Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Charnel

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  40
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Charnel's Achievements

Kalandozó

Kalandozó (6/16)

 1. Charnel

  Humor

  A bajvívó hazamegy shadonba és elmegy a főváros legjobb kaszinójába (ahhonnan több száz aranyat sikkasztott) NJK: -
 2. Sztem is jó hogy ha a deli Km magának írja a kalandot (máőrmint értitek) csak nálam sokszor (szinte mindig) előfordult eleddig az hogy a team (mellesleg nem IQ betyárok) ment össze vissza mit a birkák nekem meg improvizálnom kellett. És ez még csak az enhébb variáció lévén az sem egyszer fodult elő hogy (lehet hogy az én hibámból) trappoltak volna vígan a halálba. Én meg ilyet nem szeretek lemnesélni tehát marad a gyors hibajavítás avagy: improvizáció. Ez ált. mindig beválik (csak a mese előtt kell egy kicsit készülni).
 3. Ezzel kapcsolatban (gondolkodtam) egy kérdés: az ynevi humanoid fajok biológiai felépítése mennyibe tér el a mi világunkétól? (itt az érdekel hogy ugyanúgy rendelkeznek-e fehérjével mint mi és hogy úgyanúgy érzékeny a behatásokra, és hogy létfontosságú-e)
 4. Anyag létezett mindig is. Bebizonyították. Gondolom az ősrobbanásról mindenki hallott? Itt azonban fel kell tenni egy kérdést: tekintve hogy a galaxis jelenlegi hőmérséklete -270 és hül (tudni kell hogy az abszolút 0 az -273 ahol a molekulák rezgése leáll es gyakorlatilag megfagy az idő) arányosan a galaxis tágulásával, szóval hogyha megáll akkor mi van?
 5. De akkor teszem azt aura is létezik? Ja és még vmi: a vámpír asztrális energiát szív el? Ha minden legendának van (kéne lennie) valóság alapja akkor a vámpírnak inkább vérre van szüksége, nem?
 6. Azzal eggyetértek hogy minden faj sorsa az hogy kipustuljon. De az emberek direkt önpusztítást folytatnak. És Tybycsoky-val is eggyetértek (a vad eggyetértés itt mutatkozik meg:)) hogy az emberiség csak púp a föld hátán, de továbbmegyek eggyáltalán minden élet az hiszen csak kevés bolygón alakulhatott ki és ott kezd el teszem azt burjánzani:mint afféle rák (lásd:Mátrix).
 7. Azt persze mindenki tudja (csak megnyugtatás képp) hogy amikor az oroszok leszerelték az atomrakétáikat "eltünt" egy pár!? Na és ezek vajon hol kötöttek ki? Hát az én elméletem szerint mentek a közelkeletre és talán még egy pár kínához vándorolt.
 8. Hm, most olvastam és lenne egy kérdésem: a bizonyítani sikerült hogy ez az energia az emberi lélekből származik illetve egész pontosan sikerült rábukkaniuk az emberi lélekre?
 9. Hogy ha olvastad akkor irtam hogy csak a gyógyászatban mert a túlnépesedés nekem is eszembe jutott. Mer' hogy az lenne a hosszú életből.A haditechnikát pedig (nem mindeggyiket) át lehet dolgozni és más területeken hasznosítani. Remek másik példa asszem a sugárhajtás. Az pedig hogy a harmadik világháborút vivjuk-e éppen, sztem nem, terroristák voltak és ameddig arrafelé minden úgy van ahogy most lesznek. Egyébként dio27-nek igaza van abban hogy ha lesz akkor vmi nagyhatású fegyereket vetnek be a szembenállók. Ha atom akkor elég szomorú jövőt lehet jósólni az emberiségnek, ha biológiai ara pedig lesz egy pár ember immunis, nem jut el mindenhova a fertőzés.
 10. Ezt asszem írtam hogy az embert nem kéne génmanipulálni (ami nem klónozást jelent) és természetesen mint mindennek (illetve majdnem mindennek) a háborúnak is megvannak az előnyei: felgyorsul a fejlődés(katonai) és Darwin is örülhet magának.
 11. Na itt is kefejtjük az álláspontunkat: Ezt d3st írta és akkor azt kérdezném (mindennagyképűség meg ilyesmi nélkül :roll: ) hogy akkor ha vki netán hozzám imádkozna isten lennék? Netán szupererő birtokába jutnék?
 12. Nem lennénk hozzá képest szemetek mert lassan, fokozatosan kéne átalakítani az embereket. De itt nem vmilyen olyan dologra gondolok hogy szupererő, örökélet, stb. Ezekkel jelenleg több kárt okoznának mint hasznot. Nem, a hasznot itt a betegségek gyógyítása jelentené, felvetődött az a gondolat is hogy a kecske génjeit ötvözni a pókéval így annak a tejéből nagy mennyiségben vonható kia az az anyag amelyik a pók foalát alkotja, és így tovább. Tehát (sztem) az ember nem szorul tökéletesítésre, bár egyáltalán nem az.
 13. A különböző vallások amint látjuk összeugrasztják az embereket. Bár lehet hogy mindegyik hordoz magában igazságokat de azt csak nagyon kevés ember ismeri fel, a többi pedig elvakultan/meggyőződéssel hisz a saját igazában és emiatt ugranak össze. lásd: keresztes háborúk, dzsihad. Szal (bár vallásos vagyok) sztem az lenne a legjobb ha nem lenne vallás. Pl.: a genetika tudományát pont a vallásosság hátráltatja mondván :"nincs jogunl isten játszani", és ezért nem fejlődik nagyon ez az ágazat.
 14. Eltünne a fajgyűlölet?! Neeeem, az kizárt (igaz jobb lenne) az emberiség szinte ameddig csak létezett mindig kirekesztett egy népcsoportot (akár többet is), hát lehet hogy ez kell a létünkhöz? Sztem nem, csak az ember ált. fél az ismeretlentől... hm nem ez a jó szó, a jó szó az hogy nem a problémát oldja meg hanem kevesebb energiabefektetést használva bűnbakot keres. Ahohy egy görög filozófus mondta: Könnyebb bűnbakot találni, mint a problémát megoldani.( asszem így)
 15. A mai társadalmunkban az objektivitás kinyilvánítása divattá vált ("mi elmondjuk az igazságot...") de legalábbis csak annak kinyilvánítása (de ez sem minden esetben) és nem az elfogadása, sőt vmely igazságokat igyekeznek két kézzel temetni bizonyos okok miatt (itt nem kell x-aktákra gondolni) ami a legtöbbször a leghétköznapibb ok: a pénz. De a jelen témánknál a vallás ami sok esetben még furcsább dolgokra ragadtatja az ember(eke)t. A megoldás igazán az lenne ha csak eggyettlen vallás lenne vagy egy sem lenne. Igazából ez utobbinak van a legtöbb előnye de (önismétlés) hiszek abban hogy van vmi a halál után.
×
×
 • Új...