Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Veichassur

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  59
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Veichassur

 • Rang
  Kocsmák bajnoka
 1. Ez mindig így van az élet egyetlen törvényszerűsége A JK halál nem túl elfogadható szerintem egy KM-től, ha tényleg nem huszadszorra csinál egyértelműen hatalmas hülyeséget a JK... Egyébiránt éppen ezért került bele az ETK-ba a morális szabály...1 hülyeség/rossz kockadobás/hatalmas túlütés nem a kari élete. Kötözködést félretéve, a szerepjáték komolyságára kanyarítva a szót: Kezdő KM-ként igencsak figyelnem kell a játék alatti hangulat-egyensúlyra. Glen a megmondhatója, hogy azért nem szoktam véresen komolyan venni minden szituációt (bár azt nagyon bánom, mikor egy nagyon nagyon sötét hangul
 2. Veichassur

  Dumaterem

  Ügyes, ügyes :P Első olvasatra még el is hittem, de aztán el kezdett dolgozni az agyam: túl gyanús volt az április 1-jei időpont, nomeg az, hogy azért ilyesmire nem sok jogalappal rendelkeznek. (MAGUS jogok ide vagy oda)
 3. Veichassur

  Humor

  Bár inkább irodalom (angol nonszensz), de szerintem sorolható a humor részlegbe is Edward Lear A két Agglegény (Fordította Havasi Attila) Egy házban élt két Agglegény, kik nem maradtak veszteg: egyik fogott egy Egeret, a másik meg egy Kekszet. És akkor így szólt az, amelyik Egeret fogott: "Ez épp kapóra jön, mert itthon minden elfogyott. Nincs más, csak egy kis citromunk meg egy kanálka mézünk, és vacsorázni mit fogunk? Hisz nincs már semmi pénzünk. És félő, hogy ha vacsorára semmit sem eszünk, hajunk és szempillánk kihull, és soványak leszünk." A másik erre így felelt (aki Kekszet fogott):
 4. A régi csapatomban volt egy emberke, aki nem mindig egészen értette meg, hogy a csapatnak nem tetszik, amit csinál... már alapvetően emberileg is igen érdekes személyiség De mikor a varázslójával úgy kavarta dolgokat a csapat ellen, hogy már majdnem minden lehetséges csoportot ránkuszított, eléggé idegesek lettünk rá. Mindenesetre azt akarom leszűrni az egészből, hogy még ha egy ember azon dolgozik is, bár nem tudatosan, hogy elrontsa a játékot, akkor is élvezhető marad...szvsz...pláne, hogy jelentős humorforrás volt a karaktere különböző módon tervezgetett elhalálozása Veichassur, az
 5. Üdv! Kedves Kiara: nem maradtál le semmiről, csak életet leheltem a topicba szerintem is függ az elválás mikéntjétől, felteszem Te is erre gondoltál. Felmerül a kérdés: lehet-e egy volt kapcsolatból működőképes barátság, vagy csak egy kölcsönös utálat vezethet ki az addigi rózsaszín ködből? A festés és rajzolás lehet, hogy jó feszültség levezetők, de nem nekem lettek kitalálva, inkább megkímélném a világot Kül ti mennyire szoktátok elhülyülni a magus partykat? (ha már így szóba került, mint a bulihoz hasonló kikapcsolódás.)
 6. Veichassur

  Dumaterem

  Üdv! Hát én is épp azt tervezem, hogy kipróbálom, de csak jövőre lesz rá lehetőségem. Játék közben, megfelelő társasággal szerintem elronthatatlan az ember kedve, még ha nem is minden úgy megy a modulban, ahogy kéne. Csapatokat gondolom előre tisztázni kell, míg a km-ek kiosztása véletlenszerűen történik, vagy vmi ilyesmi, nem? Mennyire van minden előre letervezve? szabadidő, egyéb elfoglaltságok?
 7. Üdv! Gem: a név esetleg még középkori német is lehet, de én az Anyrok alkonyából vettem kölcsön, ahol egy hamuszín bőrű elf varázslót takar. És
 8. No nem tudom ez hogyan kapcsolódott az eddigi gondolatmenethez, mert amit említettem karddal rohangálós terv nem éppen heroikus, de még véletlenül sem lovagias és természetesen csak humorizáltam, hogy ilyet teszek, bár lenne hozzá valóban kardom is, meg karom is, hogy eszközöljem
 9. Veichassur

  Dumaterem

  Egyébként milyenek a nyári/téli táborok? Hányan szoktatok lenni, milyen a hangulat? (na vajon? ) Próbálok informálódni, mert jövőre tervezem, hogy megyek.
 10. Ha nem is a klasszikus értelemben vett lovagok, de azért még akadnak erényes emberek a mai modern világban is, hidd el. Példának okáért, amit űzök karate-stílusban sem véletlenül hívjuk magunkat zen-do lovagnak. De szerintem bármelyik értelmes, erkölcsös embert nevezhetjük ma lovagnak, aki ugyebár istápolja a gyengéket, megvédi a hölgyeket, stb
 11. Hát az biztos Egyébként is: pusztítani mindenki képes, az alkotáshoz kell igazi tudás. Látom Amarilis, Te mintha elleneznéd a karddal rohanós dolgot Kül ti mennyire vagytok bulizós, piálós típusok? Úgy értem heti/havi/esetleg napi rendszeresség?
 12. Köszi, jó ötletnek tűnik. Eddig is alkottam kisebb novellákat, csak nem teszem őket közszemlére, mert nem kerek egészek Legutóbb egyébként, mikor hasonló helyzetben voltam, egy barátommal nekifogtunk egy új szerepjátékos világ kidolgozásának mondanom sem kell, hogy csak a tervezési fázisig jutottunk, de addig viszont teljesen lefoglalt.
 13. Egyébként csak azért piszkál ennyire ez a szakítás, mert én peches ezzel a csajjal jártam el eddig szerepjátékozni, az apja lakására, az apja ismerőseivel Sz'al most vhogy csapatot kéne verbuválnom. Ráadásul veletek sem tudok elmenni táborozni, mert ütközik az edzőtáborommal.
 14. No igen, kérdés az ilyen lekötési célzatú kapcsolatnak mi értelme? A már említett felejtésen kívül. Mert én nem hiszem, hogy igazán szerelemre épülne, mikor a fő cél egyáltalán nem a szerelem beteljesítése volt.
 15. Erről eszembe jutott, ami a Dr. Houseban hangzik el folyton a címszereplőtől: "People don't change". én ebben nem hiszek... Szóval drukkolok Neked, Amarilis Én meg próbálom lekűzdeni a depit, meg nem karddal rontani rá az említett exem új pasijára Miért ilyen nehéz felejteni? és miért jó az valakinek, hogy más karjába meneküljön az emlékei elöl?
×
×
 • Új...