Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

gord a polihisztor

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  108
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

gord a polihisztor's Achievements

Sorsfordító

Sorsfordító (8/16)

 1. ÜHG húdenemvagytok trmékenyek vagy csak eltünt sok vers vagy újra kellet frissíteni.kevés újat láttam.ám akadnak jók is. KITART
 2. aakkor hasonlítsd össze hátulról a sáskaharcost és a hegyi jetit.
 3. Humanitás minden fokon,tudjátok csak ember vagyok és ráadásra elégedett is magammmal,tehát minek játszanék más korcs fajokkal-bahh méghogy elfszabásúak,emberszabású egész ynev-és azthiszem a szövegból létszik gorvicki vagyok tehát szerintem az erdőpille és az amund meg az elf meg a törpe meg mindenki más de legfőként a shadonikak zavaró tényezők.de amúgy békeszerető vagyok.ízlések és pofonok-de közhely-.
 4. nekem továbbra is csak valaki és mandyl versei tetszenek,bár azthiszem hogy nem hiszek de vyergas versei is vonzóak.olyan kevés a vidám hangulatu vers ,igazán lehetne változtatni ezen.
 5. igen tudtommal vagyis igen a többi is az volt!
 6. gyerekek nekem ezek tetszenek:MANDIL:khál ORPHIN:fekete holló
 7. hát itt vagy?ugye nem felejtetted el amit megfogadtunk?gyere át az általánosba beszélgessünk!
 8. hála édesanyám köny-gyűjtő szenvedélyének nekem megvan az acél és oroszlán kivételéve minden M.A.G.U.S. regény.a kezdetektől a gorviki pokolig megkaptam tőle mindent,a legújjabbakat én magam vettem meg de erről a Hőseposzról nem hallottam.mikori ez a könyv?
 9. de ez szerveen kapcsolodott a versekhez és a kritikákhoz.njó rendben gord moderálja magát.
 10. csak azt akartam mondani hogy:szerintem kathin versei a legjobbak és ezzel nem lehet vszekedni. hahahahahahahahahahaah szerepelini fogok a debreceni csokonai színházban és nem ellékszereplőként. voltam és leszek lettem és voltam én vagyok gord mi vagyunk a gord i vagyunk az GORD mi GORD vagyok én vagyok a szép én vagyok az isten én vagyok az ügyes én vagyok a erős én vagyok az isten vagyis gord gord gor gor gord gord kántálja a nép gord csak ennyit szól:ÜHG nép a nép pedig:üdv GORD gord:apa,megöllek,anya akartlak a nép:óóóó gord fényesebben tündököl a nyugati félteke legvilágosabb fáklyályánál,még a nyuati eszme ragyogásánál is. én GORDOK vagyunk majd jönnek talán versek is.
 11. itt van a testverem es nagyon nagyon szeretne hogz beirjam a forum ba hogz itt van: NA TOMI ORULSZ HOGZ BENT VAGZ A KALANDOZOK HONLAP FORUMABAN?!?!?!?! JA ES NAGYON NAGYON ILYEN A TESTVEREM : :evil: :twisted: MAS:mostanaban nem rakok fel verseket majd kesobb,de mar sikerul betartanom a parosrimeket es az asszonancokat is ha kell es megvan a szotagszam is.majd felrakom.Kathin:hany eves vagy es hol laksz? SZERINTEM KATHIN A LEGJOBB!!!!!!!!!! amugy ez a honlap lett a narkotikumom, nem neteztem 1 honapig es majdnem belehaltam hogynem lehettem itt!!!!
 12. Eber tervez -isten perverz- S beleköp a levesébe.
 13. Visszatértem és majd megint elmegyek.Nekem Kathin versei tettszenek az újak közül szinte kizárólag.megeshet hogy versei a régiek közt is megálná a helyét.
 14. GORD isten visssssssssszatért,illetve nem.még mindig nem tudom eldönteni hogy viszatérjek vagy még tartogassam essssssssszenciámat 1-2 évig.Sssssssszeretem látni az ígéretes ifjú költőket, és itt van elég sok.csak így tovább,ám ne feledjétek:lényegtelen dolgokra nem pazarolunk rímeket,mert egyszer elfogynak.
×
×
 • Új...