Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Ceriak

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  3
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Ceriak

 • Rang
  Felvilágosult földműves

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Senkinek sem feküdt igazán a karaktere, ráadásul voltak koncepciójukból fakadóan kiheréltek. Egyszerűen nem élveztük.
 2. Tavaly voltunk egy versenyen választható karakterekkel: siralmas volt, eddigi egyik legrosszabb élményünk minden szempontból. Nem hiszem, hogy egy szerepjátékos találkozón ilyesmivel kéne magunkat az egyenlő esélyek egyébként teljesen hamis nyugalmába ringatni. Ahogy közhely, hogy egy csapaton belül egy szerepjátékos ülésnek nincs nyertese, úgy nem hiszek abban, hogy egy ?szerepjáték versenynek? lenne igazi nyertese ? leszámítva a legjobb szerepjátékos címét. Ellenben szívesen látnám az új kalandban a csapatok közti interakciót.
 3. No hát. Köszönöm a csapatomnak a jó szórakozást. Köszönjük CS-nek a szervezést ? s a pálinkát ? , Suttogónak a logisztikát ? jövőre viszünk neki alsógatyát ?, a km. szint lakóinak a társaságot. Külön köszönet illeti Sneert a süteményért ? tartsa meg jó szokását ?, Zárminnal egy élmény volt ennyi laikus közt elvont szakmai dolgokról társalogni, Magyar Gergellyel pedig remélem mihamarabb folytathatjuk az eszmecserét, és a megbeszéltek szerint a munkát. Venes bájos volt, Felon meg jön egy üveg borral. Undorító dolog ez a koffein.
×
×
 • Új...