Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Arathorn

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  55
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

Arathorn's Achievements

Kocsmák bajnoka

Kocsmák bajnoka (7/16)

 1. Antailnak köszi az elrettentést, de nem fog meghatni vele.... Tudom, hogy ezek a dolgok jelen vannak, de nagyívben teszek rá, mer még nem fogok leszokni 8) Majd eccer :wink:
 2. Komattre! Elárulhatnál pár fogást, hogyan sikerült! MErt, majd ha én is le akarnék szokni, jó lenne néhány ötlet.
 3. Bakker Öcsi! MEgszerezted a Saw2-t? Addig ne vidd sehova, míg én nem néztem meg! :x :x Vagy vidd, de húsvétra megyek haza és addigra legyen otthon! De nehogy lelődd a poént, mert összeütközésbe keveredhetünk
 4. Jaj de örülök! Milyen parázs viták kerekedtek ki a hozzászólásom óta! Na de félre a tréfát... Raze örülök a tippeknek, egy- kettő elég hatásosnak bizonyulna, csak sajna csatabárdom nincs...de gondolom megteszi egy másfélkezes is :roll: Az csaj nem éppen hétköznapi, meg ahogy eddig ismerem, nem is az a bulizós-gyertek, b.....tok-meg fiúk-csajci... Már tettem lépéseket az ügy érdekében, a héten írtam neki egy sms-t, hogy talizhatnánk vmikor...erre azt írta, hogy a héten nem ér rá, de jövő héten szivesen...egyébként találkoztunk is, 4esben sörözgettünk egy kicsikét... remélem jó lesz minden... nem akarok még mást keresni, mert nem ok nélkül vetettem reá a szemem...ritkán esik meg, hogy úgy igazán megtettszik egy csaj (most nem csak a külsőről van szó). Köszi meindenkinek a válaszát! :wink: Darton irgalmazzon lelketeknek!
 5. Eltekintve az előttem szólottaktól, most egy másik témát szeretnék felvetni, és inkább egy kéréssel fordulnék felétek nő ügyben... Egy ideje fűzögetek egy csajcit, aki jófej, meg minden, hasonló az ízlésünk is etc. A lényeg az, hogy nem vagyok az hamar-mindent-most-vaqgy -soha-típusú arc a nők terén: szoktam még udvarolgatni :oops: Azt hittem, hogy kölcsönös vonzalom van kialakulófélben, de történt egy dolog, ami nem megy a fejembe: Az egyik este egyik barátommal elmentem egy szórakozóhelyre és ott megláttam a csajcit, mellette egy fazon ült, aki nem tűl feltűnően, de átkarolta deréktájon vagy inkább egy kicsit lejjebb... :roll: Az a baj, hogy amióta a volt barátnőm elhyagyott kb 8 hónapja, azóta nem csajoztam...elegem volt belőlük, meg úgy jó volt egyedül, de most már uncsi... Azért még majd elhívom egy randira és megpróbálom tisztázni a dolgot... NA ööö ha valakinek ven még egy-két jjó ötlete, szivesen elolvasom Darton legyen veletek!
 6. Varázslat Lilásan derengő, alkony-láthatár, törpe-hegyek, fenyvesek, füst, mely elszáll... Tenyereembe helyezném ezt a képet, hogy önző módon megőrizzem: néked. Furcsa, de nem ismerlek: hol vagy? Lábad elé helyeznék mindent, mit megevett a fagy, napfénnyel öblíteném le hajadat, virágszirommal borítanám ajkadat. Ha majd találkozni fogunk végre, reszkető állat leszek, s félve fogom rádszórni a szirmokat, mert ami vagy: illanó varázslat.
 7. Léptek Hátam mögött hallom már csikorgó lépteid rém-dalát. Múltamat inkább hátrahagynám, beteges már az örök nyár. Pusztaság ez a táj, tengerek szavát ontja. Nincsen itt már semmi báj, csak lépteid rém-dala.
 8. Arathorn

  Zene

  Csaba: Szerintem a zene fel tudja dobni a játék hangulatát, mi soxor hallgatunk közben Rhapsody-t, esetleg a Gyűrűk Ura cd-ket rakunk be (huh! ezt elég bénán írtam le, de... na szóval értitek! :oops: ) Egyszer pedig NILE-ot hallgattunk, ami azért jó, mert igaz hogy death-metal, de ókori egyiptomi zenei alapokra épül és vannak olyan oltári számok, mintha egy emberáldozaton lennénk vagy mi és a dzsad környezetbe nagyon beleillet... Tűzróka: lehet, hogy ismerlek... közel lakunk egymáshoz?
 9. Hali! csakhogy pontosítsak: NEm az elején kaptuk azt a korcscárkány ellenfelet, már a 6.TSZ fölött voltunk... NEm volt túl egyszerű az eset, mivel agy 300főnyi "kis" csapattal indultunk ellene, ahol volt 3 csatamágus is, mint NJK. Nem kell ecsetelnem, hogy kb. 25-en élték túl az összecsapást... Voltak ott "rúnabombák", meg shadoni páncéltörők etc. Szerintem ez így reális volt nagyjából...nem volt egy leányálom. Üdvözlet!
 10. Köszi a válaszokat! Az egyik barátomnak volt hasonló aki egy másik csapatban nyomul... nekem is irreálisnak tűnt egy picit... de ő mindig azt szajkózta, hogy ez normális...NA most az értékekben nem voltam biztos, még most sem vagyok az. A korcssárkány harapásától viszont megvédte... :shock:
 11. Bocsi! Z eredeti szöveg így kezdődik: NEM'TOm.... STB. :oops:
 12. nem' mennyien vannak itt, akik szeretik Lovecraft (vajon jól írtam a nevét?) regényeit/novelláit... Olvastam, hogy már elkészült a Call of the Chtulu c. film. Ez egy néma film és fekete fehér... még nem láttam, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lett. ha valaki megnézné,(hamarabb, mint én) az írjon mán ide valamit, hogy milyen lett! Addig is üdv mindenkinek! Legyen veletek a sarki jeti!
 13. Thank's for the answrer! Lenne még egy kérdésem: Hány éves a norvég polip?
 14. Ave! Nem 'tom, hogy jó helyen rakom fel a következő kérdésemet,...de a topic címéből arra következtetek, hogy itt kérdéseket lehet föltenn. (?) Na szóval: Kezdő dartonita paplovag kep a rendtől valamilyen teljesvértezetet? Mer én úgy hallotam, hogy megkapja a "dartonita teljesvértet", aminek elég szép értékei vannak: SFÉ-7 MGT-3 De ezekben nem vagyok teljesen biztos. Remélem tud vki válaszolni. Előre is köszi!
 15. Arathorn

  Dumaterem

  Hali mindenkinek! Tegyük már félre az ellenségeskedéseket! senkinek sem hiányzik ez. Boldog Karácsonyt mindenkinek, vagy másképp: Boldog Boldogtalant! :wink:
×
×
 • Új...