Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Albruk

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

1 Követő

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

Albruk's Achievements

Lócsiszár

Lócsiszár (4/16)

  1. Nekem az idei tábor nagyszerű élmény volt. Szeretném megköszönni a szervezésnek, a mesélőnknek és a csapattagoknak is. Nekem az étkezés rendben volt, és a hely szerintem továbbra is nagyszerű a táborhoz. A mesélőnk tényleg nagyon felkészült volt, és nagyon jól tudott velünk együttműködni. Nagyon sokféle szerepet játszott, és a legtöbbet nagyon ötletesen, sokat tanultam tőle. A csapat is kevésbé agyalta túl a dolgokat, kevésbé törekedtünk a "minden legyen hihető" és a "legyünk rettentő óvatosak" paradigmára.
  2. Bemutatom Kavarót. Itt áll. Azaz itt. Azaz... álljál már meg. Hova tűnt már megint. Paranoina-Kavaró.pdf
  3. Én ezt már értem. Minden boltost el kell pusztítani mert terméket árulók. És az utcalányokat is. És azokat is akik szellemi terméket árulók.
  4. Albruk

    Élménybeszámolók

    Sziasztok! Szerintem nagyon jó esemény volt, én nagyon jól éreztem magam. Nekem a hely nem volt új, így különösebb meglepetés nem ért. Nem egy nagy szám, de játékra tökéletes, eléggé szét lehetett szóródni. Az áram hiányát sajnos jól kifogtuk. Nekem a kaland nagyon tetszett, a mesélőnk Zarthan játékát szerintem nem fogom elfelejteni egyhamar. A kaland nehéz volt, de az az érzésem már kezdjük érteni az írók logikáját ezért elveszve nem voltunk. Ha szerencsésebbek lettünk volna akkor szerintem meg is oldjuk. Igazából a lényeget nem tudom jobban csavarni: a hangulat fantasztikus volt, rég nevettem ennyit. Igyekszünk jövőre is jönni! Üdv: Zoli
  5. Akkor legyen szerda este a játék után.
  6. Odafenn pénteket írtam, de mivel mindig nálam lesz más nap is szóba jöhet. Akár csütörtök is.
  7. https://boardgamegeek.com/boardgame/39463/cosmic-encounter +2 kieg. Ha szereted a taktikázós, folyamatos interakciót (nem csak amikor rád esik a kör) igénylő, közepesen bonyolult szabályrendszerű játékokat, ahol több száz faj áll rendelkezésre akkor csatlakozz egy kis játékra. A temérdek faj (és játékfelforgató képességeik) miatt gyakoraltilag nincs két egyforma játék. Az átmeneti szövetségek miatt általában nem a legerősebb képességgel bíró játékos nyer. További trükk, hogy kártyalapokon keresztül átmenetileg más (akár játékban nem lévő) fajok képessegit is birtokolhatjuk, ami tovább bonyolítja a lehetőségeket A többiek meg megpróbálhatják megszerezni maguknak vagy eldobatni ezeket kártyákat. Néha visszanyal a fagyi.
  8. Köszönöm tetra a választ. A célom nem az lenne, hogy nagy mennyiségű kacatot vigyek magammal, hanem hogy kaland közben ha nagyon jól jönne, előállíthassak eszközöket. Figyelemelterelés, csapdák, vagy éppen egy lakat. Gondolom időmozaikokkal is növelhető a hatóidő ha szükséges.
  9. Sziasztok! Arról szeretnék érdeklődni, hogy mesterfokú mechanikával (MTK) milyen eszközök készíthetők? Pl lehetséges-e medvecsapda, zenélő doboz vagy mechanikus fegyverek mint pl nyílpuska létrehozása (bár inkább átalakítása alapanyagokból) varázslói anyagmágiával? Ugye itt is csak a tömeg számít mint élőlények átalakításánál? Nem olcsó képzettség de érdekelne ha látnám hasznát.
×
×
  • Új...