Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Albruk

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  5
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

1 Követő

Róla: Albruk

 • Rang
  Lócsiszár

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Akkor legyen szerda este a játék után.
 2. Odafenn pénteket írtam, de mivel mindig nálam lesz más nap is szóba jöhet. Akár csütörtök is.
 3. https://boardgamegeek.com/boardgame/39463/cosmic-encounter +2 kieg. Ha szereted a taktikázós, folyamatos interakciót (nem csak amikor rád esik a kör) igénylő, közepesen bonyolult szabályrendszerű játékokat, ahol több száz faj áll rendelkezésre akkor csatlakozz egy kis játékra. A temérdek faj (és játékfelforgató képességeik) miatt gyakoraltilag nincs két egyforma játék. Az átmeneti szövetségek miatt általában nem a legerősebb képességgel bíró játékos nyer. További trükk, hogy kártyalapokon keresztül átmenetileg más (akár játékban nem lévő) fajok képessegit is birtokolhatjuk, ami tová
 4. Köszönöm tetra a választ. A célom nem az lenne, hogy nagy mennyiségű kacatot vigyek magammal, hanem hogy kaland közben ha nagyon jól jönne, előállíthassak eszközöket. Figyelemelterelés, csapdák, vagy éppen egy lakat. Gondolom időmozaikokkal is növelhető a hatóidő ha szükséges.
 5. Sziasztok! Arról szeretnék érdeklődni, hogy mesterfokú mechanikával (MTK) milyen eszközök készíthetők? Pl lehetséges-e medvecsapda, zenélő doboz vagy mechanikus fegyverek mint pl nyílpuska létrehozása (bár inkább átalakítása alapanyagokból) varázslói anyagmágiával? Ugye itt is csak a tömeg számít mint élőlények átalakításánál? Nem olcsó képzettség de érdekelne ha látnám hasznát.
×
×
 • Új...