Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Kamykaze

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  85
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Minden, amit Kamykaze tett közzé

 1. ok, beírok egy ceruzás kisötöst zölddel
 2. Szevasztok! olvastatok-e a kovetkezoket, es tudjatok-e oket ajanlani? A Kos és a Kobra éve Hallgat az ég Kardok a ködben En elolvastam a JvdB: Ifini ejszakak 1-2-t, jo volt, de most mar nagyon kell a 3.! Az elso kotetben az iro leosztja a lapokat. Legalabb 3 paklit, ami egy tronviszalyt es Abasziszt tekintve teljesen korrektnek tunik. A masodik kotetben a "jatekosok" elkezdenek lapokat dobalni, eloszor modjaval, aztan tucatjaval. Sarkosan lehetne azt mondani, hogy az elso unalmas, a masodik izgalmas, de en inkabb ugy mondanam, az elsot elolvasva: vazze hogyha ezek egymasnak esnek... a masodik
 3. KARDOK A KÖDBEN / deltavision olvasta valaki? milyen a cucc? köszi! ui: nemsokára én is fogok pár elemzést írni, próbálok törleszteni a sok tanácsért cserébe!
 4. Szia CS! elolvastad a cuccot? Milyen volt? Ja és a Fogadalomra nem emlékszem, valaki felhomályosítana lécci? köszi!
 5. én ehhez nem sok mindent tudnék hozzátenni, nem igazán ismerem Mr Sherwood munkásságát, de ha egy ilyen komoly mű megírását rá merték bízni, és ez ennyire jól sikerült, akkor azt mondom innentől a könyvei kötelezők, legalábbis a Százhalál mindenképpen. remekül illik a világképbe, szerepjátékos szempontból pedig nagyon hiteles képet fest az elfek világszemléletéről és gondolkodásmódjától. ajánlom mindenkinek!
 6. ízlések és pofonok, kb 5 novella van benne, ebből egyet már korábban leközöltek egy másik L&E-ben, a többi 4 is hullámzó teljesítményt mutat... főleg hogy WC elég magasra rakja a lécet rögtön a legelején, a törpék bevándorlásával. én a jobb regényeket és novellagyűjteményeket pár évente újraolvasom, ebből a szempontból nem ajánlom, de egyszer el lehet olvasni. ami nem tetszett: ha elfogytak az orkok, jönnek az orkok, illetve ha nem a Homálytestvérrel van a baj, akkor biztos, hogy a Homálytestvérrel van a baj. vágom, hogy a törpe világ e két dolog körül forog, de kissé sokalltam az előfordu
 7. Sziasztok! Először is: MG, MAX RESPECT ezekért a könyvkritikákért, visszalapoztam párat, és jónéhány pipát tettem a bevásárlólistámra (és néhány x-et is...). Gondoltál már rá, hogy fizetett hirdetéseket csinálj? Másodszor, ha olvastátok a következőket, légyszíves dobjatok pár sort, h érdemes-e velük vesződni: EGYEZSÉG KARR-KHAZAD KAPUI BOSZORKÁNYHADÚR ORWELLA ÁRNYÉKA előre is köszi
 8. Százháború emészthető? Kell hozzá előzményt olvasni? thx!
 9. A Shinobi mint sztori nem egy nagy durranas, de a harcmuveszek Belso Idejet annyira hihetetlenul jol abrazolja, hogy szinte szamolhatoak a szegmensek es Pszi-pontok... Csak emiatt, csak ezert: KOTELEZO! (most csunyat mondok: nezd meg a Youtube-on, nekem most nincs ra idom, hogy linket adjak, de ott minden sz** fent van, ez is biztos...) na most mar van idom, de ne mondd, hogy nem szoltam, nem biztos h latni akarod http://uk.youtube.com/watch?v=-BiT-lHJ4DY az elso 5 percben semmi spec, de az 5.-k perctol indul a karmuvesz moka nagyon kemeny!
 10. Kamykaze

  Humor

  az előző hsz-em folytatásaként álljon itt még egy idézet Gombától: Gomba boszorkánymestert játszik, de a Vérhentkill modulban többször is kupán csapják, és mindig más segítségére szorul, hogy talpra állhasson. Végül aztán megunja, és néhány leölt katonából zombikat csinál. Többiek: -Most mit szórakozol? Tudod, milyen sz@# értékeik vannak? Gomba: -Na és akkor? SFÉ-nek jó lesz!
 11. Kamykaze

  Humor

  júúúúj! mi akadt a kezembe! egy 1996-ban lemesélt kalandmodul jegyzete, és rajta egy aranyköpés! Helyszin: Ságod City Idő: a M.A.G.U.S. fénykora, amikor még minden FP számitott, minden ÉP és SFÉ aranyat ért... Kalandmester: Gomba Hosszas könyörgés után bevettük X-et a csapatba, amihez tudni kell, hogy X és Gomba ki nem állhatták egymást. KM (Gomba):- Mivel jössz?! :evil: X:- U-u-uwel-paplovag? KM:- Milyen vérted van? (nagyződet vesz elő, lapoz) Mellvért!! :evil: X:(szinte sikoltva)- Mellvért? Dehát az csak 4 SFÉ! KM:- Igen?! Akkó' bronz!!! :twisted:
 12. jó volt a film! igaz, az 1 főre eső csonkítások és lefejezések száma meglepően magas, de egy képregény-adaptációtól mégis mit várhatunk? mivelhogy a film "csak" másodsorban szól a thermopülai ütközetről, a hangsúly a képregény-rajzoló-rendezőn, Frank "Sin City" Miller bácsin van. neki köszönhetjük a szinte képregénykockaszerű belassításokat, fakó, borús háttereket, és hogy szinte fekete-fehér színeket kap a film egyes jeleneteknél. A MUST SEE!
 13. Kamykaze

