Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Agress

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  19
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Agress

 • Rang
  Világjáró

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Üdv! Még mindíg a puskapor meg tömegpusztító fegyverekhez hozzászólva: Szerintem ez nem más mint tapasztalat, és inteligencia kérdése. Pl: Ha elég inteligens akkor eszébe juthat a molotow (nem tudom pontosan hogy kell leírni) koktél vagy hasonló dolog. Az sem hátrány, ha látott már valami hasonló fegyvert valahol, bár még akkor is ismernie kell a felhasznált anyagok összetételét, tulajdonságait, amihez szükséges az alkímia. A csőbe öntött puskapor meg gyolyó dologgal csak annyi a bajom hogy nagyon nagyon kevesen ismerik a puskapor összetételét, bár nem tudom pontosan hogy milyen a karakter, de nem hiszem hogy ő ezek közé tartozna. Én azt mondom hogy ha el akar készíteni valami hasonlót akkor annak nagyon utánna kell járni, tanulmányozni kell a dolgokat, kellenek hozzá képzetségek, és nem utolsó sorban sok kísérletezés, ami elég fárasztó és veszélyes lehet főleg egy hozzá nemm értő számára.
 2. Agress

  JK-k közötti szexuális élet.

  Üdv! Hú de régen voltam már itt, és ahogy látom eléggé lemaradtam. Na mindegy. Hát igen. Nagy kérdés hogy a kalandozók gyerekével mi lesz. A mi csapatunkban pl. van egy csajszi akinek a karaktere egy másik jk karaktertől terhes (az enyémtől :twisted: ), de ő pl. nagyon vigyáz a gyerekre. Én a karakteremmel általában törekszek arra hogy legyen gyerekem, mert utánpótlás. Nem foglalkozok a gyerekkel, sem az anyjával, de ha eljön az idő akkor elmegyek a kis fattyúér és viszem fejvadásznak őt is. Nem tudnak zsarolni a gyerekkel mert nem érdekel annyira hogy bármit is kockáztassak érte így tiszta haszon az egész. Az anyja meg ha nem ellenkezik amikor viszem a gyereket, akkor még akár túl is élheti a dolgot. Ezekkel ellentétben az is jó dolog hogyha törődni kell valakivel, óvni, szeretgetni, mert lehet hogy egy kalandozó sokszor harcol, öl, nyomorít meg embereket(vagy más fajt), de ő sem teljesen érzéketlen. Üdv!
 3. Agress

  JK-k közötti szexuális élet.

  Üdv! Szerintem a JK-k közt is jó lehet a sex a játékban, mert a nőt nem a KM játsza hanem egy nő, és ez már magában is jobb élmény, mint az ha egy férfi játsza el hogy milyen jól "lovagol" a boszi. Egy csaj lehet hogy akár még bele is éli magát a dologba. Játékban szerintem alapból is egyértelmű hogy kell a sex, hisz nem hinném hogy sok olyan ember(törpe, khál,...stb) van aki több évig mászkál föl-alá egy köntinensen és nincs egy nő akivel lefekhet. Én is megőrülnék. Nálunk a játékban van sex elég rendesen, de nem túlozzuk el a dolgot. Született nálunk egy mondás ami eléggé alátámasztja amit elmondtam: AZ NJK-K NEM NYELNEK! Na mára ennyit Darton öleljen keblére testvér!
 4. Agress

  Melyik a kedvenc fajod?

