Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Praedarmon

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden, amit Praedarmon tett közzé

  1. Praedarmon

    Magus kártya

    Tetra: A lapok 90%-a hivatalosan megjelent regeny vagy hivatalos forras. Ami nem, azok pedig nemsokara hivatalossa valnak. A kartya keszitoinek celja a magus kozossegenek kozelebbe kovacsolasa. A kartya egesz evben minimum 2 komolyabb kiegeszitovel orvendezteti meg a jatekosokat, jelen pillanatban a gyepuvidek kiegeszito fog napvilagot latni ami az egyik legjobb magus regenyen alapul: A pokol cimu muvet veszi alapul. Igy olyan szereplok jonnek mint pl a Buyuk. Hidd el teljesen alaptalan amit allitasz, latogasd meg a kozossegeket, meg fognak cafolni! Meg a vegen te is jatekos, gyujto leszel! Legolo: Nem olyan bonyolult, erre valona kezdo csomag amivel pikk-pakk meg lehet tanulni jatszani! Az mk.deltavision.hu oldalon keress ra. Vagy a facebookon a magus tarsalgo keresd meg
  2. Praedarmon

    Magus kártya

    Sajnalaom hogy ezt tapasztalod. Ha megnezed az altalam irt video/face/honalpot akkor rajossz, hogy az utobbi 4-5 ev alatt a magus zaszloshajoja a kartya, olyan szervezetseg van mogotte amit mindenki kivanhat csak, 4 eve toretlen a fejlodes es a leheto legjobb kezekben van! Olvass, tajekozodj ne csak itelkezz kerlek, szerintem te is maskepp fogod latni! Tobb mint 300-400 jatekos nem tevedhet..
  3. Praedarmon

    Magus kártya

    Varunk szeretettel a magus kartya tarsalgo face oldalan! Nezzetek meg a Talalkozunk Torozonnal Magus kartyarol szolo videojat! Vagy latogassatok el az mk.deltavision.hu oldalra! Fantasztikus egy jatek! Jomagam 22 eve jatszom!
  4. Praedarmon

    Magus kártya

    Mondjuk azt hogy közel 4000 lap jelent eddig meg, így színesítve ki az Ynevi palettát! Nem gondolnám, hogy a kártya szét túrta volna Ynevet. Az útóbbi időkben pedig az írókkal folyamatosan egyeztetve került egyre közelebb az irodalom és a kártya világa.
  5. Sziasztok! Ha már magus, akkor nem mehetünk el szó nélkül a magus kártya mellett sem. Szeretném a segítségeteket kérni abban, ha valakinél lapulnak még a szekrény mélyén elhagyatva mappák, gyűjtemények, lapkészletek, ne tartsa magában! keressen fel ezen a mail címen: freemail79 kukac freemail pont hu Köszönöm!
×
×
  • Új...