Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Sigurd O'romell

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    171
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Hozzászólások Sigurd O'romell által közzétéve

  1. Szervusz 

    Nem bántásból mondom, kedves Legolol345 és tényleg tisztelem, h van valaki aki egyáltalán videót csinál a MAGUS ról, (nem tudom h te narráltad e) de engem nagyon zavart a narrátor beszédhibalája. Tudom h ez ellen nem lehet nagyon mit tenni, és h az akinek van, nagyon szenved vele, de szerencsére egy idő múlva már fel sem tűnik az embernek, (van egy osztálytársam, aki dadog, hét éve majd' minden nap beszélünk, és már kitalalom h mit szeretne mondani.) Szóval ez egy kicsit zavart, de amúgy hajrá, nagyon örülnék ha lenne egy újabb MAGUSos csatorna a ytn. Hajrá!

    És meg egyszer: véletlenül se szeretnélek ezzel a hozzászólással senkit se bántani, hiszen az ilyenekről senki sem tehet. 

    Tisztelettel  és köszönettel : Sigurd voltam, a Shadoni.

    Legolol345 kedveli ezt
  2. 1 perccel ezelőtt-kor Legolol345 írta:
    On 2021. 03. 15. at 15:08-kor Deodatus írta:

    A következő lényegében egy wikipédia cikk fordítása:

    Egy pillanatra csak képzeljük el, hogy valaki leírja a következőket 2030-ban:

    Nem állítom, hogy ennek így kéne történnie, de szerintem ez egy olyan lehetséges jövő, amelyet érdemes végigjárni gondolatban.

    Mi lenne benne jó? Mi lenne benne rossz? Melyik része könnyű? Melyik szinte lehetetlen?

    Ez most h jön ide?

  3. 30 perccel ezelőtt-kor tetra írta:

    És benne van a szabályokban, hogy TILOS azoktól eltérni, sőt, hozzátenni sem szabad, csak azt szabad használni, ami betű szerint benne van a könyvben? Szerintem épp az ellenkezője szerepel, a bíztatás, hogy térjetek el, ahol nektek tetszik.

    Természetesen lehet háziszabályokat létrehozni, ezt le is írták, mind a KKUK ban , mind az ETK ban. De ha már a karakteralkotás alapja is teljesen más, akkor ezt ne nevezzük MAGUS nak.

×
×
  • Új...