Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

gord a polihisztor

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  108
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Minden, amit gord a polihisztor tett közzé

 1. ÜHG húdenemvagytok trmékenyek vagy csak eltünt sok vers vagy újra kellet frissíteni.kevés újat láttam.ám akadnak jók is. KITART
 2. aakkor hasonlítsd össze hátulról a sáskaharcost és a hegyi jetit.
 3. Humanitás minden fokon,tudjátok csak ember vagyok és ráadásra elégedett is magammmal,tehát minek játszanék más korcs fajokkal-bahh méghogy elfszabásúak,emberszabású egész ynev-és azthiszem a szövegból létszik gorvicki vagyok tehát szerintem az erdőpille és az amund meg az elf meg a törpe meg mindenki más de legfőként a shadonikak zavaró tényezők.de amúgy békeszerető vagyok.ízlések és pofonok-de közhely-.
 4. nekem továbbra is csak valaki és mandyl versei tetszenek,bár azthiszem hogy nem hiszek de vyergas versei is vonzóak.olyan kevés a vidám hangulatu vers ,igazán lehetne változtatni ezen.
 5. igen tudtommal vagyis igen a többi is az volt!
 6. gyerekek nekem ezek tetszenek:MANDIL:khál ORPHIN:fekete holló
 7. hát itt vagy?ugye nem felejtetted el amit megfogadtunk?gyere át az általánosba beszélgessünk!
 8. hála édesanyám köny-gyűjtő szenvedélyének nekem megvan az acél és oroszlán kivételéve minden M.A.G.U.S. regény.a kezdetektől a gorviki pokolig megkaptam tőle mindent,a legújjabbakat én magam vettem meg de erről a Hőseposzról nem hallottam.mikori ez a könyv?
 9. de ez szerveen kapcsolodott a versekhez és a kritikákhoz.njó rendben gord moderálja magát.
 10. csak azt akartam mondani hogy:szerintem kathin versei a legjobbak és ezzel nem lehet vszekedni. hahahahahahahahahahaah szerepelini fogok a debreceni csokonai színházban és nem ellékszereplőként. voltam és leszek lettem és voltam én vagyok gord mi vagyunk a gord i vagyunk az GORD mi GORD vagyok én vagyok a szép én vagyok az isten én vagyok az ügyes én vagyok a erős én vagyok az isten vagyis gord gord gor gor gord gord kántálja a nép gord csak ennyit szól:ÜHG nép a nép pedig:üdv GORD gord:apa,megöllek,anya akartlak a nép:óóóó gord fényesebben tündököl a nyugati félteke legvilágosabb fáklyályáná
 11. itt van a testverem es nagyon nagyon szeretne hogz beirjam a forum ba hogz itt van: NA TOMI ORULSZ HOGZ BENT VAGZ A KALANDOZOK HONLAP FORUMABAN?!?!?!?! JA ES NAGYON NAGYON ILYEN A TESTVEREM : :evil: :twisted: MAS:mostanaban nem rakok fel verseket majd kesobb,de mar sikerul betartanom a parosrimeket es az asszonancokat is ha kell es megvan a szotagszam is.majd felrakom.Kathin:hany eves vagy es hol laksz? SZERINTEM KATHIN A LEGJOBB!!!!!!!!!! amugy ez a honlap lett a narkotikumom, nem neteztem 1 honapig es majdnem belehaltam hogynem lehettem itt!!!
 12. Eber tervez -isten perverz- S beleköp a levesébe.
 13. Visszatértem és majd megint elmegyek.Nekem Kathin versei tettszenek az újak közül szinte kizárólag.megeshet hogy versei a régiek közt is megálná a helyét.
 14. GORD isten visssssssssszatért,illetve nem.még mindig nem tudom eldönteni hogy viszatérjek vagy még tartogassam essssssssszenciámat 1-2 évig.Sssssssszeretem látni az ígéretes ifjú költőket, és itt van elég sok.csak így tovább,ám ne feledjétek:lényegtelen dolgokra nem pazarolunk rímeket,mert egyszer elfogynak.
 15. visszatértem,remélem hiányoztam most majd lehet hogy felrakok egy kettő három négy ... verset.volt alaklmam gondolkozni és verset írni.
 16. na az hogy foglalkozom az túlzás attól hogy folyton könyveket bújok meg hogy versenyre megyek és hogy próbálok verset írni az még nem jeléenti azt-nállam-hogy foglalkozok vele.mellesleg bölcsészkarra megyek majd ha sárgarigó leszek,vagy filozófiára vagy teológiára és jogra.olvassátok el:AQUINÓI SZENT TAM
 17. látom te is szeretd pilinszkyt Sneer.ennek örülök az eggyik kedven magyar költőm.voltam szavalóversenyen amin csak őt lehetett szavalni.2. lettem.
 18. HA INNI AKAROK ISZOM ÉS HA ENNI AKAROK ESZEM MINDIG AZT CSIN
 19. nem sok világi haszna van a filozófiálgatásnak,sem az enyémnek sem a másénak.a fiozofálgatás célja nem más mint magunk megnyugtatása azáltal hogy tetteinek ,gondolatainka,eszméinket magyarázzunk. mellesleg nem ő írta azt a verset.ő nem ír verseket.
 20. gord a polihisztor

  Ynev országai

  ha ott a nemesek körében vannak akkor természetesen nállunk él a kasztrebdszer,mert a családok megkövetelik,és azért mert attól hogy ki vannak taszítva 1001 évre attól még őrizni kell a hagyományokat különben az esetleges viszatérésük elég bajos lesz.de ha a nép körében vannak akkor nincsen kasztrendszer.
 21. nemnem.javarésze az én koholmáányom.de.olvassatok poppert és méreit ők is így gondolkodnak.az a technikám a gondolkodásra hogy előveszek vagy megveszek egy ilyen könyvet beleolvasok az elejébe és hagyom magamat szárnyalni.így gondolkodásra kötelezem magamat.amit mondtam abban sok volt a rizsa.átültettem az egészet egy tetszetős "popper-váz"-ba.ő és egykettő filozófus áll igazán közel hozzám.ilyen például jacobh böhme,nietsche,popper,müller,mérei.
 22. örülök.de nem ezért írok verseket.nyitok egy új topicot.ha értesz engem tetszeni fog.
 23. sokminden érthettlen nekem is.eeket elmondanám nektek.elmondanám mert igazam van.mindenki ezt mondja.elmondnaám de kevés az életem arra hogy ezt elmagyarázzam.és nem is tudom érdekel ez valakit.engem igen.de a magmbanbeszélés egy idő után unalams.ha érdekel még mondanék egykét dolgot.
 24. nefi:ne törölgesd az egyszavas beszólásokat renben?ad 1:miért tennéd. ad2:mert én alkottam a kritika részleget és remélem ez egy olyan helyahol nics moderálás mindenki szabadon mobd véleményt.én pedig komolyan gondoltam amit írtam.vége. * továbbá:apropo filozófia:alapkérdések:"a színpadi jelenet legnehezebb rész a monológ,amikor a hős egyedül áll,egymaga,ccsak ő és a feladat".ez a legnehezebb.áljatok ki egyszer a színpadra úgy hogy nem kellene ott lennetek és mondjátok ell igazatokat.akkor érezni fogjátok az milyen egyedül lenni.egyedül mert csak t
×
×
 • Új...