  Humor

  A Lángkommandó visszatér... A csapat teljes egyetértésben, vita nélkül fogadja el a KM sokadik döntését. JK megjegyzése: -DM is God. God is a DM. KM: -A hölgy fázik. Főnix: -Betakarom a palástommal. TV: -Lángoszlopok... KM: -A fürdőház tulajdonosa egy nagyon kövér és szőrös nő, akiről azt beszélik, valójában lehet hogy férfi... Odalép hozzád, és csókra nyújtja a kezét. JK: -Messziről csókot lehelek rá. JK2: -Lenyalsz róla néhány férfi DNS-t... 10a vérdíj van a karakterek fején. JK: -Hasznot kéne ebből húzni! Megrendezzük a saját halálunkat! JK2: -Már megint?! A játék 10. órája után, kissé fár
 14. hello beleugatnek kivulallokent, ok? Nos: a szervezok lehetove teszik, hogy a jatsszak a barataimmal, lesz elottem kaja, lesz hol aludnom, megmondjak hova kell mennem, ok irjak a kalandmodult, intezik a penzugyeket, eligazitanak a karakteralkotasnal. Ha jol jatszom, megjutalmaznak, ha siramom van, meghallgatnak. A forumokon elmondhatom mi , mi . Igazan hozhatnak nehany szabalyt, amit igazan csak az o kedvukert be fogok tartani a par napban ami a taborokrol szol. Akik ismernek, tudjak h nem vetem meg az alkoholt. De ha elmegyek 1 taborba, ahol alkoholtilalom van, akkor azt mondom, van az evnek
 15. jelenleg Ian Watson - Warhammer 40k univerzuma cimű veretes könyvét olvasom, már 1 hónapja hát, odab@sz. eddigis érdekelt minden, ami WH40k, asztali játék, szerepjáték, pc stratégia, de ezzel a könyvvel, illetve I.W. stilusával és univerzumteremtő regényeivel és novelláival kapja meg az ember a WH40k alapját. erre épül minden, ami WH40k és nem Ian Watson. KÖTELEZÕ. (és beteg! ahogy megszületik egy elkorcsosult Föld, félig ember, félig gép szolgalelkekkel benépesitve, akik mocskot esznek, és évente egyszer látnak fehérjéből készült ételt loooool)
 16. Kamykaze

  Humor

  2006.12.27. Lángkommandó beszólások: 2 tűzvarázsló, 1 ordani Főnix JK1: -Egy halottat bevádolni? Elítélni? JK2: -Poszthumusz kivégzés? JK3: -Elégetik a hamvait. Hidd el nekünk, hogy más szemével láttuk, és él! Tűzvarázsló a hegyről:
 17. Én meg a többit A kislovag, Tűzzel-vassal, Kereszteslovagok... A Kereszteslovagok igazi vérbeli lovagos-teljesvértes-templomos rendes regény, abban az időben játszódik, amikor a templosok Lengyelország egyes területeire pályáztak, ebből lett pár háború. Szerelem, küzdelem, lovagi eszmék... A kislovag és a Tűzzel-vassal pár száz évvel később, egy káosz peremén tántorgó Lengyelországba kalauzol, ahol lázadók, rablók, tatárok próbálják darabokra szakitani az országot. De a Köztársaság talpra áll... Szerelem, küzdelem, kovás puskák... :twisted:
 18. Én is csak ajánlani tudom, én olvastam legalább egy tucatnyit a Sven Hassel sorozatból, és tervezem is megvenni egytől egyig az összeset! szerintem ritka az olyan könyv, ami a vesztesek oldaláról mutatja be a háborút, és az összes mocskosságot, amit a gestapo és az ss elkövetett, a német közkatonák szemszögéből láttatja. a filmek, könyvek, játékok többsége mind a nyugati frontot sztárolja, pedig az orosz fronton sokkal brutálisabb harcok voltak, hiszen Sztálin ugyanúgy nem volt tekintettel katonák százezreinek életére, mint Hitler... maga a könyvsorozat elég durva háborús feelinget teremt, eng
 19. szeeee! en, a lusta diszno, orommel jelenthetem hogy a versenyen keszult kepeket feltoltottem a galeriaba. elnezest a kesesert :roll:
 20. Kamykaze

  Humor

  és még egy megjegyzés a Feelingflash Kupa moduljával kapcsolatban: Inno: -A paranoid skizofrén amnéziás nem attól fél, hogy emlékezni fog?
 21. kérnénk majd egy felöltési lehetőséget a Galériában a képek számára... köszi
 22. Sziasztok, csőváz, En Taro Adun! Először is megpróbálom a saját élményeim alapján összefoglalni az egész kupát. KIB@@@@TT JÓ VOLT! :twisted: Nagy-nagy köszönet illet mindenkit, akinek ezt a napot köszönhetjük: -szervezők -modulirók -KM-ek és nem utolsósorban a játékostársak :wink: Furcsa volt a hir, hogy úgy kapjuk, és nem generáljuk a karikat, furcsa volt, hogy üres karakterlapokat kapunk kezdésnél, de magát a modult, és a verseny szerepjáték jellegét tekintve, utólag tényleg ez volt a legjobb megoldás. Személy szerint utálom a nyomozós modulokat, soha nem mesélek ilyet, épp ezért mondo
×
×
 • Új...