Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

labruhinn

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  19
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: labruhinn

 • Rang
  Világjáró
 1. Üdv! A csapat egyik tagja szeretne indítani egy harcművész karaktert. UT szerint játszunk, és e szerint a harcművésznek az ökölharc tiltott képzettség. A fegyverhasználatnál pedig az van írva, hogy az ökölre ez a képzettség nem jó, és a karakter -ha harcművész- választha a speciális Iskolák közül. A kérdésem, hogy ezt hol lehet megtalálni, és az UT szerint milyen képzettségként kell ezt "elszámolni". Köszi: labruhinn
 2. labruhinn

  Kalandmesterek fóruma

  Köszi. A csapatot a fél város üldözi, és közben meg kellene fejteniük egy halyi nyelven íródott szöveget. A fejvadász úgy döntött, hogy a halottak növekvő száma nem igazán segíti őket, ezért akart egy szótárat venni. Ezen a ponton éles vita alakult ki a játék után, hogy van-e egyáltalán, és ha igen mennyi. Miután én sem tudta, inkább olyan irreális lehetőségeket adtam a beszerzésre, hogy meggondolta magát.
 3. labruhinn

  Kalandmesterek fóruma

  Sziasztok! Megint csak kérdezek. (Úgy látszik itt csak kérdezni tudok. :? ) 1, Létezik-e Yneven könyvkereskedés, vagy alami hasonló? 2, Létezik-e Yneven szótár? (közös<->valamelyik helyi nyelv). 3, Ha létezik szótár, akkor milyen áron lehet hozzájutni? Előre is köszi!
 4. labruhinn

  Kalandmesterek fóruma

  Köszi, kipróbáljuk.
 5. labruhinn

  Kalandmesterek fóruma

  Üdv mindenkinek! Egy problémánkra szeretnék tanácsot kérni tőletek. A fejvadász karakternek az ETK alapján induló képzettsége a pszi. 5.TSZ-en megkapja a mesterfokot, és innentől bizonyos slan diszciplinákat is tud alkalmazni. Viszont mi UT szerint játszunk, és nem igazán tudunk megfelelő megoldást találni, hogy hogyan ültessük át ezt. Előre is köszi.
 6. labruhinn

  Kalandmesterek fóruma

  Nekem küldd el légyszi! labruhinn@freemail.hu Köszönöm!!!
 7. labruhinn

  Kalandmesterek fóruma

  A Szabó Ervin központiban biztosan nincs hajó alaprajz. Itt dolgozok...
 8. labruhinn

  Kalandmesterek fóruma

  Én sem tudom, hogy milyen kell, mert egy cimborámnak kellene, csak ő nem jut nethez.
 9. labruhinn

  Kalandmesterek fóruma

  Sziasztok! Honnan tudnék hozzájutni különböző alaprajzokhoz? Épületek, hajók, stb. labruhinn
 10. labruhinn

  Kalandmesterek fóruma

  Mazsinó! Köszi a tippet, ez elég szimpatikus megoldás. Felvetem a többieknek, remélem elfogadják.
 11. labruhinn

  Kalandmesterek fóruma

  A fő probléma az, hogy mindenki mesél is és játszik is. Ha játszik, akkor mindig ua a karakter. Ha én engedem, de utánam senki, akkor a bárd egyszer 20 Mp-vel játszik, négyszer meg 10Mp-vel. Ezért kellene valami megegyezésféle, amit mindenki elfogad.
 12. labruhinn

  Kalandmesterek fóruma

  Ezzel csak az a baj, hogy (többek között) én vagyok a KM...
 13. labruhinn

  Kalandmesterek fóruma

  De hogyan? MErt ha van rá logikus magyarázat, akkor el kell fogadnunk, ha nincs akkor pedig a bárdnak. Ja és ha az amulett 10 Mp tárolására képes, akkor ez növelhető, vagy újat kell beszerezni?
 14. labruhinn

  Kalandmesterek fóruma

  Én is ezt mondtam, de van olyan vélemény, hogy ha el tudja késziteni, akkor használni is tudja. És ebben is van valami igazság.
×
×
 • Új...