  Üdv! Nekem egy ideig az Elf volt a kedvenc fajom, nem a bónuszai miatt, hanem pont amiatt, amiért sokan nem szeretnek vele játszani, hogy nem siet sehova, nem siet el semmit, inkább nyugodt (tudjátok ez a megvárja míg kinő a fa hogy tanulmányozza dolog). Csak amikor 30an rontanak ellenünk, és közben a fejvadász hátulról toszogat a ramierával, akkor elvesztem a türelmem, ők meg a fejüket. Persze az élet jellem ezt nem tenné lehetővé igazán, de nem birom ki hogy ne eresszek a torkukba öt-hat nyílvesszőt. Egy ideje én magam is kissé idegesebb tipus lettem a kelleténél, így inkább nem is játszok az elfemmel, pedig nagyon szeretem azt a karakteret, főleg hogy már sokmindent megélt. Ezekben az időkben a fő karakterem egy wier fejvadász/varázsló aki mindig kedve szerint cselekszik, főként a halál jelleme miatt. A fajok változtatása szerintem csak egy jó előtörténet kérdése. Igaz hogy a khál alapjában véve jó, de egy okos "tanár" igen konnyen kiölheti belőle a jóságot. Ha egy elf emberek közt nevelkedik születésétől kezdve, valőszínű hogy a jelleme is emberi lesz (akár káosz-halál), és nem vágyódik Urriához, hisz azt sem tudja hogy mi fán terem . Az embereknek igaz hogy nincs előnye mint a többi fajnak (infra...stb), de hátránya sincs. Jó emberrel játszani, de számomra nem az igazi, hisz nem igazán jelent gondot azt megjáccani ami vagyok. Szerintem sokkal jobb az ha olyat játszok ami nem olyan mint én (itt nyilvánvalóan fajokról beszélek, nem kasztokról). Ha emberrel játszok akkor olyannal aki nem "egyszerű", például ilyen a halál-káosz jellemű necromantám.
 5. Üdv! Sylvanus:A hordozható lyuk és a mellényre felrajzolt "Támadást elnyelő lyuk"hoz, nem kell a rúnákat megváltoztatni, csupán az a tárgy változik amire felrajzoljuk. Nem hinném hogy olyan iszonyatosan sokat kellene gondolkozni a varázslónak, ha ugyan azt a rúnát kell felrajzolnia, csak egy másik tárgyra. A varázslómnak az INT-je 17-es nekem nincs ennyi még is eszembe jutott, több felhasználási mód ugyan azzal a jellel.
 6. Hi . A kérdésem annyi lenne, hogy ugye a gyorsítás varázslatnál, ha valakit felgyorsítunk akkor a gyorsasága 21re TÉ-je VÉ-je 40-nel nő stb. ha alapból 21 es a gyorsasága akkor miért nem kapja meg a plusszokat, és hogy a jó francba tudja eltalálni mondjuk a 9-es gyorsaságú ember, a 21-es gyorsaságút? ja és még azt sem tudom hogy ha megidézünk, litániával egy éji rémet vagy bármi mást, ami nem démon, akkor kell e gyertya, ill. ha megölöm akkor a cucca megmarad e? Lehet e így egy kóborlót idézni?
 7. Ja és még annyit akarok hozzátenni, hogy nekem ez a hibernálás dolog nem nagyon tetszik :shock: .
 8. Hali. Sokban igazat adok neked Nesire, de beláthatod hogy nem olyan ha egy csaj mondja hogy keféljünk, mint ha egy fiú mondaná. A fiúk nem tudják megálni a dolgot úgy mint a lányok, ezért megértm Vortexet is. Megasztán én sem vagyok szent. Én már 15 éves koromban megtapasztaltam a dolgok mikéntjének hogyvoltját, de nem bántam meg mert úgy érzem, nem úgy ugrottam bele a dolgokba, hogy "gyere keféljünk", hanem olyan csajjal feküdtem le akit tényleg szerettem és akivel aztán több mint 3 évig együtt voltam.(sajnos nemrég szakítottunk.) Úgy érzem a sex nem kor hanem érettségfüggő, ha valaki nem csak azt látja benne hogy egy jót keféltem, hanem, felfogja a szeretkezés lényegét akkor elég érett lehet hozzá akár 16 évesen is (Bár ez ritka). Van aki huszonévesen sem fogja föl ezt. De ez csak az én véleményem. Üdv.
 9. Na hali! Igaz hogy a sex nem felemelő, meg szárnyakatadó meg stb... egy bizonyos kor alatt, de akkor sem ha nem a megfeleló helyen, vagy a megfelelő partnerrel vagy együtt. Nem csak a fiatalok felelőtlenek hanem az idősebbek is (sajnos), sokszor van olyan, hogy a 12-13éves lefekszik egy nála jóval idősebbel. Ebben a helyzetben eggyértelműen az idősebbnek kellene hogy legyen annyi esze hogy ne tegye meg. Sajnos nem lehet megtiltani a gyereknek hogy eljárkáljon meg ilyenek, mert a diszkókban leszarják azt hogy a 13 éves kiscsaj részegen fetreng, a boltban kiszolgálják cigivel és piával a kiskorúakat, és lassal beperel a saját lányod, ha pofonvágod, mert rajtakapod hogy a szomszéd gyerek szúrogatja. A cigiről most szoktam le és így legalább nem fulladok meg ha elfutok tíz métert, és nem kerül havi 10k-ba. Pia jöhet, főleg a tömény. Feloldja a gátlásokat így sokkal jobb a buli. Fű. Hát nagyon ritkán én ís nyomom. Szerintem nincs vele semmi baj addig amíg nem viszed túlzásba, vagy nem kapnak el a fas*kabátok. Jobb mint a pia, de drágább is sajnos. A fűnél keményebb cuccokat teljes mértékben elítélem és undorodom azoktól akik nyomják. A csajok jöhetnek minden mennyiségben. Na boldog új évet mindenkinek!
 10. Agress

