Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Magus Sebastian

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    55
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Hozzászólások Magus Sebastian által közzétéve

  1. az én KM azt mondta hogy 1-es szinten 1 db képzettségem lehet 4-esen de akkor annyival később kerültem ki a suliból és csak olyan képzettség amihez nincs elő követelmény.

    Pl erigowi íjásznál a 3-as íjhasználatom lehet indulásból 4-es-kap köteles-. És csak az 5-ös szinten lehet 5-ös fokú ha folyamatosan azt használtam.

  2. üdv. tegnap kaptam egy fura kérdést amire azt a választ adtam hogy utána járok.

    anyagmágus - dorani varázsló aki természetes anyagok anyagmágiát tanult- ki tudja javítani varázslattal a csapatnak a páncélját?  sfé csökkenés volt. ha igen akkor melyik varázslat az. vagy elkerülte a figyelmemet de nem láttam olyan varázslatot ahol a hatás maradandó és ijsemmire lehetne használni.

  3. úgy emlékszem mintha volna valahol egy leírás a korszakokról. mikor volt az első kor és mi történt akkor. a jelen az a hatodkor vége vagy a hetedkor. rég olvastam itt erről. nem tudna valaki segiteni ebbe. hol van az az írás ami ezt taglalta?

  4. 1 kérdés.

    abbit acélból csinál nekem törpe kovács mestermunkát. leadtam egy rendelést: 1 db tőr, 1 db pallos, 1 db kétkezes csatabárd. melyiknek mennyi idő alatt készül el ha csak az enyémmel foglalkozik és napi 12 órát (reggeltől estig). mennyi idő lenne a kértem volna kézre kovácsolást és mennyi idő lenne ha nem. ugyan ez a kérdés ha ember kovács mesterrel csináltatom meg. és kovács mester. és mester munka.

    2 kérdés

    csak abasziszba termelenek ki abbit acélt vagy máshol is?

     

  5. sakcok. acél lovagi pallossal túlétst tudok e csinálni ha abit acél páncélozott visel az ellenség.

    eleve acél fegyverrel túl tudoke-e ütni abit acél páncélt.

    és ha igen akkor mennyit sérül vagy milyen szabályok vonatkoznak a túlütött abbit acél páncélra.

×
×
  • Új...