Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Stammheim

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  113
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Minden, amit Stammheim tett közzé

 1. Stammheim

  Dumaterem

  "Winston háta mögött a teleképből áradó hang még mindig az öntöttvasról és a Kilencedik Hároméves Terv túlteljesítéséről fecsegett. A telekép egyszerre volt vevő- és adókészülék. Akármilyen hangot idézett elő Winston - az egészen halk suttogáson kívül -, a készülék felvette. Sőt: ameddig a fémlap látómezején belül tartózkodott, nemcsak hallhatták, hanem láthatták is. Azt persze nem lehetett tudni, hogy egy adott pillanatban éppen megfigyelik-e az embert. Bizonytalan volt, hogy a Gondolatrendőrség milyen gyakran és milyen rendszer szerint kapcsolódik be egy-egy magán-teleképkészülékbe. Még az i
 2. Tiszteletem! Szívemből szóltál Cather! Szerintem minden embernek joga van az egyéni bánásmódhoz ha mindenkit úgy kezelnék mint ahogy azt magammal szemben normálisnak tartom, akkor nagyon sok embert megbántottam volna testileg és lelkileg.Én pl szeretek birkózni, nem hiszem hogy egy anorexiás srác szeretné hogy úgy birkózzak vele, mintha magammal tenném. 8)
 3. írtad, te. Erre vonatkozott a gereblyés megjegyzésem. írta Ramun, erre vonatkozott a pszichológiás.
 4. Tiszteletem! Javaslom, hogy ha gereblyét látsz ismerd meg a mechanizmusát anélkül, hogy belelépnél, és hogy megállapítsd mások emberi mivoltát játsz vele pszihológiai játékokat.
 5. Tiszteletem! Ez nem bújtatott kasztrendszer. Ha én drogot árulok akkor azt fogják rám mondani hogy dealer vagyok. Igen ha az utcaiszamurájod alvás helyett a mátrixon futkorászik akkor az dekás. Amúgy nem érdemes kiegeket használni mmint játéktechnikai kiegeket. Szerintem a többség kalap fosh, az alaprendszer pont elég illetve a rendszert nem felrúgva lehet gyönyörű kis házikiegeket csinálni/találni.
 6. Stammheim