  JK-k közötti szexuális élet.

  Elősször is, igen, nálunk elég sok minden megtörténhet. Vannak a földön is rendhagyó dolgok. És mivel a félelf az félig ember, vannak emberi vonásai.
 11. Agress

  JK-k közötti szexuális élet.

  Na ujra felhoztam a témát a barátnőmnek, és azt mondta hogy nagyon is haragszik :cry: . De most mit csináljak neki, ranagolitákkal voltunk, káosz halál jellemmel. Ez van :twisted: . Jut eszembe" ő is ranagol hívő volt :mrgreen: . Hi.
 12. Agress

  Bemutatkozás

  Na hali! 1986. 03. 06.-án születtem, Békéscsabán. Békésen lakok. Fekete hajú, kékszemű, 175cm magas vagyok. Kedvenc színem a fehér és az ezüst. Kedvenc időtöltésem a szerepjáték. Szakképző suliba járok ügyvitel szakra. Ha befejezem ezt a sz*rt, szeretnék katonának menni. Hiszek istenben. SOHA NEM HAZUDOK. Esetleg viccelek, vagy kerülöm az igazságot. Zene: Rapper vagyok, de más zenét is szívesen meghallgatok kivéve ha ilyen semmitérő TUCCC-TUCCC. Együttes: D12, Belga, ...et cetera... Akit gyűlölök: Manson Film: A gyűrűkúrát szeretem. De imádom a horrort és a scifi-t is. Színész: Travolta Nő: Sophie Marceu Szerepjáték: Csak a M.A.G.U.S.-t ismerem igazán de szeretném kipróbálni a TIMELORDS-ot is. Kedvenc kasztom a fejvadász és a varázsló, esetleg kombinálva. K. faj: Wier, Elf A törpéket utálom. Nem akarok megsérteni senkit, de szerintem nem más mint egy izomagyú szőrgombóc. HMM.. nem tudom mit írhatnék még, úgyhogy egyelőre ennyi. Ég áldjon mindenkit.
 13. Agress

  JK-k közötti szexuális élet.

  Igen, lehet hogy egy kicsit durva volt :twisted: . Egyébbként JK volt a csaj, ráadásul a barátnőm . De nem vette zokon a dolgot, legalábbis nem sokáig haragudott.
 14. Agress

  JK-k közötti szexuális élet.

  Hali! A jk-k kapcsolatáról annyit, hogy a mi csapatunkban játszott egy félelf íjász csaj, és megfogadta hogy nem fog lefeküdni senkivel. A legelső kalandban 3-an erőszakoltuk meg :twisted: . Õ nem élvezte de mi nagyon. Igaz hogy utánna kiugráltunk az ablakon, mert nem akartuk egy nyilvesszővel a torkunkban végezni. Egyébbként szerintem a sex sokkal színesebbé teszi a játékot.
×
×
 • Új...