Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Sylinn DaRonn

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  8
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Sylinn DaRonn

 • Rang
  Lócsiszár
 1. Szóval! Elf! Ez tudod nálam is így van, nem szeretem kategóriába keretezni az embereket. Ez olyan, mintha valami külön fajról lenne szó amikor a diszkósok vagy a rockerek, vagy (mint én) a metálosok a témák... :shock: Szóval ezzel én is így vagyok, nem szabad kategorizálni! Csak azért az a fura, hogy emberek természetüktől fogva másnak tekintik az embereket ha nem olyanok mint ők maguk, és ezért valahogy más fajként beszélnek róluk... De nem ragozom tovább, hisz én is ezt teszem!
 2. Én voltam előbb is, csak nem látsztott
 3. Kedves Nefadar! Egy régebbi irományodba olvastam azt a kérdést, hogy miért van az, hogy a szerepjátékosok nagy része rocker. Tudod, ebben én is részt vevő vagyok, és talán magamból indulva meg tudom magyarázni Neked a dolgot. Azért lehet, mert: A rockerek szerintem mélyebb érzésű emberek közül kerülnek ki, akik értik és érzik a zenét, ezért is rockerek. És ők azok, akik tudnak elvontan gondolkodni, ez a zenei ízlésükben is tükröződik, hiszen ezek a stílusú dalok többnyire elvont gondolkodású emberektől szólnak elvont gondolkodású embereknek. És mi rockerek vagyunk azok, akik igaán megértik ez
 4. Tudjátok, szerintem a horoszkóp csak egy kitaláció amit bárki meg tud csinálni. Lehet hogy néha néhány emberre igaz, de azért az életünket mi irányítjuk!
 5. Tudjátok, én úgy vagyok ezzel az Isten-dologgal, hogy a következő a véleményem: Szerintem van, mert LENNIE KELL, csak én nem tudom elhinni. Miért is? Lennie KELL, mert valahogy a mindenségnek meg kellett teremtődnie, semmi nem képes csak úgy lenni magától. Szóval lennie kell. De! :? Nekem kell valami hogy elhiggyem hogy van. Bár azon is el lehet gondolkozni, hogy milliól nem tévedhetnek amikor templomba járnak, imádkoznak és hasonlók. Nem tévedhetnek, ha annyira hisznek benne. Én mindenesetre tisztelem azokat az embereket akik tényleg hisznek, de én úgy érzem, soha nem lennék képes rá.
 6. Sylinn DaRonn

  Zene

  És még egy kérdés: Hogy lehet V
 7. Sylinn DaRonn

  Zene

  Valaki legyen oly kedves és mondja meg nekem hogy hogyan lehet képeket rakni a fejem mellé! Plíz! :shock:
 8. Sylinn DaRonn

  Zene

  Venes! Nekem megvan a zenéje, még nem igazán hallgattam, de amit eddig hallotta mbelőle, az szerintem is jó!
×
×
 • Új...