  Dumaterem

  Tiszteletem! Ahriman, nagyon felkeltetted az érdeklődésemet a vénusz földről látható pályájával kapcsolatban. Légyszíves mutass valami feljegyzést erről mert én semmit nem találtam, ahol ezt említenék a vénuszról. De még olyat se hogy a kelták vagy a rómaiak, vagy a görögök, meg sumérok, meg aztékok, meg mayák, meg germánok, vagy beduinok, maorik megemlítették volna hogy a vénusz pályája pentagram alukú, akárhonnan is nézve. Nem kötekedésből, tényleg kíváncsi vagyok, rá, de eléggé meglepődnék ha kiderülne hogy ez így van és én nem hallottam róla, mert belevág egy-két témakörbe amivel foglalkoz
 7. Tiszteletem! Amikor az ember kész akarva kapcsolatba lép valaki mással, annak vállalnia kell a kockázatát annak hogy kisérleteznek rajta. Aki ettől fél, annak való az oxigénsátor, alkoholmentes sör, guminő.
 8. Tiszteletem! Komattréval rökéletesen egyetértek, én is növeltem az önbizalmát. De tényleg nem nagy durranás, inkább lelki függőséget okoz, mint fizikait. Nem hinném hogy sokan bevallanák, hogy vannak olyan jellemtelenek, hogy ne tudjanak ellenállni egy káros szenvedélynek ha észérvek szólnak ellene. Én cigarettázok, de nem azért mert nem tudok leállni hanem mert szeretek cigarettázni, és ha olyanom van, valamiylen okből kifolyólag (betegség, környezet nem tűri, vagy nincs pénz) akár hetekre is le tudom rakni, és nem rimánkodok hogy úristen nem gyújtottam rá már mióta.
 9. Tiszteletem! Mi lesz a cigivel a piával meg a nőkkel? Ez nem a Dumaterem! NEkem az égvilágon semmi bajom ezzel, csak azért jegyeztem meg, mert annyiszor szivattak már ilyesmivel a modok, hogy ha egy mod teszi muszály szóvátennem. Oooh, igen !
 10. Tiszteletem! Úgytűnik ez már régebben íródott csak elkerülte a figyelmem, de szeretem, hogy legalább van még valaki (Raze) aki hasonlóan látja bizonyos szempontból ezt a fórumot mint én. Tényleg néha kicsit az az érzésem hogy vannak akik megpróbálják hierarchikus társasággá formálni, aminek igazábal nincs sok értelme (hiszen nem katonai, vagy félkatonai társulat), csak annyi hogy eggyesek a mellüket verjék. u.i.: Babilon, a Deathstars és a the Kovenant electric/industrial metal, és én is nagyon szeretem. :wink:
 11. Tiszteletem! Köszönöm a választ! Akár még az is megeshet hogy majd alkalomadtán átrágom magam a témán és írok egyet. 8) Már csak egy kérdés merült fel bennem, hamár így mondtad hogy vegyem rúnázottnak, milyen fokú/szintű rúnakardnak vegyem, ha mondjuk egy mestermágikus kardot készítettek? (a képzettségek 5. fokon vannak hozzá)
 12. Tiszteletem! Ha esetlegesen ebben a topicban máskor is felmerülta téma, elnézést hogy nem olvastam végig most a hatvanvalahány oldalt. A kérdésem, hol találok arról feljegyzést hogy egy fegyvernek alap esetben milyen plusszokat adnak: a különböző fémek és a mestermágia.
 13. Tiszteletem! Azthiszem felveszem a rohamsisakom nehogy fejbetaláljon egy alacsonyan szálló háziállat hengeres nemiszerve. Nem tudom megérteni hogy mit iszonyodnak az emberek egy hevesebb vérmérsékletű vitától... Bevezetéseként a véleményemnek, mesélek egy világról ahol: A KM-ek is emberek, az érzelmeik és a külső behatások ugyanúgy befolyásolják a teljesítőképességüket mint minden szerves organizmusnak, sőt még akik a modulokat írják, azoknak is (akármilyen hihetetlenül hangzik, de kapaszkodjatok meg...) lehetnek olyan problémái melyek hátráltatják... Sőt abban a dimenzióban néha a játékosok,
 14. Stammheim

  Dumaterem

  Tiszteletem! Mi a rák az az Emáne? (ETK/szükség szerint/ruházkodás)
 15. Tiszteltem! Az eugenika fantasztikus ötlet, csak nem arra akarták használni hogy nekem vagy neked, jó legyen, így hát ne is gondolkozz abba hogy valami hiba volt a számításban... NEmhogy tökéletes Demokrácia nincs, hanem egyáltalán nincsen demokrácia, csak névleges. Vagy kategorizálni kéne országokra, a demokrácia fajtáit. A sajtóval kapcsolatban igaza van előttemszóló (úgytudom Ahrimannak) és ha valaki ignorálja, akkor is befojásolva van álltala mivel a világhírek, melyek alakítják a világképét az embernek 99%-a onnan származik. Hiába, a papagájkórt tényleg, ismrték, én például erről nem tudt
 16. Tiszteletem! Abba még senki sem gondolt bele hogy azért dohányzik mert élvezi? Nem úgy születsz hogy nikotinista vagy és egyszercsak rágyújtasz a buszmeg.ben mert unatkozol... Igen, kiválló pótcselekvés, de az eredeti mozgatórugó, a megszokáson kívül, (ami sokkal erősebb mitn a tested álltal kiváltott nikotinelvonást jelző ingerek.) hatalmas ereje van a jó dohánynak. Az italt is élvezetből fogyasztom, és elhiteti velem nagy mennyiségben, hogy hozzám hasonlóan a többi ember sincs porcelánból, ezért lehet kemény szavakat használni (persze a virágszálakat nem vaskesztyűvel tépem le :wink: ). Ebb
 17. Stammheim

