Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Whooni

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    32
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden, amit Whooni tett közzé

  1. Lehet félreérthető voltam. A mai nap marad! A modul nyitó után van a játék! a tuzrakonal
  2. kellene mindenkinek a szülővárosa a freestylehoz

  3. Kérlek mindenki küldje el a szülővárosát. Maradjunk abban h a verseny modul után játszunk, be kell fejezzünk egy másik mesét a chutzpah-val 🤷‍♂️
  4. megrémítettél Sir! vagy mégsem? =) nagyon várom!
  5. Figyelem! ki mikor tervezik megérkezni? idézek a programból: 13:00-17:00 - Táborhely felfedezése,szobák elfoglalása, szabad játék 17:00 – 17:30 – KM megbeszélés. kérdés hogy ebbe az intervallumba bele tudjuk e illeszteni a játékot? Whooni
  6. Hordaba verődve irány az agymenes! intezem!
  7. sima még egy hely ok valaki?
  8. Sir Thomas szeretnek beülni valamelyik jatekodra!
  9. Szokott lenni egy ilyen fórum gondolom elindítom most ha nincs jó helye itt majd kérem az adminisztrátorokat hogy tegyék át. És el is kezdenem a sort a tábor nyitónapján egy kb. 3 h-s Freestyle mesélésre invitálok öt hat embert.
  10. Whooni

    Élménybeszámolók

    Idén is hazavittem a vert sereget nagyon jó tábor volt, nekem kifejezetten tetszett a helyszín, habár ha napokat kell egy tűzgödör körül gubbasszak, az nekem mindegy hol van Köszönöm a szervezést, a gördülékeny kommunikációt, a kedves szavakat a nagy röhögéseket, minden koccintást és emlékezetes pillanatot! tovabbra is az egyik legszimpatikusabb ebben az egész dologban, az az, hogy mindenféle embereket milyen szépen hoz össze a közös szenvedély (mondjuk ezzel az erővel egy elvonókúrán is így kellene éreznem magam 🤷‍♂️) és már nem-annyira-new-comerként is boldog vagyok h a gyereket (és a “fogadott fiaimat) ilyen nyitott közösségbe hoztam, hozhattam. szoval; köszönöm! valamint köszönöm a csapatoknak is a mesélőknek és a rapid versenyes csapatomnak is, nagyon nagy élmény volt együtt megformálni azt a röpke világot (hogy hogyan találta ki a pontozási rendszert Hulla azt mai napig nem értem, de köszi srácok! 😂😂😂😂❤️) Az étel idén is megtanított arra, hogy örüljünk annak ami van, és aki evett a pörikből annak egészségére! kicsit nem is tudom, hogyan zökkenek majd vissza Ynevrol Budapestre.
  11. Nekem meg nincs csapatom
  12. Whooni

    Élménybeszámolók

    A vert sereg hazaért módosítom majd a poszt és írok részletesebben (mert van miről!) de most rendbe szedjük magunkat. koszonjuk mindenkinek - hatalmas elmeny volt!
×
×
  • Új...