Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Sceurpien

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  111
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Sceurpien

 • Rang
  Sorsfordító

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Üdv mindenki. Egy éve pesten élő, és azóta nem MAGUS-ozok, de már nagyon szeretnék. Előre is köszi az ajánlatokat.
 2. Erre én is gondoltam. Tehát ha a vidékről származó harcos apukája egy kovács volt, akkor szerintem minimum ismeri úgy af szinten a kovácsmesterséget. Ha ilyenre gondoltál akkor igazad van.
 3. Sceurpien

  A Karakterek jellemei

  Most nem magára az álatra céloztam. Lehjet hogy a Hastinnál eltértünk tőle, de a kérdés az, mit szóltok a pegazus JELLEMhez, mint hogy ez egy jellem topic.
 4. A kovács csajszinál én is épp erre gondoltam, hogy szerintem max. vmi törp vagy ork hölgyemény lesz. Az istenes ügynél a papok-paplovagokkal semmi gond sincs, mert a képzettségeik hasonlítanak a Sogronhoz és az Adronhoz, ja és egy pici Ranagol beütés( de az inkább csak a fegyverek használatában) .
 5. Sceurpien

  A Karakterek jellemei

  Remélem a többieknek teszik a Hastin. És a pegazus, arról mi a véleményetek?
 6. Újra topicon vok, és már Zunir is jól áll. De most nem erről van szó. Szerintetek Gilronnak lehet papnője. Csak mert nem nagyon illik meg minden. Szóval nem hiszem hogy bármelyik hölgy képes lenne akár egy fegyvert kovácsolni. Szerintetek?
 7. Én inkább nem szólok bele az ókori Izraelt elemző okfejtésekbe, inkább csak annyit mondok, hogy szerintem valamely nemzetnél az egyik könyebb gyalogos seregnek távolsági fegyónak tökéletes lenn e a parittya. Tehát mondjuk egy rövidkardos-botos összeverbúvált sereg mindentagjánál lehetne egy, meg vagy10-20 kő. Ja igen a kövek mérete: szerintem elég lehet a 0,25 kilós kövek használata is. Ja és a célzáshoz: A mostani kalapácsvetők is ki tudnbak lőni azon a nem éppen tág lyukon, pedig nem éppen azt gyakorolják, sőt, még a lendületük is nagyobb.
 8. Sceurpien

  Dumaterem

  FIGYELEM! ACHTUNG! ATTENTION... A világ és Mo. érdekében nézzétek mneg ezt a honlapot! Remélem megnézitek. Nagyon fontos. http://www.kfki.hu/events/hun/fenystafeta.html Mindenkinek kösz
 9. Elátkozott! Azért a sebzés nem csak a nyílon múlik. Az fontos, hogy mennyire lehet felhúzni az íjat, az adja a sebzés nagy részét. A nyílon csak annyi múli, hogy hegyes-e, vagy most törték a fáról. Az elf íj amúgy olyan, hogy elég nehéz megszerezni, mint ahogy a mesterkardot is (lásd a néhány oldallal ezelőtti kardmestert) Nem tom sokan olvastátok-e a Karnevált, de abba TnG olyanok mond, hogy legerősebb fokozat, mármint a kahrei nyílpuskánál, és ez sehol nincs a játékba. Azért engem is érdekel, hogy hogyan lehet azzal a fegyóval szétlőni a egy páncélozott lovag gyomrát, úgyhogy a takarítónők
 10. Kössz a lapot, elég jó. Szóval mindenki úgy gondolja, hogy ugyanaz a két heraldika. De mi van akkor, hogy ha teszemazt egy kráninak kéne? Akkor rakjak rá egy kosfejet? Az az itteniben nem sokat jelent, de ott igen, vagy nem???....
 11. A kérdésem alapja nem a fegyverek, páncélok, pajzsok díszítése, hanem, hogy milyenek a motíviumok. A földi heraldika motívumait tudom úgy ahogy, de ott is ugyanilyenek?
 12. Miért ne lenne játszható egy félork? Kifejezetten élvezetes lenne keresni a hovatartozást.
 13. Félork: ki van dolgozva valahol, vagy csak te mondod? Dzsenn-Amund: Egy dzsenn nem veszi észre hogy egy elfogott amund q****-val csinálja Dzsenn-ork: na ezt nehéz észrevenni Ember-Amund: lásd Dzsenn-amund Dzsenn-elf: ezt is csak te mondod, amúgy hogy néz ki sötét bőrrel és szőke ill. ezüst hajjal? Félelf-dzsenn: Olyan mint a Dzsad-elf szerintem is, de az milyen?
 14. Félork: ki van dolgozva valahol, vagy csak te mondod? Dzsenn-Amund: Egy dzsenn nem veszi észre hogy egy elfogott amund q****-val csinálja Dzsenn-ork: na ezt nehéz észrevenni Ember-Amund: lásd Dzsenn-amund Dzsenn-elf: ezt is csak te mondod, amúgy hogy néz ki sötét bőrrel és szőke ill. ezüst hajjal? Félelf-dzsenn: Olyan mint a Dzsad-elf szerintem is, de az milyen?
 15. Sceurpien

  Mágiahasználók Témája

  A BM hol tanul darton vallással BM-nek. Csak ez érdekel. De nagyon.
×
×
 • Új...