Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Dargor

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  25
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Dargor

 • Rang
  Kalandozó
 1. Dargor

  Mágiahasználók Témája

  lenne egy kérdésem amely az előző kalandon merült fel : ha egy boszorkánymester felveszi a tűzalakot és találkozik egy sogronitával aki védelem tűzaurát emel magaköré fehérre szinezve . ugyebár ha elszinezi fehérre az elvonja a körötte levő összes tüzet . A " tűzalakos testre " többé nemhatnak az őstűz alapú varik " - a kérdés az hogy az ordani tűzmági- mint magasabb rendű hatalom - felülírja -e ezt a kijelentést a válaszokat előre is köszönöm .
 2. a levegő dezinzegrációjához csak annyit hogy lehet de télleg csak egy légmentesen bezárt térben teheted de ha ez megvan a levegő nem igazán asszem pár gramm köbméterenként ! ha megvan a légmentesen lezárt tér akkor no problem !
 3. nekem is lenne egy kérdésem : Nemrégiben egy könyvben (Fogadalom ) olvastam egy lar-dori játékról . A lényege van egy kacsakövünk és ki tudja minnél többször pattintani a vizen ! ennek minnél meszebb kell mennie is és minnél többször kell a vizhez érnie ! ezt a játékot a kezdő varázslók játszák ugyhogy valahogy 10 mp-ből kéne ezt megoldani ! a könyvben a csávóka 20* pattintotta meg bár ő nem volt kezdő de várom az ötleteket !
 4. Dargor

  Mágiahasználók Témája

  Szerintem nem teljesen jo a kis karakter ! Ezalatt nem azt értem hopgy mindenki lvl 30-on kell lennie de pl. egy lvl 8-as csapattal jobban el lehet jatszani , több helyre mehetnek el ! A ragaszkodok ahot hogy nehogy az 5. szint fölé menjek nekem nem nagyon tetszik mert egy idő után monotonná válhat mert bizonyos küldetéseknél , szörnyeknél tovább már nem mehetnek !!!! Merthát ha valakinek van egy kemény küldetése valószínű nem az útmenti jötmenteket kéri meg hanem mondjuk az ismertebb kalandozókat !
 5. a tám62 körét az tám/2kör akart lenni !
 6. Nekem tetszik ez a + vé meg maga a teknika de viszonz ezek a pplusz támadások kardmarokkal (akár kettö is ) nekem nem illik valahogy bele a képbe ! pl.:ha pallosom van akkor ugyebár egy köröm azzal megy el míg "felhúzom" a pallos és utánna támadok a kövi körben ! na most ha mesterfokon van akor 2 kör alatt 5-öt támadtam a palosommal ami azt jelenti hogy meg ötszöröztem a tám62 körömet !!! ez nekem igy egy kicsit furcsa .. No meg ha sztem ennek a képzettségnek vagy csak a védelemről vgy csak a táamdásról kéne szolnia és azokhoz valami klönleges kombináció de lehet hogy én értetem félre valam
 7. igen ir valami hasonlot hogyha mondjuk van egy juk es oda falban teremtesz elemi aurát vagy szőnyegben hogy átmenj a juk fölött és ha a sujodd nagyobb mint amit az aura elbir akkor egyszerűen átesel rajta ! De akkor abban megállapodhatunk hogy véd elene de ha nagyobat csapnak rá mint az sfé akkor a varink már mind1
 8. hát azért ez a majd feltámadok azért nemk egy jo életfilozófia! hiszen ha nincsen közelben a megfelelő egyház a 3 pappal aki egy a hozzátartozód , ismerősöd stb. akkor nem hiszem hogy feltámadnál mert pár nap alatt a lelked messze jut és onnan már a papok hatalma sem hoz vissza ! de nincs nalam etk szoval javitsatok ki ha tévedek !
 9. Üdv : lenne egy kérdésem : Ha van rajtam elemi erobol (20E) egy aura akor a mágikus fegyverek átmenneke -e rajta és megcsapnak vagy védi az aura ! mágikus fegyverrel lenne érdekes ! a válaszokat előre is köszönöm ! üdvözlettel : DARGOR
 10. Nos ezek az ötletek tetszenek csak az a legnagyobb bajom hogy ot a láthatatlanság köpenye hisz ahoz össze kell zárnod hogy ne lássanak Nos ebben za a bibi hogy tesem látsz ki a köpenyen kiveve ha ez egy vekony anyagu köpeny ! + ha setalgatsz a köpenyben akkorazert ha nem log vagy 20 centi a földön akkor könnyen sétálgatás közben fellibbenhet es kiláchat valamid ha valamejik ezt észrevesz ki tudja mit tesz ! Amugy szép ötletek , de ha már van láthatatlanság köpenye onna mind1 mitcsibnalsz mert csak elpusztulnak egyszer ugy hogy eszre sem vettek !
 11. Az nem igaz szerintem hogy az olvadas nem fáj annyira mint a fagyas ! Szerintem biztosan jobban fáj mivel ha az erekben a ver egy része is megfagy ! Ha ez el kezd olvadni a jegszemcsék szétvágják az ereidet vagy ha nagy az elfagyás le is törhet a végtagod ! Na most ha elvágják az ereidet akkor az csunyábn belső vérzés és az fáj és megállíthatatlan ! Míg a fagyás csak alig egy pillanat addig ez a kínszenveséd párpercig eltart !
 12. Hirtelen eszembejutott valami angyon szép dolog ha csinálok magamköré egy fényaurát 25Evel-ez 50 MP-és utána senki sem néz rám mert vagy megvakult vagy elforduítja a tekintetét és a vérgólemeket a papok nem tudják irányítani igy a 3 kör alatt el is futahtok vagy megölöm azokat a papokat ! de ha van elötte egy kis időm azért időmágiával ezt kijjebb lehetne tolni 3 körnél mondjuk 2 perc-3 körre + 20MP és így pont 70-en manát kötöttem ! ennyi idő alatt még egy tea is belefér
 13. Üdv ! Szerintem mint az etk. mondja ha légiessé válok az aura eltünik ! Bár nemtom hogy lehet varázsolni ha mondjuk égek ! Ha meg már légies voltam akkor meg sztem azért nem amit Gergely volt miszerint nincs alakja és nem tudja miköré megcsinálni így a varázslat sztem nem jön létre !
 14. Elion szerintem nem olyan rossz de a végén már kalandoztál és az nem igazán megy bele az előtörténetbe amugy sztem nem lett rossz!
 15. Egy megjegyzés! Lehet hogy rosszul tudom de az embernél a faji képesség maximuma mindenben 20 és ezt semmivel nem lehet a max fölé vinni!tehát hiába van erő kesztjüd huszasnál nem lehet negyobb az erőd és hasonló példák!
×
×
 • Új...