Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Ryen Ifar Liathas

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  9
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Ryen Ifar Liathas

 • Rang
  Lócsiszár

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Helló belló Nekem azt mondták, hogy nem lehet szakosodni, mert a varázsló már így is elég táp. De mindazonálltal tetszenek a megoldások, a kérdésem, "Mit veszít a varázsló hogyha szakosodik?"
 2. Heló! Az szivacs... Már úgy örültem, de végül is, a kép önmagában is elég félelmetes lehet, szerintem egy njk, bátorságát, igencsak lelankasztja. Na jó, de hogy bírjam rá a lelket, hogy mennyen bele, az átváltoztatásba? Ja van még varázslatom: Seb: - Mp: 25 Időtartam 1 kör Varázslás ideje 7 szegmens mozaikok:
 3. Heló! Lehet hogy a kamasz kor átka/ajándéka ez, de minden kalandban, legalább egy nő van, aki lehetne az akivel... De majd minden játékba ezt ki is használlják, na most a kérdésem az lenne, hogy OK, hogy egy kamasz a f@sza után megy de egy felnőtt y-nevi férfinek is totál létszükség a dugás?
 4. Helóó! Lehet hogy most nagyon csíra vagyok, de nekem megvan a könyv (meséltek róla és megtetszett), szóval nekem megvan, de egy betűt nem értek belőle... Légyszi valamivel segítsetek, hogy mit olvassak, hogy felfogjam egyáltalán hogy miről van szó, mert elkeztem az elején, de az első 3 fejezet után sem jött a megvilágosodás...
 5. Hali! Nekem is van egy nagyon király mozaikokból épített varázslatom, légyszi mondjatok véleményt... Fantom Seb: K6 Mp: 6 Időtartam: 1Kör Varázslás ideje: 7szegmens Mozaik: Õstűz aura 4
 6. Üdvözlet! Nardel, mennyit fizettél, hogy betegyék ezt a képet? 8) Szeretném megkérdezni, hogy a manaháló mire jó, ki használja, és hol van, és az isteni sík az anyagi sík e?
 7. Üdvözlet! Hálát adhatunk a teremtőknek, hogy van itt egy Sylvanius... Komolyan mondom, tőled eddig rengeteget tanúltam, amúgy most olvastam végig a fórumot és nem láttam vitákat... Nekem is van egy kérdésem, mióta lehet savat teremteni, én azt hittem az Boszorkánymestermágia... A másik, én azt olvastam az ETK-ba, hogy csak tiszta "formátlan" anyagokat teremteni.
 8. Üdvözlet! Sylvanius nagyon tetszenek az ötleteid, de használhatja ezeket egy ETK varázsló?
 9. Üdvözletem! Szerintem jobb dolog nagyhírű iskolákból származni, legalább is nekem az összes varázslóm dorani... De mik azok a rejtett pszi képzettségek, én olyanokat, még nem láttam, igaz nincs is sok könyvem... Nemtudom, de nálunk, abszlut senkit nemérdekel hogy varázslóval vagyok, mindig engem dobnak tőrrel, engem lőnek, és rám ugranak sunyiból, és amikor 8 dobótőr repül felém, akkor nem megyek sokra az elemi erő aurával és a légiességgel. Volt már olyan is hogy a parasztnak is ötös, a macskának meg 2-es mágia ellenállása, szóval elnyomnak, és ezért értek eggyet a jel mágikus tárgyakkal, mer
×
×
 • Új...