Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Magus Sebastian

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  36
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Minden, amit Magus Sebastian tett közzé

 1. végül is fegyveres topic talán maradhat a bejegyzés. SHADONI PÁNCÉLTÖRŐ az ostromfegyver? Hogy néz az ki? van valahol róla fotó vagy rajz? Milyen messzire lő az? mekkora a sebzése? Mi kell ahhoz hogy valaki használja? van olyan hogy ostromfegyver képzettség?
 2. NEM nyálaztam át a 41 oldalt így felteszem ezt a kérdést. van valamilyen csoportkép az istenekről vagy az hogyan néznek ki?
 3. Magus Sebastian

  Képzettségrendszer

  KÉRDÉS harcművészetet akar a fejvadász tanulni mert van rá oktatása. tűz útja. később megtanulhatja a pusztakezesharc-birkózást vagy az egyik automatikusan kizárja a másikat?
 4. KÉRDÉS harcművészetet akar a fejvadász tanulni mert van rá oktatása. tűz útja. később megtanulhatja a pusztakezesharc-birkózást vagy az egyik automatikusan kizárja a másikat?
 5. Magus Sebastian

  Dumaterem

  KÉRDÉS harcművészetet akar a fejvadász tanulni mert van rá oktatása. tűz útja. később megtanulhatja a pusztakezesharc-birkózást vagy az egyik automatikusan kizárja a másikat?
 6. Magus Sebastian

  Dumaterem

  sakcok. acél lovagi pallossal túlétst tudok e csinálni ha abit acél páncélozott visel az ellenség. eleve acél fegyverrel túl tudoke-e ütni abit acél páncélt. és ha igen akkor mennyit sérül vagy milyen szabályok vonatkoznak a túlütött abbit acél páncélra.
 7. Magus Sebastian

  Dumaterem

  Második törvénykönyv. Mechanika mf. kérdés: milyen mechanikus szerkezeteket lehet megalkotni ezzel a tudással. nem csak csapdára gondolok. van valami lista?
 8. Magus Sebastian

  Dumaterem

  Kéne nekem valami írás a törpe társadalomról, szokásokról stb.
 9. Magus Sebastian

  Dumaterem

  Az ősi paktum mikor íródott? melyik korba. biztos nem a jelenbe- hetedkorba- hiszen akkor nem ősi paktum volna a neve.
 10. Magus Sebastian

  Dumaterem

  TÖRPE testbe zárni egy mozaik varázslót
 11. Magus Sebastian

  Dumaterem

  akkor létezhet olyan hogy egy homonkuluszba egy mágiahasználó lelket ültetnek bele és azt börtönöznek be? leirás szerint ha a lélek tudta a pszit akkor a homonkulusz is tudja a pszit. de ez igaz akkor is ha mozaik mágiáról van szó? vagy a mozaikmágus lelke olyan erős, hogy azt nem lehet lélekcsapdával homonkuluszba zárni.
 12. Magus Sebastian

  Dumaterem

  Mi a homonkulusz ?
 13. Magus Sebastian

  Dumaterem

  mi a homonkulusz és van olyan a mágusba?
 14. Magus Sebastian

  Dumaterem

  megadom asz email cimem. elküldenéd nekem ezt a 3 bestáriumot?
 15. Magus Sebastian

  Dumaterem

  KORCS SÁRKÁNY. harci adatai érdekelnének. ETK kalandhoz- ez neked szól Magyar Gergely tehát nem fikázni hanem számokat írni- kéne. azt tudom hogy sheral hegységben is előfordulnak. Azt tudom hogy a legnagyobb korcs sárkány 70 méter hosszú és 15 méter nagyságú apróság. engemet érdekelne a KÉ. TÉ.VÉ,CÉ,rendelkezik e manával egy korcs sárkány és ha igen akkor mennyivel? illetve az sfé.
 16. Magus Sebastian

  Dumaterem

  Elfogadom hogy te alkottad a mágus első törvény könyvét (ETK). de miért van az hogy ha ÚTK kérdést teszek fel csak az jön tőled válaszba hogy az útk az szar játszódj az ETK-VAL. válaszolj a kérdésre ha tudsz válaszolni. AMÚGY SOROLJAM A HIBÁKAT AZ ETKBAN? félre értés ne essék az ÚTK-ba is van hiba.
 17. Magus Sebastian

  Dumaterem

  A KÉRDÉS AZ VOLT MENNYI az áttőereje. tudom, hogy van de az nincs leírva hogy mennyi az átütőereje.
 18. Magus Sebastian

  Dumaterem

  A 14. században egyesítették a lándzsa és a bárd előnyös tulajdonságait. Így jött létre az alabárd. Svájcban alakult ki a lovagi harcmodorral szemben. Hegyes nyársrészével szúrni lehetett, a hosszú nyél végére erősített bárddal keresztül lehetett vágni a lovagi sisakot vagy vértet, az ellentétes oldalon levő kampóval pedig ki lehetett rántani a lovagot a nyeregből. az alabárdnak a hegyes felével lehet szurni akkor kéne legyen átütőereje.
 19. Magus Sebastian

  Dumaterem

  yneven milyen gyakoriak a varázsfegyverek? értem ezalatt a megrúnázott régi fegyvereket akiknek saját legendáik vannak? egy alabárdnak alapból mekkora az átütőerő? hogy számolom ki egy fegyver átütőerejét? ÚTK KÖNYV.
 20. ROLL20-AS FELÜLETEN etk vagy utk tudok mesélni. minden nap 17 óra után harcorientált történetek.
 21. Magus Sebastian

  Karakteralkotás

  név szerint mire gondolsz?
 22. Magus Sebastian

  Karakteralkotás

  Nem értem mi baj van azzal ha valaki tápolni akarja a karakterét, nekem bejön az hogy ha eléred a képzettség 4-dik fokát akkor 1 tulajdonságod növekszik. a 10 képesség 135 pont elosztás pedig jó. egy harcosnak nem kell szexinek (16-os) lennie. elég ha erős. az első szinten nem baj ha 4-esre felviszi a képzetségét. tetszik az hogy bizonyos képzettségekhez másik képzettség megléte szükséges.
 23. az eredeti ár szorozva 25-tel mert abbit-acélról beszélünk ezt szorzom 10-zel mivel elérhetetlenségi piaci szórzó (x10) mert abasziszba (ifinbe) 4- kovács család csinálja csak. ha kell a cucc akkor spórolják össze az aranyakat. nem is rohangálnak 2-es kalandozok-akiknek én mesélek- abit cucokal. majd a 7-8as szinten megkapják.
 24. mitril és lunirok nem elérhetőek.
 25. mozaik varázsló manapontja természetes alvás után visszakapja a pontjait? etk.
×
×
 • Új...