lesz a pontos átformázott tárgy mérete, súlya. Ha lesz maradék mi történik azzal? Másrészt az tényleg úgy van, ha átformázza akkor hirtelen oda irányítja/megjelenik ahova akarja? (Pl kezébe) Köszi előre is!
 5. @Darabolo és @MagyarGergely szerintem egyről beszéltek. Mi is univerziálisan játszuk ki az idomítást.
 6. Kate

  Krán - a sötétség birodalma

  A sárkánygyíkok még csak hagyján..... Egy kis csapat munkával, boszi varázslat, erős tank társak és meg voltunk..... Viszont van egy ici-pici sárkányocska is ott, ami épp akkor kelt fel, mikor abba hagytuk tegnap..... Remélem túl éljük.
 7. 1 kör. Utolsó mozaik elhelyezésétől 1 kör áll rendelkezésedre a végjel kimondására, különben elvész a varázs. (Ekkor a manna megmarad persze. )
 8. Formázás elemi mágiára vonatkozik, másra nem fogod használni.
 9. Érdekes felvetés, értékelem mimdenképp. Érdekes a könyv csak konkrét tárgyakról ír végig a diszciplinában. (Kulcs, ékszer stb.) De elfogadom a többiek véleményét, ha szerintetek lehet folyadék is, meggyőzhető vagyok
 10. Igen, ezekben igazad van, nem is tündérként képzeltem, de egy sötét szürkét pl igen. no de mind1, ez a jövő zenéje. Igen jó is a boszi, no meg a játék is
 11. Boszinak sem vagyok elég galád szted, mi lenne ha BM lennék? Akkor fognád igazán a fejed sztem. Bár egy jó útra tért BM? amúgy viccet félre téve, kövezzetek meg ha akartok, de nem tudom miért nem lehet egy aljas galádon kívül máshogy kijátszani egy BM-t. Tudom hogy sok szemét varázslata van, de akkor is...
 12. Változó a pszi pajzs mindenkinél. Csapaton belül és ellenfelekre is értve. Tegnapi ellenfélnek, akin a lélek altatást csinálta, pl nem volt, csak a tudatalattija.
 13. Ugyanezért nem engedtem, és nem is fogom, köszi
 14. Kate

  Ünnepek

  Boldog karácsonyt!
 15. Tyűha, hát köszönöm. Első törvénykönyv van írva a puha fedelesre is, és ugyanúgy néz ki mint a kemény borítós. Csak nem tudtam ugyanaz a beltartalma is-e.
×
×
 • Új...