  Dumaterem

  Tiszteletem! Darun, tehát egy nemes lelkű fickó, akinek csak azért van rend-halál jelleme, mert az jól áll egy boszmasztának és mert akkor bárkit kinyírhatsz hidegvérrel ha úgyhozza a helyzet. Szerintem egy rend jellemű karakter nem lesz öngyilkos kétségbeesésében, persze itt csak a kétségbeeséssel van baj mert például gondoljunk csak azokra a ninjákra akik dolguk végeztével megölték magugat. (mármegint a japánok... :x ) Persze hogyha szószerint értelmezi az ember a jellemeket, kicsit szűkek, mint ez sok dologgal van így, pl. az amundok nemintrikázásával... De ha belegondolsz a leírt jellemek
 18. Stammheim

  Dumaterem

  Tiszteletem! Szerintem ez fajimegkülönböztetés. HA az lett volna a szövegben hogy szirenari erdőjáró vagyok és rózsaillatút fingok, akkor nem lett volna kicenzúrázva.
 19. Stammheim

  Dumaterem

  Tiszteletem! Kicenzúráztam azt hogy *kaka* az aláírásomból, és így is kétszer bele kellett... ni és mindenféle logika nélkül hiszen már ki volt cenzúrázva, mellesleg örömlányra vicces!
 20. Stammheim

  Dumaterem

  Tiszteletem! Túl értékesek a hozzászólásaim. Amit mondtál az olyan értékű volt mintha azt mondanád, "Nincs elég hely a polcodon? Égesd el az eredeti aranykötésű Korvínákat!". Ezeknek a hozzászólásoknak eszmei értékük van. 8)
 21. Stammheim

  Dumaterem

  Tiszteletem! Szerintem sokan vannak akiknek halványlilájuk sincs arról hogy mi az az anime. Egyébként hogy megnéztem egy csomót az nem jelent semmit, mert nem volt rájukírva hogy anime. A hozzászólásaim száma nem érdekel, mert amikor túlléptem a dicső ORK tituluson és valami repülőgyíknak a titulusát kaptam meg, összetört a szívem.
 22. Stammheim

  Zene

  Tiszteletem! BIOHAZARD, ezt ajánlom mindenkinek aki kíváncsi arra a Hard Core, felállásra melyben vegyítik a rappzenét a leginkább trash-metalhoz hasonlatos zúzáshoz. Brúklini fehér srácok és bandájuk van, szóval "kemények mint a baka szar", és a zenéjük is a szabadságharcról, a lázadásról, a gyűlöletről szól. Igazi antihippizene. 8) Kifejezetten jól lehet például boxzsákot, vagy más fejét(izlés szerint) verni, ezekre a dallamokra. kép: http://www.biohazard.com/images/photos/ ... roup_2.jpg
 23. Tiszteletem! Mi a baj az avatárral? Senem volt trágár, sem kissebbségeket sértő még a felirat sem látszik ezért védjegy sincs rajta, és egy fél órát ****akodtam vele hogy a kalandozók kényes elvárásaihoz igazítsam.
 24. Tiszteletem! Hogyan lehet a cigit megvetni? Megvetően nézel rá? Netán ha látsz egy szálat az utcán sértő szavak mellett eltaposod? A cigaretta ugyanolyan termék mint mondjuk a kávé, én nem kávézom, utálom az ízét mégsem beszélek le senkit a kávéról és nem nézek rá csúnyán ha valaki iszogat mellettem egy csésze kávét pedig szaga ugyanolyan átható mint a cigarettaszag.
 25. Tiszteletem! Tömeges rothadást okozó félig humoros romantikus diákfilmeket fogok készíteni annak elkerülése végett hogy a nyál follyon ki a monitoron amikor megnyitom a topicot. Fog jönni egy mérges gáz ami ellen csak nikotin védi meg a tüdőket, és egy agyrothasztó vírust mely ellen az alkohol véd. De ilyenek sajnos vannak már, más butuska emberekkel szívok egy levegőt és csak alkohollal tudom megvédeni magamat a sok eszéaer-tól ami folyik ki a szájukon.
×
×
 • Új...