Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Murdon

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  6
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Minden, amit Murdon tett közzé

 1. Murdon

  Kalandozok.hu-s Nicknevek

  Az én mostani nevem amivel írok az egyik karim.De ez nem az igazi mert az a Darrick, sok helyen láthatáttok vagy a régiek eszébe jut. A Darrick név teljesen Darrick Lang a jól ismert játék a Diabló regényéből vettem az annyira megtettszett, mindenhová evvel a névvel regisztrálom magamat.De elfelejtettem a jelszót.Ezért van ez most.
 2. Murdon

  Zene

  Most nem azért Hp Gold de ha használlt gitárt is tudsz venni akkor használlt dobot is,és ha annak nem tetszik a hangja mert már régi a bőr akkor veszek rá( nem drága) és különben is Rózsaszin pittbul dobosának az új dobja 250000 ft-volt.És az már nagyon tápos egy dob.Onnan tudom az értéket mert ő is komlói és ismerem.
 3. Sziasztok kedvenceim:Slipknot , Korn , Mudvayne (a régi albumok) SOAD , Meg mostanában még a HC zenék jönnek be . Játékok:Prince of perzsia,De sajna senkinek nincs meg.Egyszer probálltam ki akkor iszonyat megfogott.Morrowind se az utolsó de nekem még mindig a Never winter nights a legjobb.Bg2 is jó, ahhoz képest hogy régi én szeretem.
 4. Murdon

  Zene

  Én egy ideig tanultam dobolni de aztán abbahagytam. CS
 5. Murdon

  Zene

  Nagy kedvenceim:Mudvayne,Slipknot,SOAD, de szeretem még a californiai punkrock zenét is ami deszkázás közben fellpörget.Mostanság a hardcore zenékért is oda vagyok.
 6. Murdon

  Bemutatkozás

  Üdvözlök mindenkit. Vannak olyanok akik valószinüleg megismernek a régi nevemen DARRICK.De az úlyak kedvéért ismét bemutatkoznák. 1987 09 27 -én Komlón préselt ki anyám a világra.Unalmas életemet kissé felvidult amikor megismertem a M.A.G.U.S.-t ez kb 12 évesen lehetett.Később kesztem el igazán játszani. Kicsit magamról . Mostanra hátközépig érő sötétbarna hajam van.Szemem barna.Az évek alatt miközben kifejlődött az önnáló gondolkodásom megutáltam a világot. A szerep játék és a gördeszka az amitől jobban érzem magam.
×
×
 • Új...