Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Stammheim

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  113
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Stammheim

 • Rang
  Sorsfordító

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Stammheim

  Dumaterem

  "Winston háta mögött a teleképből áradó hang még mindig az öntöttvasról és a Kilencedik Hároméves Terv túlteljesítéséről fecsegett. A telekép egyszerre volt vevő- és adókészülék. Akármilyen hangot idézett elő Winston - az egészen halk suttogáson kívül -, a készülék felvette. Sőt: ameddig a fémlap látómezején belül tartózkodott, nemcsak hallhatták, hanem láthatták is. Azt persze nem lehetett tudni, hogy egy adott pillanatban éppen megfigyelik-e az embert. Bizonytalan volt, hogy a Gondolatrendőrség milyen gyakran és milyen rendszer szerint kapcsolódik be egy-egy magán-teleképkészülékbe. Még az i
 2. Tiszteletem! Szívemből szóltál Cather! Szerintem minden embernek joga van az egyéni bánásmódhoz ha mindenkit úgy kezelnék mint ahogy azt magammal szemben normálisnak tartom, akkor nagyon sok embert megbántottam volna testileg és lelkileg.Én pl szeretek birkózni, nem hiszem hogy egy anorexiás srác szeretné hogy úgy birkózzak vele, mintha magammal tenném. 8)
 3. írtad, te. Erre vonatkozott a gereblyés megjegyzésem. írta Ramun, erre vonatkozott a pszichológiás.
 4. Tiszteletem! Javaslom, hogy ha gereblyét látsz ismerd meg a mechanizmusát anélkül, hogy belelépnél, és hogy megállapítsd mások emberi mivoltát játsz vele pszihológiai játékokat.
 5. Tiszteletem! Ez nem bújtatott kasztrendszer. Ha én drogot árulok akkor azt fogják rám mondani hogy dealer vagyok. Igen ha az utcaiszamurájod alvás helyett a mátrixon futkorászik akkor az dekás. Amúgy nem érdemes kiegeket használni mmint játéktechnikai kiegeket. Szerintem a többség kalap fosh, az alaprendszer pont elég illetve a rendszert nem felrúgva lehet gyönyörű kis házikiegeket csinálni/találni.
 6. Stammheim

  Dumaterem

  Tiszteletem! Ahriman, nagyon felkeltetted az érdeklődésemet a vénusz földről látható pályájával kapcsolatban. Légyszíves mutass valami feljegyzést erről mert én semmit nem találtam, ahol ezt említenék a vénuszról. De még olyat se hogy a kelták vagy a rómaiak, vagy a görögök, meg sumérok, meg aztékok, meg mayák, meg germánok, vagy beduinok, maorik megemlítették volna hogy a vénusz pályája pentagram alukú, akárhonnan is nézve. Nem kötekedésből, tényleg kíváncsi vagyok, rá, de eléggé meglepődnék ha kiderülne hogy ez így van és én nem hallottam róla, mert belevág egy-két témakörbe amivel foglalkoz
 7. Tiszteletem! Amikor az ember kész akarva kapcsolatba lép valaki mással, annak vállalnia kell a kockázatát annak hogy kisérleteznek rajta. Aki ettől fél, annak való az oxigénsátor, alkoholmentes sör, guminő.
 8. Tiszteletem! Komattréval rökéletesen egyetértek, én is növeltem az önbizalmát. De tényleg nem nagy durranás, inkább lelki függőséget okoz, mint fizikait. Nem hinném hogy sokan bevallanák, hogy vannak olyan jellemtelenek, hogy ne tudjanak ellenállni egy káros szenvedélynek ha észérvek szólnak ellene. Én cigarettázok, de nem azért mert nem tudok leállni hanem mert szeretek cigarettázni, és ha olyanom van, valamiylen okből kifolyólag (betegség, környezet nem tűri, vagy nincs pénz) akár hetekre is le tudom rakni, és nem rimánkodok hogy úristen nem gyújtottam rá már mióta.
 9. Tiszteletem! Mi lesz a cigivel a piával meg a nőkkel? Ez nem a Dumaterem! NEkem az égvilágon semmi bajom ezzel, csak azért jegyeztem meg, mert annyiszor szivattak már ilyesmivel a modok, hogy ha egy mod teszi muszály szóvátennem. Oooh, igen !
 10. Tiszteletem! Úgytűnik ez már régebben íródott csak elkerülte a figyelmem, de szeretem, hogy legalább van még valaki (Raze) aki hasonlóan látja bizonyos szempontból ezt a fórumot mint én. Tényleg néha kicsit az az érzésem hogy vannak akik megpróbálják hierarchikus társasággá formálni, aminek igazábal nincs sok értelme (hiszen nem katonai, vagy félkatonai társulat), csak annyi hogy eggyesek a mellüket verjék. u.i.: Babilon, a Deathstars és a the Kovenant electric/industrial metal, és én is nagyon szeretem. :wink:
 11. Tiszteletem! Köszönöm a választ! Akár még az is megeshet hogy majd alkalomadtán átrágom magam a témán és írok egyet. 8) Már csak egy kérdés merült fel bennem, hamár így mondtad hogy vegyem rúnázottnak, milyen fokú/szintű rúnakardnak vegyem, ha mondjuk egy mestermágikus kardot készítettek? (a képzettségek 5. fokon vannak hozzá)
 12. Tiszteletem! Ha esetlegesen ebben a topicban máskor is felmerülta téma, elnézést hogy nem olvastam végig most a hatvanvalahány oldalt. A kérdésem, hol találok arról feljegyzést hogy egy fegyvernek alap esetben milyen plusszokat adnak: a különböző fémek és a mestermágia.
 13. Tiszteletem! Azthiszem felveszem a rohamsisakom nehogy fejbetaláljon egy alacsonyan szálló háziállat hengeres nemiszerve. Nem tudom megérteni hogy mit iszonyodnak az emberek egy hevesebb vérmérsékletű vitától... Bevezetéseként a véleményemnek, mesélek egy világról ahol: A KM-ek is emberek, az érzelmeik és a külső behatások ugyanúgy befolyásolják a teljesítőképességüket mint minden szerves organizmusnak, sőt még akik a modulokat írják, azoknak is (akármilyen hihetetlenül hangzik, de kapaszkodjatok meg...) lehetnek olyan problémái melyek hátráltatják... Sőt abban a dimenzióban néha a játékosok,
 14. Stammheim

  Dumaterem

  Tiszteletem! Mi a rák az az Emáne? (ETK/szükség szerint/ruházkodás)
 15. Tiszteltem! Az eugenika fantasztikus ötlet, csak nem arra akarták használni hogy nekem vagy neked, jó legyen, így hát ne is gondolkozz abba hogy valami hiba volt a számításban... NEmhogy tökéletes Demokrácia nincs, hanem egyáltalán nincsen demokrácia, csak névleges. Vagy kategorizálni kéne országokra, a demokrácia fajtáit. A sajtóval kapcsolatban igaza van előttemszóló (úgytudom Ahrimannak) és ha valaki ignorálja, akkor is befojásolva van álltala mivel a világhírek, melyek alakítják a világképét az embernek 99%-a onnan származik. Hiába, a papagájkórt tényleg, ismrték, én például erről nem tudt
×
×
 • Új...