Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Mythus Tharamant

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  86
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Mythus Tharamant

 • Rang
  Kocsmák bajnoka
 1. Andreaselnek lassan teltek a percek, húga békésen aludt, az öreg is látszólag szunyókált. A kezeire nézett, az alvadt vért nem sikerült teljesen eltüntetnie, s most jól látszódtak még a nyomai a kézfején és a körmei alatt. Nem lakott jól, hiányzott neki az erdei vadászat izgalma. Várta, hogy a Tiszteletreméltó Öreg visszatérjen.
 2. Mythus Tharamant

  Hosszú utazás Ynev földjén

  Sötét volt már jócskán mikor nekiindultak. "Azim" mozgása kissé furcsa volt Mythus számára, de hát az előkelő modort nehezen lehet levetkőzni, ahoz nem oda kell születni. A sötétben azonban nem sok vizet zavart eme kétfős társaság mozgása. Tovább gázoltak a toroni pokol mocskában. Rágcsálók futottak szét a lábaik előtt, jól megérezve, hogy nem lenne tanácsos az útjukat állni. Fertály óra séta után megérkeztek a Tűzzel Égetett elé.
 3. én is folytatnám az Andreasel-es vonalat, he lenne hozzá partner:)
 4. Mythus Tharamant

  Hosszú utazás Ynev földjén

  Odalent minden nyugodt volt, csak egy-egy helyről duruzsolt némi beszéd. A helység létszáma mintha változott volna, egyenlőre azonban Mythus nem tudta eldönteni kicsivel többen vagy kevesebben lettek odabent. Kissé feltűnő lehetett, mire rájött igencsak kilóg öltözéke és kinézete a róla eddig itt megszokott képből.
 5. Sziasztok! Némi mesélői utmutatásra várok. A Tűzzel Égetett helyszíne nem BYCS és nem is az én priviliégumom. Köszi!
 6. Mythus Tharamant

  Hosszú utazás Ynev földjén

  Rendben, induljunk azonban minnél hamarabb. Remélem nem esik majd nehezedre egy szolga viselkedését magadra öltened, jó uram. Mondta ezt igen őszintén Mythus, nyoma sem hallatszott beszédében a korábban néha fellelhető csípősségnek. Mikor tér eszméletéhez? Mutatott a tolvaj Azimra. Azt sem tudjuk mi történt vele pontosan. Kevésnek érzem magunkat Alysium nélkül, hogy még Azim biztonságát is szavatoljuk. Egy pecsét az ajtóra talán megtenné... Mythus tudta, társának nem okoz problémát valami védőpecsét felhelyezése, így hát türelmesen várt, majd elindultak a fogadóból uticéljuk a Tűzzel Égetett felé.
 7. Mythus Tharamant

  Hosszú utazás Ynev földjén

  A varázs hatására kicsit viszketni kezdett Mythus bőre, de elviselhető volt. Elégedetten nézett a kissé kopottas fémlapra ami tükör gyanánt éktelenkedett a szoba falán. Bizonyára külön szobát tart fenn a fogadós ilyen különleges esetekre. Nem drága Dzsad szőnyegeből kell kimosniuk a vért ha elmegyünk innen. - gondolta. Mintha régebbi foltok is lettek volna a szőnyegen, de ebben nem volt biztos. Egy rövid tőrt rejtett a csizmája szárába biztos ami biztos. hullámpengéje az oldalán nyugodott mintha nemesi dísztőr lenne. Hát, akkor indulok is, a Tűzzel Égetettbe. Megbeszélem a magisterrel az "utazásunk" részleteit. Kár, hogy Azim nem tarthat velünk, hisz a szentélynél ketten kértünk audenciát. hmm.. Majd kimagyarázom valahogy. A félelf indulni készült, de kivárt hátha társa még szólni kíván.
 8. Mythus Tharamant

  Hosszú utazás Ynev földjén

  Fekete bársony légyen gúnyám, ezüst hímzett, bizony úgy ám.
 9. Mythus Tharamant

  Hosszú utazás Ynev földjén

  Rendben. Bólintott Mythus. Vigyük fel az emeletre. A fogadós felé ejett kurta biccnetés jelezte, sürgősen el kell látni a sérült harcost. Az nem késlekedett, utat mutatott a magánszállások felé. Azimról lekerültek a holmijai és az ágyra fektették. Morken uram, rád bíznám Azimot, mert kifutunk az időből, ha nem jelenek meg a Tűzzel Égetettben. Remélem minden simán megy majd... Mythus, miközben beszélt, elkezdte kimosni magát a pirosló vérből. Ruhája szakadt mivoltán azonban nem tudott változtatni. Elkezdte kirámolni a szoba szekrényeit, nem sok sikerrel. Majd megakadt a szeme Morken finom gúnyáján. Sokat sejtetően fordult a lovag felé és az állát simogatta... Hát... Mi is a méreted?
 10. Mythus Tharamant

  Hosszú utazás Ynev földjén

  A félelf gondolkodás nélkül rántott pengét, amikor a Fedett Égbolt ajtaja bevágódótt. Felismerve az újjonan érkezettet, a segítségére sietett. s nem sikerült elkapnia Azimot, de a hóna alá nyúlva azt asztalukhoz húzta. Nem tudta elsőre eldönteni, hogy kinek a vére mocskolja be társa testét. Sebek után kutatott, közben kérdően Morkenre nézett. Gyógyítóhoz kellene vinnünk. Én nem értek effajta praktikákhoz. Azimot a vállára téve a fogadó hátsó kijárata felé indult, tekintetét le nem véve a főbejárat és a mosdó ajtajáról.
 11. Hali, Én tapolcai vagyok (Nyugat-Dunántúl), és egy konferenciabeszélgetést elképzelhetőbbnek tartok. MSN vagy SKYPE. szasharomanson@freemail.hu a messengerhez kötött címem. SKYPE azonosítom: csaba.farkas1 Mythus ui.: Egyébként a meghívás jól esett. Lehet majd a jövőben vmikor összejön
 12. Szia! Igen, így van. Nem tisztelettlenségből nem válaszoltam neked azonnal, hanem egyszerűen nem jutottam gépközelbe. Kiváncsian várom hozzászólásaidat.
 13. Szia! Találj ki vagy egy már meglévő karaktered illeszd be a történet fonalába. A hátterérre és a céljaira vonatkozó információkkal. Szerintem az ez vagyok én rovatba beillesztheted ott mindenki aki résztvesz a forumon elolvashatja, ott én is el tudom. Ha a karakter minden jellemvonása nem publikus akkor pszi üzenetben is megbeszélhetjük. Két helyszín él jlelenleg a forumon, a társalgás a világ közepe nevű fogadóban, és a hosszú utazás Ynev földjén. Érdemes átolvasni őket (vigyázat hosszú!) és ez alapján lehet dönteni melyikhez kéne csatlakozni. Én a társalgás a világ közepe fogadóban is nagyon szeretem, ott viszont fel kell venni Darunnal a kapcsolatot, ő a moderátor és sokat tud segíteni a kezdeti nehézségekben. Szívesen veszem további kérdéseidet is, Üdv: Mythus
 14. Szia! Tulajdonképpen igen, de azért itt nincs kijelölt mesélő, egymás ötleteit elfogadva, tolerálva folytatjuk a történetet. Nekem nagyon tetszik ez a fajta "közös történetírás". Sajnos Kel elhivatottság nélkül stagnálnak ezek az oldalak, egymás húzó erői nélkül és a rendszeres kihagyások miatt. Köszönöm a hozzászólásodat. Mythus
×
×
 • Új...