Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Kamykaze

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  85
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Kamykaze

 • Rang
  Kocsmák bajnoka
 1. ok, beírok egy ceruzás kisötöst zölddel
 2. Szevasztok! olvastatok-e a kovetkezoket, es tudjatok-e oket ajanlani? A Kos és a Kobra éve Hallgat az ég Kardok a ködben En elolvastam a JvdB: Ifini ejszakak 1-2-t, jo volt, de most mar nagyon kell a 3.! Az elso kotetben az iro leosztja a lapokat. Legalabb 3 paklit, ami egy tronviszalyt es Abasziszt tekintve teljesen korrektnek tunik. A masodik kotetben a "jatekosok" elkezdenek lapokat dobalni, eloszor modjaval, aztan tucatjaval. Sarkosan lehetne azt mondani, hogy az elso unalmas, a masodik izgalmas, de en inkabb ugy mondanam, az elsot elolvasva: vazze hogyha ezek egymasnak esnek... a masodik
 3. KARDOK A KÖDBEN / deltavision olvasta valaki? milyen a cucc? köszi! ui: nemsokára én is fogok pár elemzést írni, próbálok törleszteni a sok tanácsért cserébe!
 4. Szia CS! elolvastad a cuccot? Milyen volt? Ja és a Fogadalomra nem emlékszem, valaki felhomályosítana lécci? köszi!
 5. én ehhez nem sok mindent tudnék hozzátenni, nem igazán ismerem Mr Sherwood munkásságát, de ha egy ilyen komoly mű megírását rá merték bízni, és ez ennyire jól sikerült, akkor azt mondom innentől a könyvei kötelezők, legalábbis a Százhalál mindenképpen. remekül illik a világképbe, szerepjátékos szempontból pedig nagyon hiteles képet fest az elfek világszemléletéről és gondolkodásmódjától. ajánlom mindenkinek!
 6. ízlések és pofonok, kb 5 novella van benne, ebből egyet már korábban leközöltek egy másik L&E-ben, a többi 4 is hullámzó teljesítményt mutat... főleg hogy WC elég magasra rakja a lécet rögtön a legelején, a törpék bevándorlásával. én a jobb regényeket és novellagyűjteményeket pár évente újraolvasom, ebből a szempontból nem ajánlom, de egyszer el lehet olvasni. ami nem tetszett: ha elfogytak az orkok, jönnek az orkok, illetve ha nem a Homálytestvérrel van a baj, akkor biztos, hogy a Homálytestvérrel van a baj. vágom, hogy a törpe világ e két dolog körül forog, de kissé sokalltam az előfordu
 7. Sziasztok! Először is: MG, MAX RESPECT ezekért a könyvkritikákért, visszalapoztam párat, és jónéhány pipát tettem a bevásárlólistámra (és néhány x-et is...). Gondoltál már rá, hogy fizetett hirdetéseket csinálj? Másodszor, ha olvastátok a következőket, légyszíves dobjatok pár sort, h érdemes-e velük vesződni: EGYEZSÉG KARR-KHAZAD KAPUI BOSZORKÁNYHADÚR ORWELLA ÁRNYÉKA előre is köszi
 8. Százháború emészthető? Kell hozzá előzményt olvasni? thx!
 9. A Shinobi mint sztori nem egy nagy durranas, de a harcmuveszek Belso Idejet annyira hihetetlenul jol abrazolja, hogy szinte szamolhatoak a szegmensek es Pszi-pontok... Csak emiatt, csak ezert: KOTELEZO! (most csunyat mondok: nezd meg a Youtube-on, nekem most nincs ra idom, hogy linket adjak, de ott minden sz** fent van, ez is biztos...) na most mar van idom, de ne mondd, hogy nem szoltam, nem biztos h latni akarod http://uk.youtube.com/watch?v=-BiT-lHJ4DY az elso 5 percben semmi spec, de az 5.-k perctol indul a karmuvesz moka nagyon kemeny!
 10. Kamykaze

  Humor

  az előző hsz-em folytatásaként álljon itt még egy idézet Gombától: Gomba boszorkánymestert játszik, de a Vérhentkill modulban többször is kupán csapják, és mindig más segítségére szorul, hogy talpra állhasson. Végül aztán megunja, és néhány leölt katonából zombikat csinál. Többiek: -Most mit szórakozol? Tudod, milyen sz@# értékeik vannak? Gomba: -Na és akkor? SFÉ-nek jó lesz!
 11. Kamykaze

  Humor

  júúúúj! mi akadt a kezembe! egy 1996-ban lemesélt kalandmodul jegyzete, és rajta egy aranyköpés! Helyszin: Ságod City Idő: a M.A.G.U.S. fénykora, amikor még minden FP számitott, minden ÉP és SFÉ aranyat ért... Kalandmester: Gomba Hosszas könyörgés után bevettük X-et a csapatba, amihez tudni kell, hogy X és Gomba ki nem állhatták egymást. KM (Gomba):- Mivel jössz?! :evil: X:- U-u-uwel-paplovag? KM:- Milyen vérted van? (nagyződet vesz elő, lapoz) Mellvért!! :evil: X:(szinte sikoltva)- Mellvért? Dehát az csak 4 SFÉ! KM:- Igen?! Akkó' bronz!!! :twisted:
 12. jó volt a film! igaz, az 1 főre eső csonkítások és lefejezések száma meglepően magas, de egy képregény-adaptációtól mégis mit várhatunk? mivelhogy a film "csak" másodsorban szól a thermopülai ütközetről, a hangsúly a képregény-rajzoló-rendezőn, Frank "Sin City" Miller bácsin van. neki köszönhetjük a szinte képregénykockaszerű belassításokat, fakó, borús háttereket, és hogy szinte fekete-fehér színeket kap a film egyes jeleneteknél. A MUST SEE!
×
×
 • Új...