Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Darun

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  1 332
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Minden, amit Darun tett közzé

 1. Darun

  Ünnepek

  Boldog Karácsonyt minden kalandozónak!
 2. Darun

  Ünnepek

  Boldog születésnapot Felon!
 3. Darun

  Ünnepek

  Boldog Karácsonyt kívánok minden kalandozónak, a Táborba készülődőknek meg: érezzétek jól magatokat a világvége utáni első szerepjátékos táborban
 4. Líthas! Amennyiben Hulla mester elfogadja a kihívást, úgy önként ajánlkoznék mellé segédnek, amennyiben személyem megfelel számára eme posztra. Természetesen "halála" esetén (amennyiben az az egyébként elképzelhetetlen eset állna elő hogy alulmaradna a párbajban) kötelességemnek érezném hogy becsülete védelme érdekében magamhoz ragadjam a gyilkos kockákat és becsületén esett csorbát... tovább mélyítsem. És hogy on legyek... én max részvételi oklevéllel rendelkezem. Továbbá az emlékezetes királyréti táborban "párbajsegéd"-kén működtem közre a Vérpisti verseny TÉ és damage-san alkotásánál, akik emlékeim szerint kategóriájukban dobogósok lettek. Az érdem természetesen Raze bátyámat illeti. Továbbá nem hivatalos eredmény, de 2004-es NYT-n sztem nekem halt meg a legtöbb karim. Vagyis inkább az az egy halt meg a legtöbbször. És bár hivatalosan Sir Thomas sem nyert semmit a saját bevallása szerint, azért nem hivatalosan sztem nyugodtan bezsebelhet(sz) egy a "tábor legnépszerűbb, versenymodulon kívüli játékszervező"-i díjat!
 5. Bad command or file name... Retry... Fatal Error! Critical System Failur! Please Restart!
 6. Ezért jó hogy fészbúkon is ott vagyunk. Így szimultán lehet ott is meg itt is kalandozni. Felon: de a kérdés nem arra irányult hogy "eddig hány kalandozó volt az oldal szervezte táborokban, aki számít" hanem csak szimplán az összes résztvevőt kérdezték.
 7. Szerintem valakiket kifelejtettél.
 8. Darun

  Ünnepek

  Boldog Születésnapot Venes!
 9. Az avatarokat kicsit viccesen osztogatja kategóriákba. Sajátot nem tudtam feltölteni, ezért gondoltam megnézem a galériát. Még csak a 4. oldalig jutottam, de eddig legalább 4 női avatart láttam, holott "Férfi avatarok"-re szűrtem. Kicsit ez is olyan *******-os lett.
 10. Azt se felejtsük el hogy ha nem lett volna ez a TÁP rendszer, most a mi Ynevünk is szegényebb lenne pl egy Oggy-val. Így hogy tudom hogy mit vesztettem volna azzal ha a rendszer nem teszi lehetővé az ő szereplést, nagyon örülök annak hogy bekerült ez az "újítás".
 11. Tudtommal még egy kalandozok táborban sem voltak előre generált karakterek.
 12. Én is erre gondoltam. Bár ez egy M*-al foglalkozó csoport, sztem nem elhanyagolható információ. A probléma az hogy ez nem ad pontos információt, hiszen én is próbáltam pl a Werewolf-ot, viszont azóta sem játszottam és azt a keveset is elfelejtettem amit ott hallottam. És ez még a jobbik eset, mert tetszett a játék, de pl ha Vampire-t játszottunk volna és nem is tetszett volna, akkor ez egy felesleges és félrevezető plusz infó lenne. A másik: karaktert bemutatni egy mondatban? Sztem ha ez menne, az vagy személyiség nélküli karakter lenne, vagy onnantól értelmét veszítené az előtörténet, hiszen (tudtommal) az pont erre szolgál(na). Lásd az idei karakteralkotást. A többit én is jó ötletnek tartom. Esetleg lehetne még kedvenc utolsó mondat
 13. Darun

  Dumaterem

  Vajon ez költői kérdés volt?
 14. Azért a félelem és az óvatosság nem ugyan az. És gyanítom van olyan kalandozó is akire egyik sem igaz.
 15. Pont ezért nem járok TT-re. Én vagyok a rossz példa. Jadis: mondanám hogy vannak egyéb meggyőző eszközök is a tarsolyomban, de azért vagyok már annyira tapasztalt "hobby fejvadász" hogy a iaido bemutató után inkább hallgassak. (az erőszak amúgy sem kenyerem)
 16. Líthas! Én is ezt néztem. Az új karakteralkotással előnyösebb volt pár olyan kaszt ami a TP rendszerű vásárlásnál hátrányba került. Szóval már csak ezért megéri néha változtatni. Én is elgondolkodtam azon (is) hogy végre karakteralkotáson kívüli karakterkoncepciót is lehet hozni ami szintén tetszett. A megkötések engem annyira nem zavartak, mivel Darton paplovagot nem akartam hozni, Antiss-on nem akartam járni és varázsló kariban sem gondolkodtam. Szerintem egy igen ötletes és jó alternatíva a TP rendszerű vásárlás mellett. Ezzel arra akartam célozni hogy nem örülnék ha leváltaná azt, ugyanakkor azt sem szeretném ha nem lenne jövője. Azt ugyan nem várom el hogy a leendő modulírók mindkét karakteralkotási rendszerre vonatkozóan készítsenek modult, de az jó lenne ha felváltva lenne ilyen is meg olyan is. Esetleg lehet kitalálni harmadik alternatívát. Darun
 17. Még pár tábor és én is rászánom magam egy esőtáncra. Jadis: Téli nem gond. Egyrészt oda én se járok mostanában, másrészt télen nekem ne eső essen! Olyanról meg még nem hallottam hogy valakinek ne lett volna csapata (lásd: mi). Főleg ha hölgy játékosról van szó.
 18. Mert pont akkor Trónok harcoltatok Jadis: meg is lett az eredménye. Ezek után viszont nincs kifogás hogy nem jössz táborba
 19. Darun

  Helyzetjelentések

  Az utolsó troll is haza ért a táborból. (és nem mellesleg nem is vagyok hiéna ;P )
 20. Darun

  Helyzetjelentések

  4,5 órája hagytam abba a pakolást. Azért hagytam abba mert befejezni ugye még nem sikerült. Most reggel öt óra után kellemes az idő, már világos van. Hétfőn azt mondták a kollégáim hogy a héten folytatódni fog a kánikula. (megjegyzés: ezek a kollégák azok akik biztosra vették Olaszország EB győzelmét is) Most kellemesen dörög az ég a háttérben, sötétség jön nyugat felől, valószínű Dark Zala útra kelt. Lassan majd én is. Idén magammal viszem a Kosfejes amulettet, talán megóvja a karim a haláltól. Jó lenne szakítani végre a hagyományokkal. Sokan mondják hogy nincs olyan hogy globális felmelegedés. Én ezt értem is, de délután fél ötkor, árnyékban miért van 37 fok? És ha a meleg nem lenne elég, előjöttek a szúnyogok is. Csak azt nem tudom honnan, mikor hetek óta nem volt rendes eső. Ráadásul ez mutáns/mocsári fajta ami már akkor viszket amikor még el se kezdte szívni az ember vérét. Lassan a melegre is immunisak lesznek. Szemben velünk. Annak is eljön az ideje hamarosan hogy az UV sugárzás károsabb lesz mint a radioaktív. Most pedig nekiállok megcsinálni a karakterlapom.
×
×
 • Új...