Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

PocketRambo

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden, amit PocketRambo tett közzé

  1. PocketRambo

    Wier

    Szia. Elsőre én is így gondoltam, bár a "semmi féle vérmágiának és VÉRREL kapcsolatos varázslatnak nem esnek áldozatául" kétségeket kelltett bennem. Ezért is tettem fel a kérdést. MagyarGergely el átbeszélve a témát, (a fentebb leírtak mellett) én ezt a következtetést vontam le: Sanquinator azért nem lehet egy Wier, mert bár más vérének befojásolása nem jelent akadályt, kivéve ha a saját vére szükséges hozzá. A mana megszerzése a probléma. Rendben van, hogy a vér csak csatorna és Tharr lényágíti át, hogy a szakrális mágia számára alkalmazható legyen. Viszont a rituálénak fontos része a vér megivása. Ekkor lép működésbe a wier kikapcsolhatatlan különleges mágikus szerve, mely az életerőt varázserővé alakítja. A már ezen részétől megfosztott vér pedig nem alkalmas hogy csatornaként működjön az elsődleges anyagi sík és a Lindigass között. A rituálék igen kötött kánon szerint folynak,így egy ekkora változás azt eredményezi hogy a Sanquinator mana nélkül marad. Én így értelmeztem. Így is alkalmazom de mindenki maga dönti el. A lényeg, hogy élvezzétek a játékot. Jó kalandozást!
  2. PocketRambo

    Wier

    Szia. Köszönöm a választ. Jómagam is hasonlóképpen vélekedtem ezzel kapcsolatban de mint írtad, konkrétan sehol sem található lejegyezve. Eljátszottam a gondolattal hogy egy faj (wier) és kaszt (sanquinator) akik ennyire kötődnek a vérhez, egy igen jó párosítást alkotna. Mind szerepjáték, mind hatékonyság terén. Mivel gyanúsan a tápolás felé hajlott az egész, ugyanakkor örömmel játszottam volna ki egy mások halálától függő karaktert, kíváncsi voltam az ebben tapasztaltabbak véleményére. Most hogy ezzel tisztába kerültem, jogosan merül fel a kérdés bennem hogy a vérük "ami szuperebb,védetebb,befolyásolhatatlanabb" ugyan ennyire ellenálló e az ősmágia hatalomszavai ellen értsd:Vérköd,vérdagály, gránitvért?
  3. PocketRambo

    Wier

    "Semmiféle vérmágiának és vérrel kapcsolatos varázslatnak nem esnek áldozatául. Az ilyen varázslat a vérivón létre sem jön." Ez csak az ellenük, ártó szándékkal alkalmazott varázslatokra igaz? Mint valamiféle immunitás. Vagy a vérük alkalmatlan a mágia álltali befolyásolásra? Teszem azt: Egy wier sanquinator (már ha lehetséges egy ilyen párosítás) alkalmazhat-e olyan vérmágiát, mely komponensei között a saját vére is szerepel? Illetve az előző példánál maradva visszaszerezheti e egyáltalán manapontjait az egyedi "imádságát" használva?
×
×
  • Új...